lördag 11 februari 2012

Färgkvalet i julklappsvalet

Annonsen:
Julklappar till mamma,mormor,moster syster
Plånböcker i häftiga färger av märket
Etienne Aigner.(USA)
De är 19x10cm och är praktiskt inredda
med massor av fack kort o.dy.
Maila för fler bilder.


---

Från mig till inger_xxxx52@hotmail.com:

Hej Inger!
Perfekt det där ju. Googlade "Julklappar till mamma,mormor,moster, syster" och hittade din annons. Tänkte slå alla flugor i en smäll och bli klar med julklappsshoppingen på ett bräde. Vilken färg passar bäst till mamma, mormor osv. tycker du?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från inger_xxxx52@hotmail.com till mig:

Hej, beror ju lite på hur gammal mamma är eller rättare sagt hur vågad hon är.
Själv tippar jag svart eller beige. Men jag har även en lila som inte är med på bilden. Den är riktigt snygg. Kan skicka bild på den om du är intresserad? Blir sent ikväll i så fall för jag jobbar ikväll.

Hälsningar
Inger

---

Från mig till inger_xxxx52@hotmail.com:

Oj, min mamma är nog rätt vågad av sig. Gillar ganska raffiga grejer men om hon är så slynig av sig att hon kan med att ha en lila plånbok vet jag inte. Finns det nåt mellanting?

Mormor kan få en biege. Min moster är lesbisk, en sk butch, så till henne skulle nog en militärgrön kamoflage-mönstrad passa bäst till. Har du såna? Min syrra, där får det nog bli rosa, eller vad passar bäst till en tjej på 26 år som jobbar i barnomsorg och gillar shopping och tågluff?

Hör av dig fort. Hinner jag få dem innan jul?

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från inger_xxxx52@hotmail.com till mig:

Hej, nu menade jag förstås att vara vågad i sitt färgval av kläder o.dy.

Den lila plånboken är mycket snygg och praktisk. Den är mörkt lila. Annars föreslår jag den mörkröda till mor. Har tyvärr ingen grön eller kamo. Har ljusblå,rosa,ljusröd...

Om du är intresserad så maila mig så fort som möjligt,så meddelar jag betalningssätt. Så fort pengarna är inne på kontot skickar jag paketet. Så visst hinner vi om vi är snabba. Ha en fortsatt bra dag så hoppas jag vi hörs snart.

Hälsningar Inger


---

Från mig till inger_xxxx52@hotmail.com:

Hej inger!
Ursäkta att jag svarar sent men jag har funderat en del sedan ditt senaste mejl. Jag vet inte om jag tolkar dig fel, men det känns som du insinuerar att min mamma skulle vara nåt slags luder för att hon gillar lila? I så fall vill jag att du ber om ursäkt genast.

Jag tycker den ser fin ut den lila. Har svårt att bedöma modegrejer men är den horig menar du? Då skulle jag nog få be att välja den mörkröda istället.

Vad gäller kamo så går det lika bra med militärgrön eller i värsta fall svart. Vågar inte tänka på hur min moster skulle ta det om jag försökte pracka på henne en mer klassiskt queer färg som ljusblå eller rosa. Min mormor ska i alla fall ha en biege den gamla haggan.

Jag ändrade mig förresten om syrran. Hon har dejtat inte mindre än tre killar sedan i våras. Så det får bli lila till henne.

Vad blir det totalt med frakt och allt?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från inger_xxxx52@hotmail.com till mig:

Hej, nu har du nog missförstått mig. Jag kanske inte kan uttrycka mig ordentligt.
Det är klart att jag inte har någon åsikt om vad folk gillar för färger. Den lila tycker jag är jättefin, även snyggare i verkligheten. Om du fortfarande är intresserad maila så fort som möjligt. Frakten beror ju på hur många plånböcker du köper.

De kostar 200krst

Hälsningar
Inger

---

Från mig till inger_xxxx52@hotmail.com:

Oj det här blev rörigt inger. Jag vat varken ut eller in nu. Först tyckte jag lila kändes rätt men efter att du påpekade att det bara är riktiga slinkor som har det så vet jag inte. Vill inte att folk på byn ska snacka bakom hennes rygg pga färgen på hennes börs. Borde jag välja mörkröd istället?

Mormor ska som sagt ha beige, den gamla haggan. Maken till färglös person har du aldrig skådat det lovar jag dig. Eller sänder en hudfärgad plånbok också ut tvivelaktiga signaler.

Moster får svart. Du vet varför. Och min syster får rosa, eller tycker du hon ska ha lila, med tanke på sitt lättfotade leverne?

Jag räknar till fyra plånböcker. Hur mycket blir det med rabatt och frakt?

Mvh Kaj


---

Från inger_xxxx52@hotmail.com till mig:

Hej Kaj
Om du verkligen menar allvar med att köpa 4plånböcker blir det 800kr plus frakt. Men eftersom du köper 4 bjuder jag på frakten. Svart,beige,mörkröd,lila plånbok. Är det rätt uppfattat. För att du ska hinna få dem till jul måste jag skicka dem senast imorgon. Konfirmera köpet idag är du snäll så meddelar jag dig mitt konton så meddelar du din adress. Är pengarna inne på kontot senast imorgon bitti skickar jag paketet imorgon.

Hälsningar
Inger

---

Från mig till inger_xxxx52@hotmail.com:

Tack, vad snällt att du bjuder på frakten. Det är korrekt uppfattat. Enda frågetecknet är den lila som sagt. Ska min syrra ha den måste den kännas syndig. Är den mer syndig än den rosa? I så fall, kör i vind.

Min mamma och mormor bor i Italien (Rom/Milano), min syster i Brasilien och min moster på Bali. Ska leta upp adresserna åt dig så du kan skicka dem direkt till dem. Tror inte de hinner fram till jul då men vi kan ju hoppas på mellandagarna.

Är det ok om jag formulerar en liten hälsning till var och en av dem som du kan bifoga i paketet. Vore bussigt om du kan handskriva breven så det känns mer personligt.

Vad har du för kontouppgifter?

Mvh Kaj


---

2 kommentarer:

  1. Hahaha, dålig stil att hon inte hörde av sig efter ditt sista mail :)

    SvaraRadera
  2. Hehe, Kaj tar fri frakt till nästa nivå! =)

    SvaraRadera