fredag 27 januari 2012

Missbrukarjackan

Annonsen:
Skinnjacka High Way One
Grå/brun skinnjacka i biker-stil. Inköpt på Linds Päls som en gång fanns i Örebro. Mycket lite använd! Stl. 52/54 (L).
Orginal av märket Highway One.
650:-


---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Hej Marcus!
Läcker jacka du har där. Väcker minnen. Är den sådär mjuk i skinnet som de ska vara? När passar det att jag kommer och provar den?

Mvh Kaj


---

Från marcusxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!
Den är mjuk och tung. jag är hemma hela dagen. ring om du vill prova: 0703xxxxxx.

---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Tja Mackan!
Fick lite förhinder här idag. Så kan tidigast imorgon, men den är väl redan såld antar jag? Det är ju rätt inne med missbrukar-looken nu.

Jag hade själv en nästan identisk när jag bodde i Stockholm i slutet av 90-talet och satt fast i herointräsket. Jackan var det finaste jag hade. Den räddade mig när jag hamnade i knivslagsmål med en finsk bänkalkis. Han snittade men bladet skar bara en reva i lädret. Och den var väldigt bra att ha de nätter jag sov i tunnelbanan. Minns knappt hur jag blev av med den men har för mig att jag tvingades lämna den i pant när jag tjackade en kabbe på krita.

Är ren nu sedan 7 år men kan sakna jackan. Funkar det att jag kommer imorgon istället?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marcusxxxx@hotmail.com till mig:

Vilken story! jag är hemma vid 17, hör av dig om du har tid.

---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Hej!
Ursäkta att jag försvann sådär. Hade inte tillgång till internet igår. Han jag bor hos flippade på mig för att jag tjackade in mig på hans lina och stängde den porten. En sniken fan. Men nu är problemet löst.

Älskar High Way One. Det är originaljackan i missbrukarkretsar. Särskilt i Stockholm. Ryktet säger att min vän Christer Pettersson var först med det. Kan han ha köpt sin på Linds Päls? Han var överlag en trendsättare för oss lite yngre förmågor. Maken till hetsigt humör. Vi bodde ihop i ett källarförråd i Rotebro i mitten av nittiotalet. Jag frågade många gånger, och han brukade bara le lite skevt till svar, men jag tror faktiskt inte att det var han som sköt Palme..

Hur har du det idag? Kan jag komma över och prova jackan?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Hallå där?
Fick aldrig svar från dig. Idag har jag internet till och från hela dagen. Kan jag komma över och kolla på jackan?

Vänligen Kaj

---

Från marcusxxxx@hotmail.com till mig:

Efter 17:00 idag kan du titta förbi. Annars tar jag dig som en oseriös köpare och kommer härmed att hänvisa mejlen i skräppost. Jag får läsa din biografi senare, eller så får du mejla någon annan säljare som kanske svarar?
Tack för mejlväxlingen!

Marcus

---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Ok. Kommer efter 17. Kan inte säga exakt med efter 17 blir det helt klart. Oseriös köpare? Ska det komma från dig som inte ens bemödade dig att svara på mejl? Du behöver inte läsa någon biografi och jag hade gärna köpt en High Way One från någon trevligare säljare, men det verkar bara vara du som har ett gott öga till missbrukarmode.

Jag tänker inte börja pruta med dig men jag skulle gärna prova jackan ordentligt innan jag slår till. Räkna med 2-3 timmar.

Vänligen Kaj


---

Från marcusxxxx@hotmail.com till mig:

Trevligt, då kanske vi kommer till skott? Det är prutat och klart, det får max ta en kvart.

Marcus

---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Bra! Hittade din adress på eniro. Jag kommer att får skjuta på det till typ 22-23-snåret. I värsta fall något senare. Jag kom på att jag lovade att jag skulle träffa en gammal polare idag och vi tänkte supa lite. Gör det något om han hakar på? En kvart kan du glömma. Man provar väl fan inte en jacka i bara en kvart, men ok, jag fixar det på en timme.

Ses sen. Ring mig om det skulle vara något.

Mvh Kaj


---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Hwej msarcuus . Jg k tyvärr inte koma ikvll. Så jävla trfgttt. Sorry men jagg hör av mg imrrgn.

Kram Laj

---

Från mig till marcusxxxx@hotmail.com:

Hej Marcus!
Ber om ursäkt att jag uteblev igår kväll. Blev senare än jag hade tänkt mig och var inte riktigt i skick att prova kläder. Ber även om ursäkt för mitt fyllemejl. Funkar det att jag kommer idag istället?

Mvh Kaj

---

7 kommentarer:

 1. Fylle-mejl :D hahaha!

  SvaraRadera
 2. hahah jävligt bra busmejl det där!

  SvaraRadera
 3. Haha! Helt klart en av dom basta hittills:)

  SvaraRadera
 4. Det var fan det roligaste jag läst på länge!

  SvaraRadera
 5. Kommer det mer busmejl snart eller har du lagt ner? Mvh

  SvaraRadera
 6. Hej alla! Det kommer fler. håll ut.

  SvaraRadera
 7. haha så sköön du är fortsätt så :D

  SvaraRadera