måndag 20 februari 2012

Födelsedagsshowen

Annonsen:
Buktalaredocka
Tuff kille, en buktalardocka med jympadojor, mörka jeans och blå tröja. Han har uttrycksfulla ögon, brunt hår och stor tydlig och uppkäftig mun, som är lätt att manövrera för buktaleri. Den medföljande styrpinnen gör att du även kan röra hans hand och arm; t ex kan han gnugga sig i ögonen, vinka till publiken,hålla för munnen när han hostar eller gäspar eller göra en svepande gest med armen. Han är cirka 72 cm lång. Mycket prisvärd!

I vår webbutik www.gycklaren.com finns flera olika buktalaredockor under rubriken "Näraliggande".


---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Halloj!
Ska ställa till med ett litet "event" nästa helg och skulle behöva en kaxig buktalar docka. Frågan är om den här dockan är kaxig nog? Det står att han har en uppkäftig mun. Det låter bra. Det är precis vad jag behöver.

Frågan är bara om det går att göra något åt hans frisyr, för jag tycker han ser mer ut som en Waldorfdocka än en tuffing. Vad tror ni? Ska be min fru att sy en liten bomberjacka också så han får lite mer skinheadlook. Går det att ta av tröjan?

Bor i falkenberg så kan komma när som. Finns den i lager?

Mvh Kaj


---

Från gay.xxxx@gycklaren.com till mig:

Hej!

Du kan kolla vilka dockor vi har i lager här: http://www.gycklaren.com/sv/articles/146/buktaleri

Man kan inte "klä av dem", men en sykunnig kan sprätta upp några sömmar och ta av kläderna och sedan sätta på nya.

Mvh
Gay xxxx

---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Hej Gay!
Ok, nu har jag kollat. Kände att jag irriterar mig på att alla dockorna har uppkäftiga munnar. Så jävla drygt. Finns det verkligen ingen som har en mer modest mun? Blir plötsligt provocerad av dockan jag mailade angående.

Är armarna fullt böjliga på dockorna? Planerar att ställa till med ett obscent framträdande på min svärfars 60-årsdag. Låta dockan tala ut om hans brister och använda mig av lite enklare okvädningsgester som t.ex. heiltecken, runkrörelser och låta den låtsassupa, bli odräglig och sedan börja tafsa på en tjejdocka i sjuksköterskestass. Kommer bli ruggigt finsk stämning på den festen.

Vilken docka skulle du rekommendera då? Hör av dig för det är lite brådis. Måste börja repa rätt omgående.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från gay.xxxx@gycklaren.com till mig:

Hej!

Hur bra det blir beror väldigt lite på vilken docka du väljer....
En vecka låter väldigt kort tid för att öva.
Man kan röra den ena armen genom att styra den med en metallstav som medföljer.

Mvh
Gay xxxx

---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Hej Gay!
Till helgen smäller det. Har övat med en nalle jag hade hemma som jag öppnade i rektum och tömde på innanmätet. Men nu måste jag ha den riktiga dockan. Du fick ju mitt upplägg lite rufft draget. Vilken docka lämpar sig bäst för ändamålet. Behöver guidning av någon som kan såna här dockor.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från gay.xxxx@gycklaren.com till mig:

Det är en ren smaksak.

Gay xxxx

---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Bra. Jag litar fullt ut på din smak. Ge mig ett förslag.

Mvh Kaj


---

Från gay.xxxx@gycklaren.com till mig:

Denna gillar jag: http://www.gycklaren.com/sv/articles/2.146.1407/vent-puppet-eric

Gay xxxx

---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Då förutsätter jag att han klarar av diverse vevande som luftrunkning, så kallad "bitch slapping" och enklare former av fisting etc? Vill bara klargöra det innan jag lägger en beställning.

Mvh Kaj


---

Från gay.xxxx@gycklaren.com till mig:

Det är du som skall klara av det, inte dockan ... Den gör ingenting. Den bara finns.

Det är en docka med rörlig mun som är avsedd för buktaleri. Armen kan styras av en pinne av kraftig ståltråd.


Mvh
Gay xxxx

---

Från mig till gay.xxxx@gycklaren.com:

Ja, men frågan är om den är rörlig nog?

Hur lång inspelningstid är det på dockan? Tänker mig att monologen kommer ligga på allt mellan 25-35 minuter, beroende på pauseringar och uppehåll för skratt (och andra reaktioner).

Blir det lyckat kan jag leverera ett youtube-klipp på showen. Det skulle kanske kunna funka som marknadsföring på er site?

Mvh Kaj


---

3 kommentarer:

 1. Ett youtube-klipp på när kaj öppnar Teddybjörnen Fredriksson i rektum vore något.

  Gay..kan man heta det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gay Ljungberg. Så det kunde man..

   Radera
 2. Det blev säkert en lyckad fest.

  SvaraRadera