onsdag 11 januari 2012

Specialtryck

Annonsen:
Ögonmask/sovmask med text
Mjuk och skön ögonmask med broderad text.
En storlek passar de flesta.
20x9 cm.
100% polyester.

Leverans inom 24 timmar.
Välkommen in i vår butik, för att se hela vårt sortiment och lägga din beställning.


---

Från mig till johan@xxxx.se:

Hej!
Funderar på att köpa såna där till mina sju mellanchefer på jobbet. I julklapp. Kan man få vilken brodyr som helst? Hör av er fort.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från johan@xxxx.se till mig:

Hej Kaj, tack för ditt mail.


Nej, tyvärr går det inte. Dom tillverkas i Kina och vi köper dom färdiga från en tysk återförsäljare.


---

Från mig till johan@xxxx.se:

Ok, finns det nån som säger "shit for brains" fast på kinesiska? Skulle vara superfestligt.

Mvh Kaj


---

Från johan@xxxx.se till mig:

Ja verkligen, men tyvärr inte. Vi har bara dom här..

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Ok, lite trist. De ni har, har ni kommit på dem själva eller köpt färdiga? Jag menar "sleeping beauty". Hur ball är den 2011? Lite mer edge hade varit kul... Typ "slap me silly", "bleach my anus", "jag delar andedräkt med en koprofag" eller nåt i den stilen. Kan ni snacka med kineserna tror du och se om ni kan få till en deal? Jag skulle kunna hjälpa er att spåna fram texter isåfall. Jag är en hejare på det.

Hur mycket kostar de om jag köper fem på en gång föresten?

Mvh Kaj


---

Från johan@xxxx.se till mig:

Hej..
Tyvärr, det är inte vi själva som står för tillverkningen, vi köper dom färdiga från en leverantör som redan har ordnat alla texter.

När det gäller T-shirt och klistermärken isskrapor så tillverkar vi allt själva och tar gärna emot bra förslag på motiv/texter.

Tyvärr kan vi inte lämna extra rabatt.

Med vänliga hälsningar
Johan

---

Från mig till johan@xxxx.se:

Ok, t-shirttryck är lite lökigt kan jag tycka. Men visst kan jag bidra. Jag lägger ambitionen på en standardnivå och tar 800kr/timmen som frilans. Alternativt kan jag leverera i småbatchar om tre till fem texter för 500kr exkl moms. Jag levererar första batchen före måndag. Är detta leveransadressen eller vill ni ha dem på papper? Ska jag attestera dig Johan?

Om ni önskar den högre ambitionsnivån får ni höra av er. Då gäller en något annorlunda prislista.

Mvh Kaj


---

8 kommentarer:

 1. Uppdragsbekräftelsen dimper nog ned när som helst......
  Välkommen tillbaka Kaj.

  SvaraRadera
 2. haha hade velat se Kaj med sju mellanchefer

  SvaraRadera
 3. Jag älskar när Kaj "gör affärer" som går ut på att han istället försöker kränga på säljaren nå skit, exempelvis när han försökte sälja en prenumeration på klövar!!

  Kör hårt Kaj!

  SvaraRadera
 4. Joe: haha anyday!

  anonym: :)

  Magnus Rasck: Haha ja det är kul. känna stressen och frustrationen.

  SvaraRadera
 5. "jag delar andedräkt med en koprofag"

  Så jävla bra ;-))

  "shit for brains" fast på kinesiska =))

  Får du igenom "affären" så har du en köpare.

  Johan I Majorna

  SvaraRadera
 6. He´s back - the man behind the mask! Allas vår Kaj!

  SvaraRadera
 7. Välkommen till PAYLESS LÅN FIRM - ett unikt fynd lån tjänst för alla!

  Har du ekonomiska problem eller om du vill uppfylla den drömmen till dig med fonder? Behöver du ett lån för att betala dina räkningar, starta eller utöka din verksamhet?

  Har du svårigheter att få ett lån från hårda långivare eller banker på grund av deras höga lån avgifter / krav? Behöver du ett lån för något legitimt skäl?

  Då oroa dig inte mer som "PAYLESS LÅN FAST" har kommit för att erbjuda lån till intresserade sökande både lokalt och utomlands oavsett kön eller plats, men ålder måste vara 18 år och äldre. Att komma tillbaka till oss för en förhandling om hur mycket du behöver skulle vara klokt beslut.

  Varma hälsningar,
  James Edwards
  Svara på detta mail: (payless.loanfirm@gmail.com)

  SvaraRadera


 8. HEJ ALLA,
     Jag heter Mr.Pedro A. från Elite Finance Company, är här för att dela de goda nyheterna till alla som letar efter brådskande lån. Behöver du ett Xmas lån eller behöver du ett lån till något syfte? Maila oss nu på ELITE_FINANCE@OUTLOOK.COM, Telefonnummer: + 1-631-858-4522. Ansök nu och ta emot ditt lån inom 1-2 timmar tid ok.

  SvaraRadera