måndag 10 oktober 2011

BFF - Best Friends Forever

Annonsen:
Ny vän till min dotters gerbil (ökenråtta)
Min dotters gerbil är nu ensam då hans vän dött o vi önskar att han får minst en ny vän (hane)...har du tröttnat på din/dina så tar hon gärna hand om den, ej för dyr om vi ska köpa den, den får en vän o bo i ett stort terrarium.

Ring el maila..
På bilden är det han som nu saknar en vän.


---

Från mig till carinaxxxx@hotmail.com:

Hej Carina!
Jag måste tyvärr göra mig av med mitt terrarium och ger gärna en kompis till er lille rackare. Baltzar heter han och en skön lirare med mycket personlighet och roligt temprament och skulle nog älska att bo med er Gerbil.

Hör av dig
/Kaj


---

Från carinaxxxx@hotmail.com till mig:

Har bara en fråga om var er Gerbil finns? Måste kunna ta mig till er o hämta den ...tror nog att den är intressant men kan du skicka en bild så vore det snällt .... Skicka bilden till min mail carinaxxxx@hotmail.com

Häslningar
Carina

---

Från carinaxxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Vet ej om mitt förra mail nått dig men skrev att vi hemskt gärna skulle vilja se en bild o undrar var den finns denna gerbil...

Tackar på för hand ,,,

Carina

---

Från mig till carinaxxxx@hotmail.com:

Hej jo jag fick ditt mail. Kul.
Men jag tror det har blivit ett litet missförstånd här. Du sökte efter en kompis till din gerbil och jag har en kille här som älskar gerbiler. Skickar över en bild på när min fru håller honom. Han heter som sagt Baltzar, är 3 år och väldigt kelig. Vi bor i Skara men jag kan tänka mig att komma och lämna honom. Är mån om att han kommer till en mysig familj.

Hör av dig

/Kaj---

Från carinaxxxx@hotmail.com till mig:

Jag undrar verkligen om du menar allvar eller bara är dum...?
Vi vill ha en kompis till en gerbil inte att den ska vara mat till en orm ....hur korkad kan du vara...

---

Från mig till carinaxxxx@hotmail.com:

Dum? Vad menar du med det? Och varför är du otrevlig mot mig?
Ja, jag uppfattade det, att ni ville ha en kompis till er Gerbil och här har jag en skön kille som älskar Gerbiler. Vi har tränat honom, så han är dessutom vego numera, så du behöver knappast oroa dig. Han är inte sjuk i huvudet. Han är en riktig livsnjutare och jag lovar att de kommer bli ett riktigt radarpar.

Vad säger du. Ska jag komma med honom så får de bekanta sig lite innan du bestämmer dig? OK?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från carinaxxxx@hotmail.com till mig:

Jag otrevlig mot dig...inte utan bara frågade om du va dum eller vad? En orm vegetarian...du måste tro jag är dum...verkligen....vad fodrar du den med då...? Nej du behöver inte ta den ut hit vill inte ha den...utan du kan behålla den.....ville vi ha en orm hade vi annonserat efter det...

---

Från mig till carinaxxxx@hotmail.com:

Nej jag tror inte du är dum. Men du gör mig förvirrad. Du har ju inte annonserat efter en Gerbil utan efter en kompis till en dito. Baltzar är väldigt artig och vänskapligt lagt. Han äter mest sallad (ruccola med parmesan). Om han fick välja helt själv hade han nog valt tofu morgon, middag, kväll men det är så satans dyrt så det får han bara på lördagar.

Jag kan som sagt inte behålla honom längre då min hyresvärd (det jävla aset) har förbjudit ormar i fastigheten.

Ska ni inte ta och kika på honom i alla fall?

Hälsningar
Kaj


---

10 kommentarer:

 1. Otacksamma satkärring, Baltazar hade ju blivit den perfekta kompisen!

  SvaraRadera
 2. Verkligen. Hur go som helst :)

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen trist när något kul blir väldigt tråkigt, det finns inget som är roligt i denna. Dumt ja, men kul nej.

  SvaraRadera
 4. Ja synd. Man kan inte tycka allt är kul.

  SvaraRadera
 5. "Otacksamma satkärring, Baltazar hade ju blivit den perfekta kompisen!"

  Inte Baltazar - utan Baltzar. Men jag läste också på samma sätt och tänkte på den lilla gröna farbrorn.

  Det kanske kaj också gjorde och stavade fel?

  SvaraRadera
 6. Äntligen kom det ett nytt busmejl. :))
  Bravo Kaj.

  SvaraRadera
 7. Det här var visst kul! Anonym 1 är en pretentiös bajskorv.

  SvaraRadera
 8. Haha. Skit i vad anonyma säger. Nästan allt du skriver är toppklass och även om det var tråkiga svar från gerbilmänniskan är det kul att läsa dina sjuka mail andå :)

  SvaraRadera
 9. Anonym är ju lagom dum i huvudet!

  SvaraRadera
 10. Fan vad roligt!
  Mer mer mer sånt,snälla kaj!

  SvaraRadera