tisdag 25 oktober 2011

Bröllopspresenten

Annonsen:
Ekbord med 6 stolar + iläggsskiva
Vi ska ersätta vårt matbord med ett nytt.
Inköpt på Tenhults möbler hösten -07.
Storlek: 180*90, 230*90 med iläggsskiva.
6 st stolar med skinnimmitationssits.

Modernt och snyggt!

Mvh Kerstin

Pris: 2700


---

Från mig till kerstin.xxxx@hotmail.com:

Hej Kerstin!
Förstår precis hur du känner. Man tröttnar äckligt fort på ek, eller hur? Man köper ett ekbord. har det i en månad och sedan kräks man nästan på ekhelvetet.

Men men, det är inte jag som ska ha det. Det är en present. Och i det här fallet skulle det verkligen sitta perfekt med ett komplett ekmöblemang. Jag hjälper dig galdeligen att bli kvitt ditt ok. Hur låter det?

Kan hämta omgående. När passar det?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från kerstin.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!
Det finns att hämta efter kl 18.00 idag!

Mvh Kerstin

---

Från mig till kerstin.xxxx@hotmail.com:

Halli hallå.
Ok, bra. Är lite osäker på hur kvällen ser ut jobbmässigt. Det kanske funkar även om jag kommer rätt sent?

Bara jag får det före lördag. Det är så att min exfru, den jävla räpan, gifter om sig med mannen som hon träffade under en konferensresa i Åre för två år sedan. Och jag har i mitt stilla sinnelag tänkt att en uppsättning köksmöbler i något så vidrigt som ek är ett straff så gott som något. Älskar att sitsarna är i skinnimitation. En fin metafor för hennes falskhet.

Var hämtar jag det? Kommer det att vara isärplockat eller hämtar jag det som det är? Mig är det lite vilket som, men jag skulle föredra om allt satt ihop.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från kerstin.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Ja det går bra senare ikväll också, runt vilken tid tänker du? Allt är monterat!

Mvh Kerstin

---

Från mig till kerstin.xxxx@hotmail.com:

Strax efter midnatt kanske om det går bra? Kanske något senare i värsta fall. Blir troligen tvungen att jobba över.

Fråga: Är det några märken i bordet? Eller är det i perfekt skick? Har en fundering på att hugga ett rejält jack i skivan, fulspackla det och sedan skylla på dig när hon öppnar på paketet. Säga att idioten jag köpte det av var oaktsam men inte hade sagt något, och att det helt enkelt var försent att ändra mig med, tanke på att bröllopet var på lördag. Kanske klämma fram en tår också. På så vis kan jag gå klanderfri ur den här soppan och ändå ha fått min hämnd. Det är ok med dig eller? Ni känner ju inte varandra menar jag.

Vad har du för adress?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från kerstin.xxxx@hotmail.com till mig:

Skämtar du med mig eller?!

---

Från mig till kerstin.xxxx@hotmail.com:

Hej igen Kerstin!
Nej jag skämtar inte. Du tycker det är lite för sent eller? Fattar. Kan komma imorgon istället. Då kan jag nog komma redan runt 18. Passar det bättre?

Bästa hälsningar
/Kaj

Ps. Hur var det med märken etc?


---

43 kommentarer:

 1. Skinnimitation. En fin metafor för exfruns falskhet. Haha. -Lysande.

  SvaraRadera
 2. hahaha... kul att du förstod det roliga. var löjligt nöjd med den.

  SvaraRadera
 3. Hej Kaj!
  Jag har följt din blogg troget och fullkomligt skrattat mig dubbelvikt i flera veckor nu.
  Du är den roligaste människan jag inte känner.......trodde jag!

  Annonsen du har lagt ut här kommer från en VÄN till mig.

  Konversationen du lagt upp på din blogg har aldrig ägt rum.

  Kerstins mailadress heter också något heeelt annat och är inte ens i närheten av att börja på "kerstin".

  Förklaring tack!

  Inte så vänliga hälsningar,
  Gunnar

  SvaraRadera
 4. Okej Kaj om det här jag läser nu från andra användare att du tar material och publicerar under ditt egna alias "KAJ" är sant, herregud. Okej jag köpte att du SNODDE dontevenreply.com's ide. Jag menar Sofiero's bryggeri var ju inte först med en ljus billig lager men fungerar helt okej liksom.

  Om du ska fortsätta driva den här sidan tycker jag att du utannonserar att materialet är mer eller mindre helt kopierat/översatt (ja för du har översatt HELA annonser från andra sidor, du har du till och med sagt själv, eller du sa att du inte HYMLAR med det".

  Keep up med get du gör men skriv källa på det du publicerar!

  /Jonte

  SvaraRadera
 5. Gunnar: haha vilken skämtare du är. Nej Kerstins adress börjar inte med kerstin utan med k_ och efternamn som börjar på T. Jag har efter konversationen pratat med hennes man/pojkvän (antar jag) som heter Eric och jobbar på en bilfirma. Sedan så har du ingen rätt att kräva ett skit. Det fattar du va?

  Jonte: jag förstår inte vad du gör här. Du bara svammlar. Jag har inte snott något. Och du har ingen aning om vad du talar om med dina imbecilla liknelser. Jag har iTagit massor av inspiration av en engelsk blogg och sedan kört Mitt eget race. Publicera källa? Jag tror de flesta jag mejlat med föredrar att vara anonyma. Du gillar uppenbarligen inte mig så sluta för din egen skull att läsa mig eller åtminstone kommentera.

  SvaraRadera
 6. Jonte: kopierat/översatt?? Är du dum i huvudet eller något? ALLA konversationer är autentiska.

  SvaraRadera
 7. Jag brusade upp lite tidigare, men nu har jag sansat mig. En alvedon och en kopp färsk java gjorde mig gott.
  Jag har på sistone haft sån jädrans ryggskott och det ger mig ett riktigt barskt humör.

  Nu undrar jag uppriktigt ärligt(för jag gillar ju bloggen, den får mig att skratta som jag skrev tidigare), hur går dina busstreck till?

  Letar du upp en annons och sedan skriver du ett en dialog till den? Eller översätter du redan befintliga dialoger och väljer en passande svensk annons till?

  Oavsett vilket, så är det hysteriskt roligt iaf! Självklart förstår jag att du inte behöver behöver redovisa "ett skit", som du uttrycker det. En magiker avslöjar ju aldrig sina trick!

  Äsch, tummen upp för en läsvärd blogg. Oavsett vad!

  Mvv,
  Gunnar

  SvaraRadera
 8. Ahhh gunnargubben, nu föll poletten ner. Hahaha.

  SvaraRadera
 9. Jätte autentiska säger du... och du är ju efterbliven på riktigt. Med "källa" menar jag vart du tagit materialet från, var det svårt att få in? Jag skiter väl fullständigt i vad folk har för mailadresser? Det är ju inte som att jag går igång när jag ser "lenas" adress.

  Du säger ju själv att du "Ser en annons" på blocket och sedan skriver du egna dialoger. Alltså du låtsas föra en "rolig" diskussion.

  Gunnar sade "Letar du upp en annons och sedan skriver du ett en dialog till den?" och du svarar "nu föll poletten ner". Men säg det då så folk förstår. Låt dom inte gå i tron om att folk är så här roliga på blocket.

  Jo åter till hur "autistisk" du är så ser jag nu att du sopat igen spåren efter dig... Vart tog dom annonserna vägen som jag ville referera till egentligen? hmm Kaj nu har du gjort bort dig igen.

  SvaraRadera
 10. Jonte,
  Seriöst.. att du orkar bry dig? Det här är en sjukt rolig blogg, om allt är sant, falskt eller delvis sant spelar väl mindre roll?! Det är underhållning på hög nivå! Jag håller med Kaj, passar det inte så sluta läs och kommentera. Eller ännu bättre skaffa en egen blogg som är roligare. Jävla sopa!

  SvaraRadera
 11. Haha kommentarerna här är ju mycket roligare än själva inlägget =) Jonte: Du borde skaffa dig ett liv gillar du inte vad som skrivs här är det ju bara att sluta läsa....

  SvaraRadera
 12. Jonte: Det är ju du som är helt knasig och verkar ha fått hela konceptet om bakfoten. Annonserna är väl i princip uteslutande hämtade från Blocket och det är säljaren som styr om annonsen finns kvar där eller inte. Inte Kaj.

  Kaj svarar på annonsen och vad som händer sedan är upp till säljaren och Kajs goda humor! Kaj skriver sin del och säljaren skriver sin del.

  SvaraRadera
 13. Man undrar ju vad för sorts troll som tycker det är en bra idè att sitta och försöka sabla ner den här bloggen med diverse insinuationer? Läs, skratta och ha en bra dag. Om inte så kan man ju hitta annat att göra online.

  SvaraRadera
 14. Jonte: alla här verkar ha fattat att det är riktiga mailkonversationer. Det hade inte varit roligt att göra dem om det var fejk fattar du väl. Inte hundra gånger dessutom. Du verkar vara en riktig jävla papphatt. Stick härifrån nu.

  SvaraRadera
 15. Tror jonte har en torr, oläsbar blogg och är bitter på livet!

  Tacka vet jag Kaj!

  Ett skratt om dagen är bra för magen! Fortsätt som du gör, för det håller iallafall min mage i trim :-) // carl-pedal

  SvaraRadera
 16. Den här Jonte verkar ju minst sagt besitta en lägre intelligens än resten av befolkningen. Vilket iof inte är hans eget fel, men man kan ju tycka att hans "stödperson" skulle hålla honom borta från internet, eller att hans föräldrar på något sätt borde försökt uppfostra honom trots han lite "speciella" person ist för att bara ge upp.
  Kaj! Du gör ett bra jobb! Ett fantastiskt jobb t.o.m. Det enda jag skulle kunna klaga på är väl att du förmodligen har ett jobb och ett liv utanför bloggen som gör att du inte kan hålla på med den dygnet runt. Puss på dig!

  SvaraRadera
 17. Jag tror Jonte bara driver. Tror han försöker göra en "Kaj", men det blir bara misslyckat eller så är ha ett träskaft. Jo, men det är han nog förresten, ett träskaft alltså och dum i huvudet..

  SvaraRadera
 18. Hallå på er!

  Eric som "jobbar på bilfirman" här.
  Kan intyga på att allt som står i annonsen är sant. Lite är dock bortklippt.

  Fick höra av en polare om denna blogg att det var i kajs stil. Så då började jag driva tillbaka lite.

  Bordet är nu sålt till en normal person:-)

  Mvh

  SvaraRadera
 19. Oj en hel drös med tappat folk, roligt roligt.

  David: David P12. Jag kan givetvis starta en egen blogg, det är bara det att jag faktiskt har mycket mer underhållande saker för mig än att sitta och skriva påhittat jävla skit. "aah men du sitter ju här och klagar" Ja klart som fan jag gör det, rätt ska vara rätt och är inte speciellt förtjust i att ta saker och kopiera rakt av.

  Anonym 1: Ja vilken bra ide du kommer med, fan det glänser intelligens från din sida. Jag älskar det som skrivs här för det gör att jag kan sitta och ställa saker till rätta. Man ska inte ge en person cred för saker som inte är ens egna. Det gör mig så fruktansvärt jävla sne!

  Anonym 2: Jag kan hela upplägget och inte ett jävla skit har jag fått bakom fotjäveln. En person, i det här fallet Kaj, ser en annons sen skriver två dialoger som han sedan ska försöka få att se äkta ut. Hurray! Smuttad

  Anonym 3: Rätt ska vara rätt (hittar vad jag menar med det längre upp)

  Kaj: Papphatt... haha nu har du i alla fall lite humor. Grattis kompis! Jag förstår till fullo vad det här handlar om. Bara du som GÅNG på GÅNG försöker övertala dig själv och de läsare du har att det här är äkta. Du har till och med tagit bort blogginlägg sedan jag konfronterat dig.. vad fan är det. Sen vet man ju att vissa kommentarer kommer från dig själv, men det har nog alla redan fatta, försöka få folk på din sida. Smart tänkt där killen. Fortsätt så, snurra upp dig själv

  Anonym 4: Nej jag har ingen blogg, vill inte ha en heller för jag vet inte vad jag skulle hitta på. Men jag skulle säga er att jag skulle komma på EN EGEN IDE! för det är ju inte direkt svårt, efterblivna tar bara från andra...

  Ida: Flicka 11 år, väkommen hit. Min intelligens verkar ju överskrida din eftersom jag genomsynat det här för länge sedan. Men gå in din lilla skabbiga bubbla, tugga tuggummi och göra smilies på facebook. Vilket jävla tugg, stödperson, hålla sig borta från internet, uppfostran. Du är bara avundsjuk för att du inte vågar stå för något själv, följer alla andra som en liten robot. Du är inte den tuffa tjejen i gruppen det föstår man ju efter första meningen. Ett tips jag ska ge dig, våga gå din egen väg, lägg ifrån dig chipspåsen (ja fet är du säkert också) För att du hoppar på mig TRAMPAR jag på dig.

  Stefan: Träskaft, coolt uttryck. Du verkar ju till och med dummare än alla som tidigare skrivit kommentarer gällande mina uttalanden. Träskaft.. jesus fucking christ vilka människor det finns.

  Ja som sagt, jag vet inte hur många av kommentarerna som verkligen är äkta men kul att ni visar intresse i mig. Gillas skarpt, gör era uttalanden lite vassare nästa gång bara så kanske jag ger er respekt.

  Fred ut

  SvaraRadera
 20. Jonte, var den bästa dissen du kunde komma med, David P12?! haha! Grattis till att du blivit årets internet-idiot!

  Låt nu Kaj och den här bloggen vara, sluta sitta där i ditt pojkrum och vara stöddig.. vi tycker inte du är rolig, cool eller speciell smart.. ge upp!

  Trevlig helg

  SvaraRadera
 21. David: tack tack, hedrad. Vad tänker du på när jag använder din diss "sopa"? Jo ditt jobb som gatsopare, du kör runt i en sån där liten truck med borstar, mustigt. Förmodligen singel då aspergers inte riktigt gynnar din hygien, lite halvt tandlös och baksnus som smyger sig ned till tandspetsarna. Tjejer älskar sådant. Men fortsätt med det du gör, fan jag älskar att vakna upp till fina gator. Vi behöver fler som du!

  SvaraRadera
 22. Som sagt, jag är förvånad att du ens blivit utsläppt ur "det vadderade rummet."
  Det finns inget att genomsyna så länge jag är road av bloggen, och det är jag. Är man inte road så finns det så mycket annat som man kan lägga sin energi på i stället.
  Förresten så är jag imponerad av hur du fick in både tjock och osjälvständig i din lilla diss. Kanske lite väl förutsägbart i en diskussion med en kvinna, eller hur? Vill du trampa ska du nog köpa en cykel, då har du ju något vettigt att lägga din tid på. :) :) :) :) :)

  SvaraRadera
 23. Jonte! Så mycket bitterhet tyder på för lite ligga.
  Är det andedräkten som är problemet, eller är det bara det faktum att du är så jävla intetsägande och kuklös?
  Gör nåt roligt med dig själv nu, och glöm den här bloggen, den är inte bra för dig.

  Fred ut, som du sa. / Sandra.

  SvaraRadera
 24. Jonte: Med din människosyn skulle du ha gjort dig bra i 30 & 40 talets Tyskland. Nu för tiden är sådan människosyn som du har mindre utbrett som tur är... Hail

  SvaraRadera
 25. "anonym4" till Jonte

  Tror du Kaj tjänar stora pengar på den här bloggen? Eller varför är det så hemskt farligt att han nu har inte hittat något egen idé enlig dig?

  Är det inte meningen att det skall ge ett gott skratt?

  Den bittraste människan i världen måste väl vara du ändå? är du bitter för att du inte kommer på din egna idé till din blogg? Sno Kajs då.. tror inte han gråter.. plus att vi andra kanske kan få oss ett torrt skratt..
  (av att du kommer misslyckas..för du verkar sååå.. så in-i-norden slut i huvudet! )

  tack o hej! // carl-pedal

  ps. Kaj.. nu känns de som att de gått någon dag för mycket innan det kom upp något nytt :D

  GE OSS!! :D

  SvaraRadera
 26. Åter till något roligt.
  Tips på annons:
  http://www.blocket.se/stockholm/C70_Cab_T5_Aut_SUPERKLIPPET_en_bil_for_alla_36903433.htm?ca=11&w=2

  SvaraRadera
 27. Ida: Ja jag stryker omkring på södermalm och sprider skräck. Inte sällan sedd i grå psykvårdshoodie då jag äntligen lyckats tagit mig ut från block C och varpå jag kan komma in och kommentera den här bloggen. Ledsen om jag råkade pricka rätt på min beskrivning, det är inte ditt fel. Ska inte ta upp det igen.

  Sandra: Lovar att du skulle vilja åka tåget om du såg chauffören som charmerar kommentarsfälten här hos Kaj. Handlar inte så mycket om hur ofta, utan mer begränsningarna tjejen sätter. Hon är redan idag ärrad men inte riktigt där än. Har väl inte det största paketet men det fungerar fint (mina vårdare skrattar inte när dom ska lyfta pungen och sära min skinkor varje gång jag åter ska buras in i alla fall)

  Anonyma lillhitler: Ja kanske, vem vet. Det här är inget jag ens kommenterar för det var slag under bältet.

  Carl-pedal: Tjänar pengar? vad yrar du om nu lilla människa, bloggare tjänar väl lika bra som idieella soppupphällare. Bitter är jag och trivs rätt bra med det, vid datorn i alla fall. Jag är bara tuff när jag besitter ett tangentbord förstår du. Jag skulle vilja ta hans koncept, det är det bästa upplägget någonsin.

  Fan vad folk hänger upp sig på intelligensnivån. Är det enda folk kan komma med som motattack?

  SvaraRadera
 28. Carl-pedal -> jonte

  Verkar mest att folk hänger upp sig på det då du verkar så obehagligt trög..kan det vara så att du haft en "skön röd fotölj" till salu och kaj har drivit med dig?

  Kaj vill ju ingen illa..utan vill alla gott! (möjligen vill han dig lite ont..och snälla..ta det personligt!)

  Men istället för att vara tuff på internet, så kan du väl vara rolig som kaj?

  Sno hans upplägg, skapa kajkillen2-mail och go nuts! Men sitt inte o gnäll här!

  SvaraRadera
 29. Jonte
  Söker du konflikt?
  "Är det enda folk kan komma med som motattack?"
  Varför förväntar/söker du dig motattack?

  Tråkig attityd för en blogg som majoriteten av läsarna tycker är kul, håller du inte med majoriteten behöver du ju inte läsa, svårare än så är det inte. Det inser väl vem som helst, oavsett intelligensnivå.


  Kaj, fortsätt som du gör, det är vansinnigt roligt!
  /Pelle

  SvaraRadera
 30. Åh herre min skapare. Jag satte nästan mitt färskbryggda java i halsen när jag gick in här nu på förmiddagen!

  Vad är det för monster jag har skapat. Ni ungdomar får sluta tjivas med varandra nu. Allt jag frågade var ifall ALLA dialoger är påhittade eller bara just den med Kerstin.

  Självklart är bloggen hysteriskt rolig, även fast det verkar vara så att Kaj har, kopierat och översatt vissa av annonserna. Iaf om man får tro vissa skribenter här samt den RIKTIGA Kerstin.

  Och du Jonte : Självklart förstår väl dom flesta här inne att mycket är påhittat på bloggen. Många dialoger är säkert ändrade från urpsrunget också. Men varför envisas du med att berätta något som redan är uppenbart? Det förstör lite av bloggens charm!
  Jag menar; det är väl ingen som skickar arga brev till Hey Baberiba-gänget och anklagar dom för att det inte är den "riktiga kungen" dom visar!


