torsdag 13 oktober 2011

Det måttbeställa älgtornet

Annonsen:
Jakttorn, Älgtorn
Hej! Nu är det snart älgjaktspremiär! Så har ni sett över era jakttorn inför jaktsäsongen? Jag bygger och säljer jakttorn på beställning. Bygger efter beställning så som höjden, fast eller lös stege. Bygger även skjutstegar och kråkfällor. Tornet på bilden är 3,3 meter högt och golvhöjden är på ca 2,2 meter, lös stege och sittbräda även en fällbar regel högst upp. Kom med mått så bygger jag ihop det så fort som möjligt. Skjutstegen på bilden kostar 1200kr och har lås brädor som gör att stöttorna inte glider isär. Kan nås på kvällar efter kl 16:00.

---

Från mig till nickexxxx@hotmail.com:

Hej Niclas!
Kaj var namnet och jag har lite brådis. Bor för närvarande i Tidaholm och skulle behöva din hjälp omgående. Skulle du kunna fixa ett torn med tillhörande stege fort som bara fan? Vill helst komma upp någonstans kring 4,5 i höjd om det går. Betalar bra med tanke på det korta varslet.

Hör av dig

Bästa hälsningar
Kaj.


---

Från nickexxxx@hotmail.com till mig:

Ja det skulle jag nog kunna fixa hur snart vill du ha det? Vill du ha en golvhöjd på 4,5 meter eller totalhöjd 4,5? Kan du hämta?

Mvh Niclas

---

Från mig till nickexxxx@hotmail.com:

Åhh, fan vad hyggligt Nicke.
Det här ska sent glömmas. Det lovar jag dig. Jag skulle helst vilja ha tornet till nästa onsdag om det är ok? Alternativt onsdagen efter. Golvhöjden bör nog vara 4,5 meter. Tyvärr kan jag inte hämta. Det är lite det som är grejen. Men om du kan vara så bussig att leverera det (enligt mina instruktioner) så finns det fem sköna laxar för dig att casha in.

Åk väster ut längs med Järnvägsgatan i Tidaholm. När du är i höjd med anstalten tar du av vänster. Parkera där jag markerat ut punkt 1 på kartan. Min kompis Tauno kommer att vara på plats och möta upp dig. Försök vara där vid 18 så hinner ni snacka ihop er innan det är dags. Sedan får ni hjälpas åt att kånka tornet till punkt 2. Där kommer Tauno att ha förberett en öppning i staketet så att ni kan ta er in. Res tornet vid nordöstra hörnet av muren (punkt 3) exakt kl. 19.15. Inga konstigheter va?

Skulle även vara schysst om jag kunde få skjuts tillbaka mot Skövde. Givetvis är jag med och chippar in för soppa etc.

Vad sägs? Ska jag be Tauno ringa dig och prata igenom detaljerna? Hör av dig fort.

Bästa hälsningar
Kaj


Klicka på bilden för större

---

Från nickexxxx@hotmail.com till mig:

Ja skulle han kunna ringa och prata igenom detaljerna ikväll vid ca kl 18? för det lite speciellt så vore det bra. Men det går att lösa inga problem behöver bara prata igenom de först så att allt är ok.

Mvh niclas

---

Från nickexxxx@hotmail.com till mig:

Jag bygger gärna tornet men jag behöver få det bekräftat så att det verkligen står någon och möter mig. Så skulle du kunna ringa mig ikväll så vi får prata igenom detaljerna. Annars blir det tyvärr inget.

MVH Niclas

---

Från mig till nickexxxx@hotmail.com:

Hej!
Får börja med att be om ursäkt för att jag hör av mig så sent. Jag har tyvärr ingen tillgång till telefon och bara internet några timmar om dagen totalt. Det är piss. Men så kan det gå när man inte kan hålla fingrarna från svullna värdetransporter ;) Ska bli så himla skönt att komma härifrån.

Ska försöka få tag på Tauno under dagen och be honom ringa dig. Helgplitarna är lite mer medgörliga, så jag kanske kan få tillgång till internet lite längre. Tauno lär inte vakna än på en stund med tanke på att det är lördag och han nog varit ute och jobbat hela natten. I värsta fall får jag köpa mig ett mobilsamtal från Vlado på C-blocket, men det är dyrt.

Du, verkligen schysst att du ställer upp och fixar tornet, men jag tänkte på en grej till. Tror du jag skulle kunna kvarta hos dig till läget har lugnat ner sig lite menar jag? Bara ett par dagar eller så. Max en vecka. Du bor ju lite utanför Skövde. Vore perfekt. Betalar givetvis för mig.

Hör av dig så fort du kan.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från mig till nickexxxx@hotmail.com:

Hej Nicke!
Hörde aldrig av dig i helgen. Synd. För nu är det måndag och de vanliga plitarna är striktare med uppkoppling. Har snackat med Tauno nu. Han är redo, men vill säkerställa att du är på nu på onsdag? Kan han ringa dig ikväll? Är du på?

Och svara gärna om boendet. Annars får jag försöka fixa ett annat ställe.

Bästa hälsningar
Kaj

---

5 kommentarer:

  1. Haha, att han inte fattade efter bilden är ju en gåta. :D

    SvaraRadera
  2. Att han fortfarande var intresserad efter mailet men leveransanvisningarna var ju riktig humor! Bra gjort Kaj!

    SvaraRadera
  3. Haha ja han missade nog var tornet skulle stå.

    SvaraRadera