lördag 12 november 2011

Lådbilsbyggaren

Annonsen:
Bygga Juniordragster?
Alla delar som krävs för att bygga en komplett juniordragster.


/Rickard

---

Från mig till ricke_xxxx@hotmail.com:

Hallå Ritchie!
Håller på med ett litet dragsterbygge till sonen. Har byggt karossen själv men behöver motor rör och hela skiten.

Är superintresserad av dina prylar. Funkar allt som det ska?

Mvh Kaj


---

Från ricke_xxxx@hotmail.com till mig:

Hallo Kaj !
Motorn är väl inte det vackraste jag sett men är helt genomgången, däckerna ser bra ut och det är plast fälgar på framdäcken för viktens skull,botten plattan är nästan klar och det finns alla rör till att färdigställa hela rambygget dock inga axlar

---

Från mig till ricke_xxxx@hotmail.com:

Låter alldeles prima. Skit i axlar etc. Jag har som sagt redan byggt hela karossen själv. Det är en smäcker lådbil med motivlackade flames på, så det är bara motorn och rören jag vill åt egentligen. Min pojks lådbil ska jävlar i mig vara nåt i hästväg.

Min granne Kenneth har monterat en liten rem-driven knallertmotor på sin sons lådbil och de tror att de är jättetuffa. Verkligen. Men vänta bara till min son blåser om hans lilla jävla fittbil i hundranittio. Det lär täppa till truten på dem. Eller vad tror du?

Hur mycket ska du ha för grejerna? Och när kan jag hämta dem?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från ricke_xxxx@hotmail.com till mig:

Priset är som i annonsen men kan väl naturligtvis diskuteras vid snabb affär grejjorna kan du hämta när som helst
mvh Rickard

---

Från mig till ricke_xxxx@hotmail.com:

2000 kr blir bra. Kosta vad det kosta vill, bara min pojk knäcker Kenneths avkomma. Antar att du garanterar säkerheten också med tanke på att det är juniorgrejer du dealar med här? Så att det inte uppstår något när vi monterat skiten och tar lådbilen på en spinn menar jag.

När passar det att jag hämtar prylarna?

Vänligen
/Kaj


---

Från ricke_xxxx@hotmail.com till mig:

Jag vet inte riktigt vad du tror att det är för nåt du köper å menar med säkerheten? den blir ju naturligtvis så säker som du bygger den grejjorna kan hämtas när det passar dig

---

Från mig till ricke_xxxx@hotmail.com:

Jo jag fattar att jag får stå för att lådbilen håller ihop bra, och att den är konstruerad så att min pojk inte bränner sig på rören eller så. Men jag vill ju veta att inget kommer gå fel när min son sätter sig och trycker plattan i botten. Hur hög hastighet tror du man kan komma upp i med dina prylar?

Imorgon söndag kanske skulle passa att hämta skiten?

/Kaj


---

Från ricke_xxxx@hotmail.com till mig:

Hej till en junior dragster använder man en gräsklippar motor 3-5 hk sen beror det på vad man har för utväxling men på tävling går dom ca 70km/h,det går jättebra att hämta idag
/Rickard

---

Från mig till ricke_xxxx@hotmail.com:

70km/h, vilken patetiskt hastighet. Vad är det för skit du försöker sälja på mig egentligen? Tyckte jag var tydlig med att jag hade en son. Han kan inte köra runt i tjejfart fattar du väl? Jag räknar med att han behöver komma upp i 150 km/h. Minst. Får leta vidare om du inte kan göra något åt det här?

/Kaj


---

Från ricke_xxxx@hotmail.com till mig:

Ha ett bra liv
mvh Rickard

---

1 kommentar: