måndag 10 oktober 2011

Single life rules

Annonsen:
Game soffa
Perfekt spel och film soffa, frugan tycker att jag ska växa upp. Sluta sitta uppe hela nätterna å spela Xbox. Göra om rummet till gäst rum, fan dom kan väl sova på golvet? För den delen är jag bara 37 år ???!!!? Soff mått 3,3 / 1,4 m

/Fredrik


---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Jag hör dig broder!!
Fan, min exfru var likadan, den slynan. Tvingade mig att göra mig av med en nästan likadan pjäs. Ångest. Men nu är ordningen återställd. Nyskiljd och levande. Därför skulle jag vilja försöka återskapa min gamla ungkarlslya. Briljansen med kopphållare inbyggda i armstödet liksom.

Bor i en liten tvårummare i Nybro som jag delar med en kompis. Skulle vara perfekt med din soffa. Respekterar din motvilja att sälja den men lovar att ta väl hand om den.

När kan jag komma och titta?

Hälsningar Kaj


---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

Tjjooo kom å hämta den är din, avhämtning i mån 1800kr. Xbox lever!!!!!

---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Jippi!!
Äntligen en riktig gamesoffa igen. Så jävla snygg också. Kan jag komma lite senare ikväll? Ska ändå hälsa på en polare i Kalmar och han har släp och allt.

Jag funderar över en grej. Hur har du tagit hand om skinndetaljerna i soffan? Har du använt skinnconditioner eller någon typ av polish?

Japp, du har rätt. Xbox levererar!!!!!!

Mvh Kaj


---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Hej!
Hörde aldrig av dig. Vill som sagt ha soffan. Kan knappt bärga mig att få kitta upp min lilla spelhåla. Köpte minikylskåp idag.

När passar det att hämta den?

Mvh Kaj

---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

äg en tid så fixar jag de. Sorry har inte haft tid. Dränerar villan. Hör av dig på min mobil 0721-xxxxxx
mvh Fredik.

---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Tja Fredde!
Du verkar var väldigt oengagerad i den här affären. Känns inte riktigt bra. Trodde att du menade allvar med soffan. Dränera huset, hahaha är det din kommendant (fru) som tvingar dig att hålla på med sån skit. Du borde skilja dig. Vi har ett rum ledigt i vår lya.

Säg du när det passar istället, eftersom du är den av oss som är fittpiskad och oförmögen att bestämma över din eget eget liv. Jag är flexibel och fri som en fågel vet du :)

Hör av dig
/Kaj


---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

Jag är hemma hela lördan, jobbar under fittpiskan hela dan!! Tänkte ta hela slanten till b-laget å ha fest med grabbarna. Ring om vägbeskrivning.
/Den fittpiskade

hahahaha.

---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Visst, 1000 spänn får du för soffan om skinnet är behandlat. Annars tar vi den diskussionen då. Vad du gör med pengarna är din ensak. Ett tips, glöm inte att fråga frugan innan bara. Menar du bowlinglaget förresten? Har redan adressen. Hittade den på eniro.

Kan jag komma tidigt?

/Kaj


---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

om du tror att du får den för 1000kr så kan du stanna hemma!!! jag har smörjt skinnet med öl å fittsaft så det är i god kondition, på lördag kan du hämta soffan men jag ska ha 2000kr, !!!
Mvh Fredrik..

---

Från mig till fredrik_xx@live.se:

Usch vad vulgär du är Fredrik!
Vet inte vad jag ska tro om dig egentligen. Om du tror att jag betalar ens 10 spänn för en soffa där din fru suttit och gnidit sig så har du väldigt fel. Har aldrig hört något värre. Är du verkligen seriös? Vad är du för människa?

Ps. Trodde förresten inte din fru gillade xbox?

/Kaj


---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

hhaaaalllååååå det är inga blanka ränder!!!! min fru är rakad så några hårstrå finns ej heller. inte äns för DNA spår. PS hunden har slickat rent!!! + att det sitter doftgranar å dammsugarkuler. ådammsugar kuler kom jag på när hon sög mig uner spelets gång!!

---

Från mig till fredrik_xx@live.se:


Ok. Men då kommer jag på lördag då. Kl 10. Askvägen 16? Tar med två kompisar till bärhjälp. Vi ämnar prova soffan så se till att ha xboxet redo. 1800 får du som du sa från början.

Kaj


---

Från fredrik_xx@live.se till mig:

Kanon!! Vi syns på lördag.

---

11 kommentarer:

 1. "jag har smörjt skinnet med öl å fittsaft". Ett obrukbart citat även i de vidrigaste av sällskap. Här har du förresten en övervärderande hifi-hjon utav rang. http://www.blocket.se/hassleholm/Attiotals_klassiker_36472851.htm?ca=6&w=3
  Hugg på den du...

  SvaraRadera
 2. HAHAHA tyvärr Kaj, this dude is way more twisted than you..

  SvaraRadera
 3. Den här Fredrik kan ju inte vara sann! Denna var en av de bästa!

  SvaraRadera
 4. Löfving: hahaha ja helt obrukbart. Jag fick inget svar när jag berättade att han blivit busmejlad och lämnade länken.

  Elsa: haha ja han verkar vara something else.

  Jonas: han blev nog mäkta irrieterad när jag körde prutkortet.

  SvaraRadera
 5. Å hjälp, jag var tvungen att hålla för ögonen, men kika mellan fingrarna när jag läste.

  SvaraRadera
 6. Trollet har blivit trollat :)

  SvaraRadera
 7. Det var min tanke också.

  SvaraRadera
 8. Jag är så jävla glad över att jag inte är gift med den där Fredrik...

  SvaraRadera
 9. Jag trodde att han drev men sen sökte jag på fredrik askvägen 16 kalmar på eniro och där fanns det mycket riktigt en fredrik verifierade sedan det hela genom att kolla hur gammal han var på ratsit. Vilken kille alltså..

  SvaraRadera
 10. Frugan har rätt, han borde växa upp..

  SvaraRadera