fredag 28 oktober 2011

Fotbollskortsnasaren

Annonsen:
Fotbollskort
Köpes fotbollskort allt av intresse. I första hand Zlatan, Messi och Ronaldo. Vill helst att det ska vara i Västerås, då jag inte har tillgång till bil.


---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Hej där!
Jag bor i Västerås och har en fin samling fotbollskort som du kan få köpa väl valda delar av. Har samlat i över 30 år så jag har en hel del. Har även en finfin serie inofficiella kort om det kan vara av intresse?

Hur tänker du, vilka summor rör det sig om?

Bästa hälsninar
Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Skulle vara intressant att få komma och titta på dom. Pris kan vi ju diskutera, när jag vet hur många jag ska köpa. Var i Västerås bor du? Skulle kunna funka att få komma och titta idag, hör gärna av dig!.

Med vänlig hälsning
Åsa

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Hej Åsa!
Jag bor centralt. Har tyvärr sålt av allt med Zlatan, Messi och Ronaldo, men ärligt talat är de inte lite väl tradiga? Jag har däremot en jäkla massa sköna kort på Brolin innan han blev fet. sedan har jag ett par fina på Martin Dahlin (som i mitt tycke var bättre än Zlatan och Ronaldo tillsammans) och slitvargen Teddy Lucic. För att inte tala om legenden Magnus Kihlstedt. Om du är riktig fotbollskortssamlare bör du även darra till lite när jag säger att jag har en riktig raritet där man ser en bra bit av Olof Mellbergs penis. Det var ett misstag och kortseriebn fick snabbt dras in men jag hann få mig ett pack. Rykten säger att det är från det kortet han fick sitt smeknamn "Slaktarn". Hur låter det?

Är du förresten intresserad av de inofficiella korten?

Idag passar sådär har en hel del att fixa med. Kanske imorgon?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej! igen. Jag hör av mig om vi ska komma imorgon.. Annars tack för att du svarade:).

Mvh Åsa

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Hej Åsa!
Jag gör det, men vad säger du om grejerna jag nämnde? Har andra intressenter som ligger på också så jag behöver veta om det är nåt du vill jag ska hålla åt dig? Den inofficiella serien har jag funderingar på att stycka upp. Finns det nåt där som kan vara av intresse tror du?

Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej! Nej, låt dom få köpa i så fall. Det var mest Zlatan Messi och Ronaldo som var intressant. (det är lill grabben som nyss börjat samlat).
Mvh Åsa

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Aha, fattar. Då är det inte läge att släppa lös honom i den inofficiella serien. Jag skulle även avråda från Mellberg-kortet. Däremot kan jag tänka att han kommer digga Brolinkorten. Har några från när han började bli riktigt köttig också (men inte sådär kokainfet som nu). Sedan misstänker jag att det kan vara intressant med min Ravellipärm? Över 100 kort bara på Tomas Ravelli. Alla ungjävlar verkar gilla honom bättre än sin egen farsa. Ska jag lägga undan den?

Appropå Zlatan. Jag nämnde Teddy Lucic va? Han är ju också från balkan och lite kaxigt kool sådär som Zlatan. Kanske kan vara nåt?

Mvh Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej!igen. Neej, du behöver inte lägga undan några kort utan vi hör av oss om intresse finns.

Mvh Åsa/ Tack i alla fall!.

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Nu har jag lagt undan Ravellipärmen som vi kom överens om. Det var en annan här och ville köpa den igår kväll, men jag sa att jag lovat bort den till din son. Han erbjöd 600 kr för den, men jag lämnade ditt namn och nummer och sa att han fick kontakta dig när du hämtat pärmen. 500 får du den för så du gör ju tekniskt sett en garanterad vinst på 100 kr. Inte dåligt.

När kan du komma och hämta? Jag kan givetvis komma och lämna också, men då tar jag ut en administrationsavgift på 100 kr.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej! Jag har aldrig sagt att jag ska köpa något, utan sa att jag skulle kontakta dig om jag var intresserad.Jag sa ju särskilt till om att du inte behövde lägga undan något!.

Mvh Åsa (sälj du till den som var intresserad).