  Mvh,
  Gunnar

  SvaraRadera
 31. Pelle: Nej det gör jag inte, det var folk som hoppade på mig så fort jag kritiserade äktheten i det material som publicerats på denna blogg. Då blev det uppror för det och upp för dom vad det handlade om och idyllen krossades som fallit på Kaj. Sen att jag motargumenterar är ju en självklarhet.

  Gunnar: Synd att du inte satte hela kaffebryggaren i halsen. Du förstår, att banka in något i dagens bloggläsandefärskingar måste man jaga upp sig lite och jobba och jobba.

  SvaraRadera
 32. Jonte: din sorgliga lilla människa. Du kan hålla på och jiddra bäst du vill. Visa ett enda mail som skulle vara kopierat om du vill att någon ska ta dig på allvar.

  SvaraRadera
 33. Jonte: Folk hoppade inte på dig för att du kritiserade äktheten i materialet. Det är där du har missförstått allting och det är därför folk kommenterar din intelligensnivå. Läs om allt från början igen. Folk hoppade på dig för att du inte förstår vad som skrivs, inte för att vi tycker att du krossar någon idyll..

  SvaraRadera
 34. Åh, Jonte!
  Sandra här igen. Jag vill inte åka tåg, jag vill lyfta pung och sära dina skinkor. Det kittlade friskt i kotletten när jag läste det där du skrev om att "Hon är redan idag ärrad men inte riktigt där än." Stackars henne. Så mycket lidande för så lite.

  Fridens!

  SvaraRadera
 35. Jonte, eller Kaj? Ni låter fasligt lika...

  SvaraRadera
 36. Sally : Nu blommar asfalten! Du har tamejfasiken helt rätt, skulle jag tro.

  Det är nog Kaj som försöker skoja till det för sina trogna läsare.

  Om inte, så vill jag ännu en gång klargöra för Jonte; Ja, materialet är med största sannolikhet kryddat,redigerat och, i vissa fall kanske, kopierat rakt av! Men vad spelar det för roll när man skrattar så man ramlar av stolen?

  Kaj: Jag tror att dom flesta läsare på bloggen skiter högaktningsfullt i att/om ditt material är påhittat/ändrat!


  Mvh,
  Gunnar

  SvaraRadera
 37. Blev lite rörigt i föregående inlägg, så jag fattar mig kort.

  JA, Kajs material är med största sannolikhet manipulerat och/eller kopierat. Men vad i helsike spelar det för roll egentligen!? Roligt är det ju i vilket fall!


  Mvh,
  Gunnar

  SvaraRadera
 38. Sally: Nej det är faktiskt inte likt alls. Om du synar hans formuleringar så märker du att det är en lågbegåvad persons text.

  SvaraRadera
 39. Alla, inkl Kaj: Inte lågbegåvad, men sjuk. Senaste tidens självmedicinering har tagit ut sin rätt och nu sitter jag här med herr Ågren vid min sida. Jag ber om ursäkt för mitt desperata och destruktiva beteende i denna vår konversation.

  SvaraRadera
 40. Sjuk...
  Så jävla onödigt käftande skyller du på att du är sjuk?
  Jag tycker synd om dig, men inte för att du är "sjuk".
  (Idioti är förövrigt ingen sjukdom).
  /Bösch

  SvaraRadera
 41. Okej någon använder sig av mitt alias och lekar.Kul, jag ber inte om ursäkt ett jävla dugg. Kaj som inte lyckades besegra mästaren själv, var tvungen att gå den andra vägen.

  SvaraRadera
 42. Alltså vilken guldgruva den här bloggen visade sig vara. Först och främst väldigt roligt skrivet från Kaj.

  Och som bonus på det den helt sanslösa Jonte. Men även om dina kommentarer besitter en hel del underhållningsvärde så tycker jag också att du ska ge fan och lämna Kaj ifred. Det räcker nu, du har lyckats framställa dig själv som en riktig idiot så om det var meningen, typ provocera eller vad du håller på med, så är du hemma.
  Och om du är allvarlig borde du kunna utläsa att du är helt ute och cyklar med tanke på att inte en enda person härinne håller med dig.
  Så tack Kaj! Och Jonte, stick va.

  SvaraRadera