onsdag 27 maj 2015

Bara mysa lite

Annonsen:5900Kr INNAN 22/2

Hejsan, säljer nu min 30-husvagn för den inte används och kommunen ska gräva här hemma där den står och jag har ingen plats till den. I och med att det är en 30-husvagn så kostar den inget att äga, varken besiktning, skatt eller något sånt. Den har ett väldigt unikt utseende och är fräsch både under och inne i den. Finns dekaler/roliga klistermärken för säkert 1500kr i den och porrludd i hela taket. Finns 2st soffor med ett bord mellan som man kan göra om till dubbelsäng, finns oxå kylskåp, förtält, spis, massa skåp, anten, TV-kabel uttag till bilradio osv. All el i den, lampor, batterimätare osv funkar och har ni några frågor så skicka ett sms

5900kr INNAN 22/2
Bytes även mot moppe eller a-traktor projekt/ombes Eller mot bil


/Robin

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Hej Robbie!
Vilken fin husvagn du har. Jag och min partner är jättesugna på att komma ut och leva lite campingliv i sommar. Vi gillade det ludna taket extra mycket. Det skulle passa oss och vår stil perfekt.

Fint med flaggan som är målad så på hela sidan också. Vad är det för lands flagga nu igen? Jag dividerar lite här med min partner och han säger att det är Pakistans flagga, men jag har för mig att det är nåt afrikanskt land. Hade varit kul att veta.

Hur ser det ut för dig i veckan? Får vi lov att komma och prova vagnen lite?

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Hejsan tack så mycket :)
Vet faktiskt inte vad det är för flagga, jag har för mig att den är någon amerikansk delstatsflagga.

Vad menar ni med att prova den?:)

Mvh Robin

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Amerikansk, där ser man. Geografi var inte min starka sida i skolan om man säger. Men men, snygg värre. Känns unik, har aldrig sett nåt liknande.

Jo, jag tänkte att jag tar med min partner och att vi kan hänga lite i vagnen en stund. Bara mysa lite du vet ;) för att se om den kan vara nåt för oss. Känns allt bra och härligt tar vi den med oss. Hur låter det?

När kan vi komma? Fredag-Lördag?

Bästa hälsningar

Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Nja vet inte riktigt, vill helst inte låta några främmande personer vara i den ensamma :/

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Hej igen, om ni vill så kan ni komma imorgon förmiddag och kolla/prova den

Mvh Robin

---
 Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Härligt Robbie!
Ja vi kan komma imorgon eftermiddag/kväll nån gång. Lagom till fredagsmyset. Är det tv i vagnen? Värme?

Behöver vi ta med täcken och kuddar eller kan du bistå med det?

Kram

Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Nej så mycket mys blir det inte, trodde bara ni skulle sitta i den i typ 5 min o snacka eller något

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Seriöst Rob!

Snacka fem minuter? Vi snackar ju sex tusen kronor här. Jag och Ronny vill ju känna om vi får rätt vibbar i den om du fattar. Du behöver inte vara med. Men ge oss ett par tre timmar så ska vi nog hinna med både det ena och det andra. Vi älskar looken på vagnen.

I annonsen står det nåt om fräcka dekaler. Vad är det för sköna grejer?

Funkar det vid 18 imorgon?

Kram

Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Ja men vad ska ni ha täcke till?
I vanliga fall brukar man ju åka och kolla på den och sen åka hem och snacka/tänka på det.

Bara lite roliga/konstiga texter osv på dekalerna

Mvh Robin
---
 
Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Hej Robster!
 

Jag vet inte riktigt vad jag ska svara. "I vanliga fall..." Varken jag eller Ronny har någon erfarenhet av husvagnsköp sedan tidigare, men när vi köpte vår kolonilott så tillbringade vi först en natt där för att vibba lite.

Du behöver inte fixa täcke. Det var bara en fråga. Vi tar med egna täcken så är det problemet ur världen. Hade du tv i vagnen förresten?

Är det något du vill att vi låter bli att testa i vagnen så hojta gärna så att vi vet.

/Kaj


---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Hallå där! Fick inget svar i fredags så vi blev rätt ledsna, loggade ur och tänkte att nu skiter vi i detta. Men så kollade vi mellofinalen igår och blev på topphumör igen och känner att vi verkligen vill köpa din läckra vagn.

Hur tycker du att vi ska gå till väga för att få till en affär?

Med vänlig hälsning,

Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Hej, ni får gärna komma och kolla på den, men vill inte att ni "provar" den för det känns inte bra för min del och det tyckte inte pappa heller, men om ni vill så kan ni komma och kolla på den och om ni känner att ni vill ha den så kan ni ju köpa den, eller om ni vill hem och tänka lite till så får ni det

Mvh Robin

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Vänta lite här nu va. Är du bara ett barn som försöker du sälja din pappas vagn utan att han vet om det eller vaddå?? Tro fasen att inte det känns bra isåfall. Vi gör givetvis inte affärer med barn. Är vagnen ens till salu eller är det hela bara ett skämt? Borde kanske förstått att nåt var skumt när jag såg priset och att det stod en massa saker som porrludd och grejer i annonsen, men jag är en godtrogen person.

Var snäll och svara så att vi kan reda ut detta om jag har missförstått något.