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Hmm antar att jag missuppfattade dig en aning. Kollade med han som var intresserad igår men han hade hittat andra kort nu och hade bränt sin budget. Så tyvärr får jag nog be dig komma och hämta pärmen i alla fall. Vi gör så att jag kastar in en liten bunt Med Magnus Kihlstedt och en mindre mängd Klas Ingesson (som ingen verkar vilja ha) i potten så gör du en riktigt bra affär. Samma pris som innan alltå. 500 spänn.

Ska jag göra så att jag kommer över med grejerna i eftermiddag kväll?

Bästa Hälsningar
/Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej! Du har verkligen missuppfattat att jag skulle köpa dom, vi har aldrig ens diskuterat något pris. Så du kan ju inte bara säga sådär att jag ska vara tvungen att betala, när vi inte ens ha kommit överens om något!. För det 2:a så finns det inget budget här heller.

Hälsning Åsa

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Hej Åsa!
Jag förstår att det känns frustrerande att ändra sig mitt i köpeprocessen. Dock tycker jag att jag har mött dig mer än halvvägs nu. Du pressar mig att hela tiden syna och höja insatsen. Men OK du får Brolinkorten också.De är säkert värda 400 spänn men jag släpper dem för 200 om du köper dem tillsammans med Ravellipärmen (plus Kihlstedt och Ingesson). Då blir det totalt 700 spänn. Alla nöjda alla glada.

Ska vi säga så?

Som sagt. Hemleverans ingår. När är ni hemma?

Mvh Kaj


---

Från asa.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej! igen. Du får lov att ögonblickligen sluta att trakassera mig, för annars blir jag tvungen att koppla in myndigheterna. Hur kan du hålla på sådär och skriva, helt otroligt. Vi har ju aldrig kommit överens om något!!!.

---

Från mig till asa.xxxx@hotmail.com:

Men Åsa.
Myndigheter och trakasserier. Vad har det med fotbollskort att göra? Förstår inte var du får allt ifrån. Jag hörde av mig för att du efterlyser fotbollskort på blocket. Varför har du satt ut en annons för, om du är oseriös och i själva verket inte ens vill ha några kort? Och ursäkta mig, men det låter som du är lite väl paranoid om du upplever att du blir trakasserad för att jag svarar din annons.

Får jag fråga varför du plötsligt inte vill ha Ravellipärmen? Förstår du vilken ikon han är inom svensk fotboll? Dessutom är det en värdig samling. Ett stycke kulturarv.

Jag tolkar det som att du inte har för avsikt att köpa några kort. Men jag vill ändå passa på att fråga om du möjligtvis skulle vara intresserad med lite blandkort från den klassiska 94-truppen, med goingar som Pontus Kåmark, Jesper Blomqvist för att inte tala om Håkan Mild? Det är en rätt tjock bunt som jag har många dubletter av så där kan jag ge dig ett riktigt bra pris.

Vad sägs om det?

/Kaj


---

6 kommentarer:

 1. haha otroligt bra, här fick du till det väldigt bra. älskar hur du lyckas "krångla" till den enklaste annonsen och hoppa till handlingar utan att invänta nån bekrfrätelse från annonsören. Det är så kul när man märker att personen försiktigt och fint försöker backa ur affären men ju mer de drar sig tillbaka ju mer pressar du.

  "Hur kan du hålla på sådär och skriva, helt otroligt"

  Haha

  SvaraRadera
 2. Den här va go! Hennes son förväntar sig Messi, Zlatan och Ronaldo men Mammas paket innehåller en rejäl samling föredettingar som Ravelli, Lucic och Ingesson! Skoj!

  SvaraRadera
 3. tack, din sida har blivit en av dem dagliga rutinerna när man besöker internet! bra med uppdateringar också. skulle va kul om du drev med någon som säljer abtronic, om dem fått sina magrutor osv ! keep it up!

  SvaraRadera
 4. http://www.blocket.se/stockholm/Bord_mm_32270573.htm?ca=11&w=1&last=1

  världens fulaste bord

  SvaraRadera
 5. Du måste va ifrån Skaraborg va? Bra sida!

  SvaraRadera