onsdag 2 november 2011

Pedofilkonstnären

Annonsen:
Stor tavla
Säljer nu vår fina maffiga tavla pga flytt och får inte plats med den i nya huset! :(
Du som är intresserad bör ha öppet till nock hemma då tavlans storlek är 240cm hög! Och 140cm b, som sagt en imponerande tavla, hand målad på canvas duk!
Ring på nr: 0709xxxxxx
Mvh F


---

Från mig till sara.xxxx@hotmail.com:

Hej Sara!
Verkligen maffig tavla. Den vill jag ha. Har dock bara 220 i takhöjd, men tänker att man skulle kunna kapa en 20-30 cm på den.

Vet du vem som har målat den?

Mvh Kaj


---

Från sara.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj
Tavlan finns kvar, ingen känd person som målat den. Vi köpte den på chili för 2 år sedan för 3500 kr. Det går säkert att kapa om du e händig, att lämna in den för att få det kapat kostar nästan lika mycket som tavlan! Har redan kollat själv :)

Du är nr 2 av 3 som är intresserad, så vi kör först till kvarn.
Mvh F (Saras sambo)

---

Från mig till sara.xxxx@hotmail.com:

Jag råkar känna konstnären personligen och i konstvärlden har han gjort sig känd för sin lättjefulla inställning till konst. Han har satsat på kvantitet och nischat sig mot "radhusdandys" som han brukar kalla alla ängsliga svennar. Rätt fyndigt.

Jag fixar kapning själv. Har en fin byggsåg som lär göra ett fint snitt.

När kan jag hämta den?

Mvh Kaj (singel)


---

Från sara.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!
Vad roligt att du känner konstnären! Ja vi är väldigt ledsna att behöva sälja den men vi får inte plats med den i vårat nya hus... Du får hämta den när det passar dig. Ha en bra dag!
Mvh Sara

---

Från mig till sara.xxxx@hotmail.com:

Ja det är trist när man behöver göra sig av med en tavla man håller av. Konstnären var för övrigt en av huvudmännen bakom den stora belgiska pedofilringen som avslöjades i slutet av nittiotalet och det var i fängelset han upptäckte sin konstnärliga ådra. Kul med lite kuriosa.

Om ni vill kan jag hjälpa er ett kapa till den så att den passar ert nya bohag. Vill inte att ni säljer den mot er vilja. Kan även förmedla era kontaktuppgifter ifall ni önskar få den signerad? Han älskar att möta sina fans.

Annars kommer jag gärna och köper den nu i helgen. Vilken dag passar er bäst?

Mvh Kaj


---

Från sara.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!
Oj vad vi har disskuterat här hemma och det vore ju fantastiskt roligt med en signatur från konstnären men vi har ändå valt att sälja den.. Du får komma när du vill imorgon!

Mvh Sara

---

Från mig till sara.xxxx@hotmail.com:

Vad bra. Vad har ni för adress? Kommer imorgon kväll då. Mellan 19 och 21 nån gång. Jag har pratat med konstnären och han följer gärna med och hälsar på er.

Mvh Kaj


---

Från sara.xxxx@hotmail.com till mig:

Det låter jätte bra! Våran adress är: xxxxx xx, Onsala!
Ses imorgon!

Mvh Sara

---

Från mig till sara.xxxx@hotmail.com:

Hej Sara!
Söp till som ett jävla svin igår och har varit helt under isen idag. Känner mig således lite för skakig för en biltur. Sedan har konstnären haft fullt upp med sitt extraknäck som kalasclown idag och det är ju lite synd, nu när ni verkade tycka att det skulle vara kul att träffa honom. Han var väldigt pepp eftersom det inte är alla som välkomnar belgiska ex-pedofiler till sitt hem.

Funderar på om jag ska skicka en löpare med cash eller om vi ska skjuta på affären?

Mvh Kaj


---

6 kommentarer:

 1. Detta var hilärius!
  Kaj, du får gärna vara kalasclown när jag fyller år.

  SvaraRadera
 2. Ah jag får alltid lite ångest när du driver med någon som verkar så genuint trevligt. Älskar ner du driver med folks särstavningar o andra missar eller när de verkar allmänt blåsta eller bara inte hänger med i svängarna hehe

  SvaraRadera
 3. "du får gärna vara kalasclown när jag fyller år"... det var bland det porrigaste på länge!

  SvaraRadera
 4. Haha, tror Sara blåste dig denna gång Kaj. Hon kan knappast ha missat att en signatur kanske inte är så eftertraktad trots allt. Du försökte pressa henne, men hon bjöd in med ett leende. Busted!

  SvaraRadera
 5. Älskar denna sida men tyvärr ser jag att det kommer nått nytt mer och mer sällan.

  SvaraRadera
 6. Älskar detaljen med "Kaj (singel)" haha!

  SvaraRadera