söndag 2 oktober 2011

Garaget

Annonsen:
Garage i Edsbyn
Hej. Jag söker ett garage som jag skulle kunna hålla till och skruva i. ca 4x6m. Och med värme. Och vatten skulle inte vara nån nackdel. Inte allt för dyrt. Priset kan diskuteras via tele. Kan även tänka mig att göra några tjänster. Som t.e.x. Gräsklippning. Snöskottning m.m.

Ring eller maila. Tittar mailen var och varannan dag.
Tel:0730xxxxxx


---

Från mig till loa_xx@live.se:

Hej!
Har ett garage som lämpar sig alldeles utomordentligt att meka i. 5x7 meter. Det blev lite krångligt för mig att ha bilen där så därför vill jag hyra ut det. Det är uppvärmt och finns både belysning och avlopp.

Hur låter 300kr/mån? Kan även tänka mig att byta mot tjänster.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från loa_xx@live.se till mig:

Hej. Ang. ditt garage, så låter det intressant. Några frågor bara. Vad finns det för ventilation? Skulle du kunna skicka bilder på garaget? Vart ligger det? Finns det någon inredning, i form av bänk och hyllor?
Mvh. Loa

---

Från mig till loa_xx@live.se:

Hej!
Vad kul att du är intresserad. Det ligger ganska centralt och det finns en bra ventilation i garaget. Har tyvärr inga foton men skickar med en planskiss. Jag har platsbyggt en bänk längs hela kortsidan längst in i garaget. Samt satt upp hyllor ovanför det. Där finns gott om förvaring.

Vad säger du. Ska vi ses och skriva kontrakt?

/Kaj---

12 kommentarer:

 1. Haha, dagens höjpunkt i cyberspace!

  SvaraRadera
 2. Pelare 630mm hahahah

  SvaraRadera
 3. Hi-hi!

  Du är minsann på god väg att bli en ny Kalle Sändare du!

  Gillar din lite kluriga och underfundiga Martin Ljung-humor.

  SvaraRadera
 4. förlåt, ja må vara lite trög men jag förstår inte denna. kan någon förklara? :)

  SvaraRadera
 5. jag förstår inte heller..
  kan någon vänlig själ förklara?

  SvaraRadera
 6. Kolla på ritningen över garaget. Det står ju en pelare mitt i så det inte går att köra in bilen..

  SvaraRadera
 7. Detta är humor på hög nivå!

  SvaraRadera
 8. Du måste busmejla på Alex schulmans blocket annons!!! Försökte länka. Misslyckades. Kolla hans blogg så hittar du annonsen. O gör det fort!!

  SvaraRadera
 9. Snälla Kaj, busmejla Alex schulman. Han har en annons ute på blocket nu;
  http://www.blocket.se/stockholm/Lopband_36416482.htm?ca=11&w=1

  SvaraRadera
 10. http://www.blocket.se/stockholm/Lopband_36416482.htm?ca=11&w=1
  kom igeen, busa lite med schulmannen!

  SvaraRadera
 11. jag håller med om att du borde busmejla med alex schulman. hade varit OTROLIGT roligt :)

  SvaraRadera
 12. Hahah keep up the good work.. Busmejl.se är fan dagens höjdpunkt :D

  SvaraRadera