söndag 16 oktober 2011

Rävjackan

Annonsen:
Äkta pälskappa
Ett höstklipp - En äkta päls som knappt är använd så den är som ny!
ca 85cm lång i ryggen

Först till kvarn gäller...
3 500:-


---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Wow!
Min fru som är ett riktigt rivjärn har länge velat ha en rävpäls. Vill överraska henne. Hon är mycket noga med vad det är för räv. Skillnad på räv och räv tydligen. Är den fin i pälsen? Inga spår efter skabb?

Hör av dig fortast möjligt.

Mvh Kaj


---

Från marie.xxxx@hotmail.com till mig:

Halloj, ingen skabbräv så klart, är mkt fin! Bara att komma o kolla på den!

Vänliga Hälsningar från
Marie xxxx 0708-xxxxxx

---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Min fru är väldigt noga när det gäller hur värdrävarna mötte sitt öde. Hur de dog. Innan de blev päls så att säga. Tydligen är det näst bästa och mest vanliga om man söver rävarna med högaggressiv nervgas. Då hinner de inte utsöndra stresshormon som påverkar pälsens lyster. Detta hormon lever kvar i hörsägnerna under flera år efter rävens död.

Det alla bästa är dock när man har ihjäl rävarna med ironpiping-metoden. Dvs att man slår ihjäl dem med ett välfångat slag mot nacken, med ett en meter långt järnrör (med en 500grams blyklump fastljuten i själva slag änden så att säga. Då dör de oftast genom blodförlust relativt snabbt (ca. 1-2 timmar) och pälsarna blir riktigt fina. Skocken gör dem paralyserade vilket ökar smärtan kraftigt men också helt blockerar stresshormonerna.

Hur dog rävarna på din päls? Den ser ju väldigt fin ut.

När passar det att jag kommer?

mvh Kaj


---

Från marie.xxxx@hotmail.com till mig:

Påläst ser jag :)

Är du inte intr av ett köp så behöver du inte lägga ner någon energi tack!
Säljer pälsen på grund av min egen åsikt eftersom det är något jag ärvt. Alla har olika åsikter så därför säljer jag till någon som har annan åsikt.....

Så hör av dig om du vill köpa annars behöver du inte göra dig besvär!

---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Klart jag vill ha pälsen. Vet inte vad du pratar om för åsikter (?) jag ville bara säkerställa att den är av högsta kvalité. Vet du om de gasats innan de flått skinnet eller om de är ihjälklubbade?

Den ser som sagt väldigt fin ut, så jag skulle gissa att de fått smaka blydank.

Hör av dig om när det passar att hämta den?

Mvh Kaj


---

Från marie.xxxx@hotmail.com till mig:

Sålt pälsen så du får leta vidare!!

---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Marie!
Jag tror du drar en fuling. Ser att annonsen ligger kvar. Är det bara för att jag är noga med kvalitén? Jag lovar att inte krångla mer bara jag får köpa den. Råkade visa den för frun och nu är hon helt såld på den.

Snälla. Låt mig köpa den. Jag ger 4000 rätt av.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marie.xxxx@hotmail.com till mig:

Tror inte på dig riktigt men skriv ner ditt telenr så ringer vi upp dig om den inte blir såld idag!

---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Visste väl det! Tyvärr har jag vi inte något fast telefonabonnemang, då vi flyttar så himla ofta. Mobil har vi inte skaffat pga strålningen som man inte riktigt vet hur skadlig den är ännu. Men jag vill ha pälsen. Helt hundra. Det börjar bli precis rätt tid för den nu när frosten närmar sig. Hör av dig.

4000 idag! Har hittat en jättefin minkjacka för 3500, men min fru skulle nog passa bättre i en rävjacka.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Vad säger du? Börjar nästan tro att du är oseriös som du krånglar. Jag är villig att sätta in pengar i förväg, bara jag får lägga vantarna på den där rävjackan.
Hör av dig så jag vet hur jag ska göra.

Mvh Kaj


---

Från marie.xxxx@hotmail.com till mig:

Är verkligen inte oseriös men får känslan av att du är det med allt du skrivit ang rävar och sätt att avliva mm... Att det inte går att nå dig på telefon är också lite konstigt, borde om inget annat ha någon kompis som har telefon som vi kan ringa! Flera olikar saker som ger mig denna känslan tyvärr.

Var bor du? Adress?

Väntar fortf. besked från dom som skulle ge besked idag om de skulle ha den, ger dem tills i morgon o höra av sig!

---

Marie hör inte av sig men annonsen ligger kvar så jag hör av mig någon vecka senare...

---

Från mig till marie.xxxx@hotmail.com:

Hej!
Ville bara meddela att jag fortfarande är intresserad av rävjackan. Finns den kvar?
Att jag inte går att nå på telefon är för att jag tidigare har haft problem med kronofogden och 2009 fick ansöka om personlig konkurs. Då får man inte teckna telefonabonnemang förstår du. Men en rävjacka måste man väl få köpa tycker jag. Har en del kontanter undanstoppat i en väska. Vad säger du?

/Kaj


---

8 kommentarer:

 1. Med tanke på att det var den enda idag så, ja.

  SvaraRadera
 2. hahahaha nice diss anonym

  SvaraRadera
 3. haha!
  Har en bra annons till dig här:
  http://www.blocket.se/hoor/Mopedhogtalare__2x_6x9__GAS__GAS_slutsteg_35750990.htm?ca=23_2&w=1

  SvaraRadera
 4. Hade nog blivit grymt kul om inte säljaren också var anti-päls :o

  SvaraRadera
 5. Kajs första felstavning! Om inte "skockad" är ett uttryck jag ej känner till.

  SvaraRadera
 6. Ser nu även "fastljuten". Är det verkligen den riktiga Kaj som skrev denna? Du brukar inte slarva!

  SvaraRadera
 7. Hormonet lever kvar i hörsägnerna!! HAHA

  SvaraRadera