/Kaj


---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Nej det är min husvagn?!?! Det är pappa och mamma som vill att jag ska sälja den. Men visst, du behöver inte köpa den, jag har andra som oxå är intresserade.

---
 
Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Ok nu fattar jag ingenting. Din mamma och pappa pressar dig om att sälja din vagn? Är du omyndig Robin?

Jag vill som sagt gärna ha vagnen. Den känns kul och unik med den fräcka flaggan. Jag förstår bara inte vad din mamma och pappa har med vagnen att göra.

Ta inte illa upp nu, men jag måste fråga bara så att jag vet hur situationen ser ut. Det är inte så att du är lite förståndshandikappad och att det är därför du bor med dina föräldrar och därför de bestämmer över dig? Om det är så att du är utvecklingsstörd kanske det är bättre att jag gör upp affären med din mamma eller pappa istället?

Skulle det funka att komma och hämta vagnen ikväll eller imorgon?

/Kaj


---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Haha asså jag är snart 16 år och köpte vagnen för att fräscha upp den mer och ha efter min epa traktor men så nu har jag fräscht upp den men insett att jag kommer inte köra med den och därför ska jag sälja den och mamma/pappa ville att jag skulle sälja den för att vi har inte plats till den så just nu har vi ställt den på gästparkeringen.

Men vill ni ha den eller inte? Bara så att jag vet :)

Mvh Robin

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Ok. Vad bra då vet jag hur det ligger till.

Javisst jag säger ju det att jag gärna vill köpa den. Tror den skulle passa mig och Ronny perfekt. Hela vagnen utstrålar ju glamour och la dolce vita. En fantastiskt härlig bögvagn.

Är det ok då att vi kommer och provar vagnen i veckan? Vi tar själva med täcken och kuddar och städar såklart upp efter oss. Vilken dag passar bäst för dig?

/Kaj
 

PS. Är vagnen besiktigad? DS
---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Vi vill inte att nån ska "testa" den tyvärr men om ni vill så kan ni komma och kolla på den och sen tänka på det. I och med att det är en 30vagn så behövs den inte skattas eller besiktigas eller något sånt, så ni köper bara vagnen och sen kostar den inget mer.

Mvh Robin

---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Vi? Hur var det nu? Är det din vagn eller dina föräldrars?

Jag tycker det känns lite obehagligt att bara köpa grisen i säcken sådär. Vad är det egentligen för problem att låta oss prova vagnen ordentligt?

Behöver den inte försäkras heller?

/Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Jo det är min vagn, har själv köpt den oxå. Men dom tycker inte att jag ska låta någon främmande människa sova i min husvagn.

Jag förstår dig, men det är en risk man får ta om man vill ha något så gärna, jag tog den risken och jag ångrar verkligen inte att jag gjorde det, mycket husvagn för pengarna och ingen rost under osv heller vad jag har sett, så fräsch är den. Och om ni köper den så kommer ni inte ångra det kan jag säga dig

Nä den behövs inte försäkras heller, det ända som kostar med den är att köpa den, sen kostar den inget alls

Mvh Robin
---

Från mig till robinxxxx@gmail.com:

Herregud. Klart vi inte ska sova över. Ni behöver inte oroa er. Vi vill bara tillbringa ett par tre timmar i den lite privat sådär. Vi ska bara ligga och gosa lite, mysa till det och se om vi går igång på det där med campingliv.

Då är det inga problem va?

/Kaj

---

Från robinxxxx@gmail.com till mig:

Jo men asså, känner mig inte alls bekväm med att nån främlingar ska ligga och gosa i min husvagn tyvärr, om ni vill ha den så gärna så kan ni ju köpa den och isåfall prova den hemma hos er och sen om ni känner att ni inte vill ha en husvagn så kan ni sälja den igen, har väldigt många intresserade men ingen har haft tid än, men om ni köper den så kan jag "ge" er mina andra kunder ifall ni inte vill ut och campa.

Mvh Robin

---

Efter Robins sista svar kände Kaj sig manad att träda fram och berätta om busmejl.se. Robin skrattade och tyckte att det var roligt. Tack Robin, du är en kämpe. Om alla hade haft ett sådant fantastiskt tålamod som du hade det inte funnits några krig i världen.

---


6 kommentarer:

 1. Herre alltså. Det finns hopp om framtiden i och med Robin.

  SvaraRadera
 2. Arne: Haha, ja det måste man verkligen säga. Vilken hjälte.

  SvaraRadera
 3. Ha ha, ja, verkligen mycket tålamod! Och svårprovocerad!

  SvaraRadera
 4. Det där är fan sydstaternas flagga!!!
  Dom som fightades över att dom inte längre fick ha slavar. Just nu är det en symbol många rasister använder sig utav i USA för att visa hat mot svarta.

  Tänk att dom åkt runt med den ändå.. Herre gud.


  Ibland kan flagg fakta faktiskt vara hjälpsamt!

  SvaraRadera
 5. LOAN OFFER TO SERIOUS PEOPLE
  Do you need a quick loan?
  Have you been denied a bank loan?
  Do you need a loan during this pandemic?
  interest rate of 2% no matter your location
  Do you need a loan to solve your financial problems?If so, then you are in luck because my company lends for a short time and the interest rate is low. If you are interested, Kindly reply to us at (Whats App) number:+919394133968 patialalegitimate515@gmail.com Mr Jeffery.

  SvaraRadera