torsdag 26 januari 2012

Homo Knight Rider

Annonsen:
Fynd Pontiac trans am GTA -88
350 motor (5,7L V8)
Automat
Sänkt

Avställd och obesiktad
Trasig bränslepump

Har stått några år så en invändig tvätt och polering behövs.
De övre fästen på vingen har släppt pga presseningen hade frusit fast.

Måste tas på släp

Pris: runt 25000 bvsa

Intressanta byten: V70 v70n BMW Mercedes eller kom med förslag. Jag lägger inga pengar mellan vid byte


---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Tjenna!
Klart intresserad av ditt vrålåk. Priset verkar schysst.
När kan jag komma?

Mvh Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Du kan komma när du vill, dag som natt.
Ring gärna mig så bestämmer vi.
Mvh Håkan

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Då kommer jag gärna imorgon kväll någon gång. Vore fint om du kan förbereda den för en lättare provkörning tills dess. Var bor du?

Förresten. Det är precis en sådan som David Hasslehoff har i Knightrider va?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Nej det ärndet inte. Min är nyare. Som det står i annonsen så är brönslepumpen trasig så den går inte köra. Därför den ska tas på kärra.

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Hej igen.
Ringde min polare Kenneth som är bilmekare, han skulle ringa och kolla med skroten om att eventuellt få låna en bränslepump. Han erbjöd sig att isåfall åka till dig lite tidigare på dagen imorgon och sätta in den så att jag kan få ta en liten sväng. Kan inget själv om bilar men har alltid drömt om att få köra en sådan. Färgen är lite bögig men eftersom den är nyare än Knightriders kärra så väger det upp.

Är det ok att han kommer kanske runt 15-tiden imorgon och sätter i pumpfan?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Väldigt många som ringer på den och kommer en kille i kväll som har med sig släpkärra och en bytesbil.

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Förstår det. Grym kärra verkligen. Bortsett från homo-färgen då. Men man kan inte få allt...

Ok, jag hör dig och känner pressen. Jag ringer Kenneth och ber honom rappa på och ta vägen om dig eftermiddag istället. Han behöver nog nån timma till att byta pumpen. Av mig får du sköna krispiga cash istället för ett sunkigt inbyte. Jag höjer med fem. Hur låter det?

Mvh Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Jag får en V70 -03a i byte. 28000:- för bilen då. Men då ska pengarna med Kenneth sen

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

V70!? Du skämtar? Byta en TransAm mot en svennebanan-mobile no.1? Var bor du? Kenneth kan komma direkt. Men du kan glömma några cash innan jag provkört. Uppfattat? Med all respekt, men med ditt omdöme vet jag ju knappast vad som väntar mig bakom ratten på din TransAm.

Hör av dig fort
/Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Bilen är nu såld. Tack för visat intresse

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Såld? Vad är det du säger? Du är inte lite fräck som lovar mig bilen och sedan lurar mig på den. Jag kokar. Men, jag antar att det inte är mycket att göra. Dock tänker jag kräva dig på 1115kr plus moms för pumpen. Kenneth fick inte låna utan var tvungen att köpa den. Jag kan komma över och hämta dem cash eller så kan du sätta in dem på mitt konto. Hur vill du göra?

Bästa hälsningar
Kaj

---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Jag har inte lovat dig någon bil alls, ta med kvittot och lämna tillbaka den. Först till kvarn är det som gäller. Inte mina problem om du köper en pump innan du ens köpt bilen. Sen verkade du inte så seriös heller.

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Oseriös, jag? På vilket sätt då om jag får fråga?

Först till kvarn ja och jag var först. Tyvärr går det inte att lämna tillbaka den. Den var på rea och innefattar därför bara bytesrätt. Finns knappast någon annan del jag behöver. Det är i allra högsta grad dina problem eftersom du fick mig att stressa fram en pump för att hinna provköra din kärra. Hade jag fått den chansen hade det varit värt det. Nu står jag med en bränslepump helt i onödan. och det är DITT fel. Hur vill du betala kontant eller till konto?

Kan skriva faktura också men då tillkommer en fakturaavgift samt administrationsavgift på 90 kr. Och så behöver jag en fakturaadress.

/Kaj

---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Först till kvarn att komma med pengar. Tror bara att du ljuger om pumpen. Inte mina problem. Inte jag som sa att du skulle skaffa en pump.

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Jag ljuger inte om pumpen. Däremot tror jag att du sitter och tjuvhåller på din pizza-räser. Kan skicka bild på pumpen om du vill. Nej du tvingade mig inte att köpa pumpen men du var medveten om att jag skulle fixa en och skicka dit Kenneth. Du var med på noterna. Jag borde anat att det var nåt fuffens med dig när jag såg färgen på bilen.

Då får det bli faktura då?

/Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Haha vilken idiot. Ja bilen är kvar och är inte såld, men orkar inte med "folk" som dig. Men vad bra, då passar ju färgen perfekt för dig och Kennet.

Kommer i te betala dig ett skit för pumpen, du får skylla dig själv om du är så jävla dum. Kommer inte svara dig mer nu men funderar skarpt på en polisanmälan pga trakasserier eftersom att du slutar inte skriva.

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Håkan!
Beträffande ditt ljug så känner jag mig djupt besviken på dig. Om du går tillbaka i våra mail så ser du hur jag vänder ut och in på mig själv för att göra det lätt för dig att sälja bilen. Pontiac-folk brukar vara reko. Ditt beteende är mer typiskt för sånt där V70-bös.

Det är upp till dig att bestrida fakturan genom att inte betala. Den får gå vidare till inkasso så sköter det sig självt.

Ja, jag undrar vad farbror polisen säger:
"Hej jag heter Håkan och jag vill anmäla en grej"
"Hej Håkan, ojdå vad har du råkat ut för?"
"Jo, det är så att jag la ut en blocketannons på min homofärgade trasiga sportbil och nu är det en som mejlar massor och vill köpa den".

Ska vi göra så att jag får titta på bilen och köpa den istället?

Mvh
/Kaj


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Du kanske är homo och har fastnat för färgen? Jag vet ärligt talat inte om jag vill sälja bilen till dig överhuvudtaget efter ditt beteende. Och skulle jag överväga att göra det så är det priset 25000:- som gäller, jag betalar ingenting på pumpen, drar inte av något för det heller.

En bensinpump på en sån bil byter du inte i första taget så för mig låter det helt orimligt att den ska bytas för att du ska provköra den. Bilen startar med startgas, men lägger av igen eftersom det inte kommer någon bensin.
Jag har inte tid att stå i flera timmar och vänta på att pumpen ska bytas och jag lämnar inte bilen under tiden heller. Ifs så står den parkerad bredvid polisstationen i Storfors.

Detta är mitt förslag, ändrat mig lite: ta med en bil med drag och en bilkärra, köp bilen för 22500:- prutat och klart och byt pumpen hemma så slipper ni stå ute i kylan och eventuellt regn och göra det.

Men i morgon kommer en och kollar på bilen så jag kan höra av mig med ett mail om han köper den eller inte

Seriösa ringer.

Låter det ok?

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Äntligen ett framsteg med dig Håkan, det var inte en dag för tidigt. Ja det låter jättebra. Bogserar du den till polisstationen i Storfors så kan Kenneth sätta in pumpen i lugn och ro. Var du tvungen att krångla så förbannat innan du kom på det? Du är allt en märklig filur Håkan. 25 papp låter bra om bilen känns som den ska när jag dragit en fet jävla repa med den. När funkar detta för dig?

Ska jag köpa den oprövad är det 15000 som gäller. Fattar du?

Mvh Kaj

Ps. Vad gäller min sexuella läggning har du helt rätt. Jag är gay och älskar färgen.


---

Från hakan.xxxx@hotmail.com till mig:

Bilen står vid ett hus bredvid polisstationen och kommer stå kvar där. Vid provkörning är det jag och en kompis som följer med. Priset är fast. Utan provkörning är det 20000:- som gäller

---

Från mig till hakan.xxxx@hotmail.com:

Pontiac är nu köpt! Kände att jag inte orkar med "folk" som dig (du är för strulig att göra affärer med) och snokade upp en annan säljare. Du och din kompis får helt enkelt sitta och mysa själva i baksätet. Ha en fin dag!

Härliga hälsningar
Kaj

Ps. Förresten, hur gör vi nu med pumpen?

9 kommentarer:

 1. Hahahahahahahaha du är bäst Kaj!

  SvaraRadera
 2. Den bästa på länge. Ligger dubbelvikt på golvet. Keep up the good work Kaj!

  SvaraRadera
 3. Ooaaaa. Lysande Kajkillen! Häng i nu!

  SvaraRadera
 4. De tidigare du lagt upp efter ditt uppehåll har inte varit särskilt bra, det kan du nog hålla med om ditt geni... Den här var dock riktigt vass!!!

  SvaraRadera
 5. Gött Kaj! Mycket rolig läsning i väntan på morgondagens jobb.

  SvaraRadera
 6. Söker inte Kaj sällskap? Tips: http://www.blocket.se/skaraborg/Ar_jag_killen_for_dig__38354195.htm?ca=15&w=3

  hälsar Dab

  SvaraRadera
 7. Grymt roligt! Kaj is back!

  SvaraRadera