fredag 2 december 2011

Spritgloben

Annonsen:
Barskåp
Har en jordglob / barskåp när man lyfter locket, mycket elegant i mahogney. Dock är det små defekter i den som går att ordna. Nypris 3995:- vill ha 1000 kr för den!

Ring för mer info / Hannes


----

Från mig till hannesxxxx@hotmail.com:

Hannes!
1000 spänn är taget för globen. Älskar arbetarklassmöbler. Vad är det för defekt du pratar om?

När kan jag hämta den?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hannesxxxx@hotmail.com till mig:

Hejsan Kaj!

Lite av kartan har släppt i limmningen, de bör ej vara något problem att sätta fast med tapetklister eller linnande. Du kan komma när du vill, slå en signal bara.

Ha en bra dag!

---

Från mig till hannesxxxx@hotmail.com:

Ok, inte hela världen. Du kompenserar mig givetvis genom att fylla den med i flaska whiskey (highland park, 15-årig), en gin (bombay saphire), en rom (havana club) och en vodka (valfritt märke). Ok!?

Kan komma imorgon efter 17. Passar det herrn?

Mvh Kaj


---

Från hannesxxxx@hotmail.com till mig:

Det passar den unge herrn alldeles utmärkt, ha en trevlig kväll!

---

Från mig till hannesxxxx@hotmail.com:

Bra, jag sparade mailet så nu har jag skriftligt på det. Bra deal! Har du all sprit hemma redan eller fixar du det under morgondagen? Om det är helrör vi pratar om är vi väl uppe i minst 1300 spänn, lågt räknat. Det innebär att jag hämtar globen, spriten och får 300 för besväret.

Adressen tack?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hannesxxxx@hotmail.com till mig:

xxxx är adressen men kan va svårt att hitta via gps.

---

Från mig till hannesxxxx@hotmail.com:

Hej Hasse!
Har du fyllt globen enligt överenskommen specifikation?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hannesxxxx@hotmail.com till mig:

Globen finns kvar, men det finns ingen överenskommen specifikation.

Slå en signal om du ska hämta den.

Hannes

---

Från mig till hannesxxxx@hotmail.com:

Bra. Då kommer jag gärna i helgen. Gällande överenskommen specifikation eller inte så har jag en skriftligt bekräftelse via mail från dig. Se efter själv.

Men för att inte göra det krångligt för dig och för att du ska slippa springa på systemet idag så kan vi göra så att jag hämtar globen samt 300 kronor i kontanter hos dig. Därutöver tar jag endast en symbolisk summa för framkörning, men det kan vi lösa på plats tänker jag. Jag är ganska flexibel.

Ska vi säga så? Funkar söndag kl 17 för dig?

Bästa hälsningar
Kaj


---

10 kommentarer:

 1. Hahaha!! Gillade "inte hela världen" gällande kartan. humor humor!

  SvaraRadera
 2. Instämmer, "inte hela världen" är riktigt skön humor!

  SvaraRadera
 3. Jag gillar hur du vänder det till att han ska betala dig 300 kr och mängder med sprit.

  SvaraRadera
 4. HAHA! "Inte hela världen", nä, true true,
  Alltså, den här bloggen är ångesttombola deluxe.

  SvaraRadera
 5. Cran Wibidifueler5 december 2011 kl. 08:49

  Den där Hannes verkar vara en riktig trähatt! Och trätänder har han säkert också.

  SvaraRadera
 6. "Älskar arbetarklassmöbler" hahahah! Ordvitsen var givitvis också riktigt bra.

  Denna var sjukt bra, det var en efterlängtad uppdatering :)
  Tack kaj

  SvaraRadera
 7. Ser fram emot nästa uppdatering!

  SvaraRadera
 8. Hahaha...ja en fortsättning hade varit rolig att få läsa

  SvaraRadera
 9. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera