lördag 11 februari 2012

Hamsterdagiset

Annonsen:
Postboxar + folkbokföringsadresser uthyres i centrala Västerås. Det kan finnas många olika anledningar till att vilja hyra en anonym postbox.

Richard


---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Hej!
Jag skulle vilja hyra lite postboxar + folkbokföringsadresser. Hur funkar det? Var finns boxarna? Sträcker sig ert engagemang såpass långt att ni även kan ombesörja tömning av boxarna eller får jag lösa det med underleverantör? Kommer att ha en del trafik misstänker jag.

Har ni några krav på mig som hyr utöver det kontrakterade?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Vi har boxar på stora gatan i västerås. Vi har flera st lediga. Vi har tilläggstjänster så som utkörning mm. Ring gärna om du undrar något.

Mvh
Richard xxxx, 0733-xxxxxx

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Grymt!
Jag tänkte använda boxarna till korttidsförvaring. Antar att ni inte har några synpunkter på det? Vad kostar det per månad om jag låt säga vill att ni tömmer en box två gånger i veckan och kör ut innehållet till en specifierad adress i Västeråstrakten? Tänker att jag kanske skulle ta och börja med fem boxar. Hur låter det?

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Är det några speciella tider och dagar ni måste ha utkört? Ska ni ha tillgång att tömma boxen själva? Eller ska jag bara köra ut? För om allt kan läggas på samma ställe så behöver vi bara boka upp en box med ett paket pris.

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Hmm, nä jag behöver få det levererat till olika adresser. Jag driver nämligen ett hamsterdagis för veckopendlare. Så grejen är att mattarna och hussarna lämnar sin lille hamster i en box som är mysigt inredd med halm, mat och eventuellt ett litet hjul (om det får plats). Sedan går jag dit en gång om dagen och utfodrar dem. På fredagen när matten/hussen kommer hem igen vill jag kunna erbjuda dem såpass hög service att de får sin ögonsten hemkörd. Hur låter det. Vad kan jag få för pris?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Menar du allvar? Du kan inte ha djur i postboxen. Kan hyra in dig på mitt garage istället.

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Ehh ja, klart jag menar allvar. Och visst kan jag ha djur i boxarna om det är hamstrar. De är lättskötta, låter/luktar inget och tar ingen plats. Garage är väl för fan inte samma smidiga grej. Eller ligger det lika centralt och har du boxar i garaget? Jag känner spontant att jag vill ha boxarna. Det känns mer exklusivt och mitt hamsterdagis är riktar sig till människor som har råd att ge sina hamstrar det absolut bästa. Egentligen ska du skita i vad jag har i boxarna kan jag tycka. Kan du hjälpa mig eller inte?

Vänligen Kaj


---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Har varmgarage på blåsbo ca 700 m från centrum. Kanske är bättre?

Du kan få hyra ett garage centralt 1000 kr/mån. Om du vill gå vidare med detta får du ringa mig 0733xxxxxx

/Richard

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Snällt av dig att erbjuda garaget, men jag är nog mer intresserad av boxarna. Känns för deppigt att ha hamstrarna i ett garage. Med all respekt för ditt garage så känns det lite väl polskt att rikta sig till en lyxmålgrupp med ett hamsterdagis inhyst i en skitig garagemiljö. Det ska andas Hilton. Inte Warszawa.

Så vad säger du. När kan jag få tillgång till boxarna? Och ordnar du leveranserna? Vill kunna köra igång senast nästnästa vecka.

Mvh Kaj


---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Har du kunder till detta i Västerås? Eller vart hämtas djuren?
Hur mycket får jag för det? Kan nog ordna något åt dig.

Hacksta området har jag ett billigt rum.

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Nä, nu får det fan i mig vara nog med dumma förslag från dig richard. Klart jag har kunder i Västerås. Jag har för närvarande sju kunder och fem av dem har jag tänkt växla upp till mitt nya "exclusive"-erbjudande. Har du ens några boxar eller varför i helvete fortsätter du att tjata om garage och små sunkiga knarkarkvartar? Jag vill ha lyx i boxform och nu frågar jag rätt ut. Kan jag hyra fem boxar av dig och kan du vara behjälplig med hamsterlevereranser?

/Kaj


---

Från richard-xxxx@hotmail.se till mig:

Jag hyr en vägg där jag har boxarna i en kiosk/cafe så fick inte ha djur där. Jag skulle gärna hjälpa dig men får tyvärr inte ha djur i boxarna. Men om det är intressant i garaget eller i lokalen kan jag gärna hjälpa dig.

Jag har iof en jätte fin lokal på erikslund men det blir kanske för dyrt.
Om du har något bra ställe att ställa boxar på så har jag 10 st boxar jag kan flytta på.

---

Från mig till richard-xxxx@hotmail.com:

Richard.
Nu avslutar vi det här tycker jag. Jag svarade på din annons för att du hyrde ut boxar. Nu frågar du om jag har ett ställe som du kan sätta upp boxarna på. Jag får helt enkelt vända mig till någon annan som inte krånglar så förbannat.

Ha det bra
/Kaj


---

2 kommentarer:

  1. Underbart. Han verkar ha ett intresse för utrymmen, den där Richard. Kan tänka mig att han hyr väggar hos vänner och släktingar för nån hundring i månaden.

    SvaraRadera
  2. Hahaha hamsterdagis låter ju urmysigt!

    SvaraRadera