måndag 1 juni 2015

Massagemusik

Annonsen:

Harptoner att vila till?
Nu har den kommit - Gunilla Steinerts originalinpelade CD-skiva "Från Bach till Ulrik Neumann" som länge varit efterfrågad av dem som besökt våra konserter med samma namn. Musik på harpa, ett instrument som inte behöver någon ackompanjerande följeslagare, vacker musik, lugnande och vilsam - att kanske läsa till, kanske lyssna till medan du skriver brev eller småsysslar med något annat, eller kort och gott att somna under. På filmen kan du se instrumenten som musiken har spelats in på.
 

Du får den hemsänd till dig i vadderat kuvert, om du ringer 054 xxxxxx, och då är priset 120:- kr.

---

Från mig till bengtxxxx@yahoo.se:

Äntligen!
Som jag har letat efter en skön harpskiva. Driver en kedja med 17st massagestudios och behöver kitta upp med avkopplingsmusik. Många av mina premiumkunder har uttryckt en önskan att bli behandlade till tonerna av detta kungliga stränginstrument. Särskilt Cavatina är ett efterfrågat
stycke. 

Skulle behöva en 25-30 skivor till att börja med. Inga problem eller?

Kan man få dem signerade av Gunilla i egen hög person?

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från bengtxxxx@yahoo.se till mig:

Jadå, det går hur bra som helst. Om du är snäll och ringer 054 xxxxxx så vi får språkas vid.

MVH
Bengt Xxxxx.

---

Från mig till bengtxxxx@yahoo.se:

Konstigt. Får en konstigt klick och sedan kopplingston när jag ringer ditt nummer. Har du betalt din telefonräkning?

Underbart. Kan knappt vänta att få träffa Gunnel, denna harpängel. Hennes fingrar måste vara magiska. Ger hon lektioner?

Fråga: Skulle det gå att trycka upp en upplaga utan stycket Romance pour Cendrillon? Det är min skilsmässolåt och väcker bara jobbiga känslor. Förstår om det är bökigt men jag skulle verkligen verkligen uppskatta det.

Hör av dig

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från bengtxxxx@yahoo.se till mig:

Knäppgök!!!

---

Från mig till bengtxxxx@yahoo.se:

Nä Bengt, nu förstår jag inte riktigt. Knäpp!? Jag? Varför då? För att jag har känslor? Jag gick igenom en uppslitande skilsmässa för åtta månader sedan. Vill helst inte påminnas om det varje gång jag eller mina kollegor masserar. Jag förstår om det är för mycket krångel att rycka ett spår, men du kan väl ändå visa lite respekt?

Hur som helst vill jag ha skivorna. Får jag rabatt om jag köper 25st på ett bräde?

Mvh, Kaj

---

Från bengtxxxx@yahoo.se till mig:

Som sagt; ring!

ALLA andra kommer fram. Du fick det svar din fråga om min telefonräkning förtjänar. DEN var respektlös.

---

Från mig till bengtxxxx@yahoo.se:

Värst vad du låter snarstucken Bengt, nästan lite syrlig i tonen tycker jag – ingen harpa direkt. Är det så du behandlar alla dina kunder får Gunilla nog ta och tänka över sitt val av manager.

Vill du sälja skivorna eller inte?


Mvh, Kaj

PS. Kan jag göra så att jag levererar ett textdokument med de hälsningar jag vill att Gunilla handskriver och signerar i varje konvolut? DS.

---

Från mig till bengtxxxx@yahoo.se:

Bengt? Hallå?

Var tog du vägen?

---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar