torsdag 13 oktober 2011

Hundrasisten

Annonsen:
Japanska spetshane till avel
Japanska spetshane tillgänglig för avel till lämpliga spetsar. Han är trevlig, frisk och vacker. Han har mycket bra tidigare valpar.


---

Från mig till enni_xxxx@gotanet.se:

Hej!
Hur mycket ska ni ha per omgång? Jag har två fina tikar som jag funderat på att låta avla.

Mvh Kaj


---

Från enni_xxxx@gotanet.se till mig:

Hej, är dom rena jappar eller bl? min del spelar inget, bara, att dom är mentalt och fysiskt friska spetsar. Det brukar vara valp pris på renrasiga, eller 1000:- per valp om det blir inte många valp.

mvh EK

---

Från mig till enni_xxxx@gotanet.se:

De är blandras mellan tax och whippet (fråga mig inte hur det gick till) och har jättebra psyke. Än så länge ska tilläggas. Hyndorna börjar bli dräktiga nu igen och jag misstänker att de behöver få sig ett ordentligt ligg för att behålla förståndet. Vad blir priset då, med tanke på att de inte är renrasiga. Billigare antar jag?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från enni_xxxx@gotanet.se till mig:

Det är vanligt att man väljer valp pris eller 1000/valp ,tex om det är inte många valpar per kull så skulle det gälla 1000/valp. Jag lånar ut min hane bara till spetsar och olika spetsblandisar. Försök hitta ngt med jakt så har man lättade sälja valparna till jaktintresserade oxo.

mvh EK

---

Från mig till enni_xxxx@gotanet.se:

Jag säger ok på det! 1000 spänn per valp är en deal. Mina tikar diggar inte jakthundar nåt nämnvärt. Tror de tycker de är lite för bösiga och på eller nåt. Däremot har de har spanat in en spets i området, som de blivit alldeles stormförtjusta i. Han är dock ganska gammal (14 år) och jag tycker att det blir lite äckligt med sådan stor åldersskillnad. Ungefär som när Ulf Lundell träffar damer.

Så hur går vi till väga? Kan du ta med din spetskille till mig. Jag har ett rum de kan hålla på ostört i. Annars kan vi alltid komma till er. Vad säger du?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från enni_xxxx@gotanet.se till mig:

Jag säger nej till den kombinationen tyvärr.

---

Från mig till enni_xxxx@gotanet.se:

Hmm... Vet inte riktigt hur jag ska reagera på ditt raselitistiska förhållningssätt. Det är väldigt osympatiskt och hör hemma i 30-talets Tyskland. Inte i Sverige 2011.

Jag är mer av åsikten att låta kärleken flöda, medan du nedvärderar mina bruna blandisar och verkar tycka att de inte är värdiga din ariska Spets. Jag nästan ryser när jag tänker på det. Jag föreslår att du tänker om och att vi låter dem träffas och så får vi se hur de känner själva? Vad tror du om det?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från enni_xxxx@gotanet.se till mig:

Nej,det gör jag inte tyvärr.

---

2 kommentarer:

  1. hahha "Jag är mer av åsikten att låta kärleken flöda"

    SvaraRadera
  2. Haha, så himla roligt med ditt "raselitistiska förhållningssätt", underbart.

    SvaraRadera