fredag 22 maj 2015

Överaskningsbastun

Annonsen:Tylö Bastuaggregat

Säljer ett Tylö bastuaggregat där stilren form möter pålitlig funktion och genuin kvalitet.

Pris: 2500 kr

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Hej L-O!
Allt väl? Jag håller som bäst på att bygga en bastu hemma hos en kompis.
De är i thailand i tre veckor till. Hur snabbt kan jag få aggregatet?


Hör av dig.

Mvh Kaj

---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Det står ned monterat hemma så det är upp till dej, ikväll så är jag hemma efter 18.00

/Lasse

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Vaddå, har du monterat ner hela aggregatet i små beståndsdelar? Då vet jag inte om jag kan köpa det. Är lite mer grovmotorisk så att säga. 

Ska överraska min polare med att bygga om hans gästtoa till en tvåmansbastu. Han har inte en susning så jag tror han kommer bli rätt paff när han kommer hem :) Han har sagt att han hatar att basta men jag tror mest att det är för att han är blyg och inte gillar offentliga anläggningar.

Ingår det sten förresten?

Bästa hälsningar

Kaj

---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Hej Kaj
Jag har bara monterat ner det från väg alltså inte monterat ner det i småbitar bara tagit bort elledningarna,

det ingår stenar också.

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Hej!
Vilken tur. Du verkar vara en flink man. Tror du att du skulle kunna ombesörja uppmonteringen på vägg när jag är klar med rummet? Betalar såklart för det.

Har rivit ut alla vitvaror samt väggkakel. Ska börja klä in väggarna i panel nu. Haha min kompis kommer att bli så jävla förvånad när han springer in för att lägga en kabel och toaletten är ersatt med en liten trång, men mysig, bastu. 


Vad sägs om att du kommer och skruvar upp aggregatet för en slät tusing extra?

Mvh, Kaj


---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Jag kan inte det elektriska har ingen behörighet

/Lasse

---


Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Hej har jobbat med panelen ända till nu. Har ersatt toastolen med 4 stycken SJ-pallar. Kommer bli snyggt när jag har slipat brädorna. Ok, du kan inte skruva upp aggregatet. Då får jag lösa det själv. Är det trefas eller?

Bra att stenar ingår. Skickar du med en liten hink och vattenskopa också?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Ja det är trefas, vattenskopa får du med men jag har bara en plastbalja som fanns i bastun.

/Lasse

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Plastbaljan får duga! Kolla här. Bifogar bild på bygget:Det blev lite väl trångt. Inser att det kommer bli svårt att få in aggregatet på ett brukligt sätt. Funderar lite på om det skulle funka att takmontera aggregatet istället. Liggande. Vad tror du om det? Det enda är väl att man får svetsa till nån sorts abrovinch så att stenarna inte ramlar ner på en när man sitter och göttar sig.

Är du hemma under kvällen eller passar imorgon bättre?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Jag är hemma efter 18,00 så ring om du kommer på tel. 0706-xxxxxx

/Lasse

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Hej L-O!
Nu har det uppstått ett problem. Inte bra alls. I min iver över resultatet skickade jag ett MMS till min kompis som är i Thailand för att visa vad han har att vänta när han kommer hem. Och döm om min förvåning när han helt och fullt flippade. Han blev rasande. Ringde och skrek i luren att jag skulle få ersätta honom och sånt. Det var ett ortrevligt samtal. Särskilt som jag försökte göra en fin överraskning.

Det jag tänker är att DU kanske kan försöka lugna honom. Du som haft bastu länge och vet hur gött det är. Dessutom så är det ju ditt aggregat han kommer att ha så jag tänker lite att du kan gå i god för hela den här idén. Vad säger du? Kan du hjälpa mig med det?

Mvh, Kaj


---


Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

L-O!
Hallå? Har inte hört något från dig. Kunde jag göra så att jag lämnar ditt nummer till min kompis och lämnar över bollen lite till dig?

Mvh, Kaj


---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Vaddå, vill han ha en bastu nu?

---

Från mig till Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se

Nej! Det är just det som är problemet. Han är rasande. Jag sa ändå att stenar, skopa och balja ingår. Därför tänkte jag att du kan ta snacket med honom. Eftersom det är ditt aggregat menar jag och eftersom du har mest erfarenhet av bastande och sånt.

Vad säger du? Tar du den pucken?

/Kaj


---

Från Lars-Olof.xxxxx@xxxxx.se till mig:

Absolut inte!! Under inga omständigheter. Hör du det?

---

7 kommentarer:

 1. Alltså seriöst, jag orkar inte mer! Jag döööör av skratt.

  SvaraRadera
 2. Stackars Lars-Olof så upprörd han blev.

  SvaraRadera
 3. Älskar när Kaj ger sina säljare smeknamn eller missuppfattar namnet. Bäst hittills är Wallberg/Wallenberg. När han lägger över mer arbete på säljaren är också lysande! Har försökt sälja saker på blocket själv och det är alltid ett jävla strul och Kaj drar det några varv till!

  SvaraRadera
 4. LOAN OFFER TO SERIOUS PEOPLE
  Do you need a quick loan?
  Have you been denied a bank loan?
  Do you need a loan during this pandemic?
  interest rate of 2% no matter your location
  Do you need a loan to solve your financial problems?If so, then you are in luck because my company lends for a short time and the interest rate is low. If you are interested, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery.

  SvaraRadera
 5. We will be happy to help you realize your entrepreneurial dreams or take your already established business one step further. Quick loan Apply Short process and if you are approved, Fast cash offer for you today at just 2% interest rate, both long and short term cash of all amounts and currencies, no collateral required. Apply now for your instant approval and transfer . contact (Whats App) number:+917310847059 contact email id : sumitihomelend@gmail.com
  Mr. Sumiti

  SvaraRadera