onsdag 19 oktober 2011

Dåligt uppstoppade djur

Annonsen:
Uppstoppade djur

Hej!
Jag önskar köpa uppstoppade djur. Rovdjur såsom Björn, Lo, Järv, Rovfåglar av alla dess slag. Även vanliga arter, utländska m.m.

Köper hela samlingar osv.

Bra pris = Snabb affär!

Ring eller maila vad du har att erbjuda. Skicka gärna bilder också på min mail tony_xxxx@hotmail.com


---

Från mig till tony_xxxx@hotmail.com:

Hej Tonny!
Jag har en stor samling uppstoppade djur som jag förvärvat under många år. Det är en diger massa med både vanliga och extremt fridlysta djur. Ska flytta ihop med en kvinna och hon står inte ut med tanken på att dela hem med en massa döda djur säger hon, särskilt inte med tanke på att jag arbetar på oljeborrplattform och ofta är hemifrån långa perioder.

Vad snackar vi för priser? Och vad är du mest sugen på?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från tony_xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!

Låter intressant... vart bor du någonstans? De låter ungefär som här hemma då tjejen är helt galen då jag har uppstoppade djur. Fjantiga dom är...

Alla dina djur är intressant. Jag samlar själv och dessutom säljer jag lite. Du får väl skicka en lista och vad du kan tänka dig göra för pris på rubbet inkl styckevis.

Järv, Utter, Lodjur, Björn, Varg, Rovfåglar och exotiska djur är intressanta. Men allt beroende på pris osv... det finns ju alltid ett värde men sedan gäller det ju att få ut värdet också det kan vara destå svårare om man inte hittar rätt köpare. Svårt också att annonsera om det är fridlysta djur och papper saknas. Jag vet hur Tradera och Blocket kan vara i dessa avseenden.

Mvh Tony

---

Från mig till tony_xxxx@hotmail.com:

Jag bor i Hofors. Var bor du?
Jag har mest samlat för att det är kul. Har inte sammanställt nån lista. Men jag har letat fram ett par foton på några av dem. Bifogar dem. Katten var min första som jag stoppade upp själv, det var min gamle katt Ralf som jag hittade överkörd hundra meter bort. Han står i vårt sovrum nu och hans största värde är kanske affektiuonsvärdet. Vad tror du om pris på den?

Illern kan du få rätt billigt. Typ en femhundring kanske? Men åsnan är ganska speciell. Den har jag skeppat från Mexico. Den hade dött en naturlig död av ålder, varpå några Spindelapor tydligen tydligen gått bananas och ätit upp frambenen på den, så den blev lite "ovanlig". Kan tänka mig den är värd en del.

Har en säl också som jag hittade utanför smögen på en tidig vårsemester. Kan leta fram bild på den nu på en gång om du vill?

Hör av dig

Bästa hälsningar
/Kaj22 kommentarer:

 1. Du måste sluta med det här! Jag gråter av skratt på bussen. Medpassagerarna blir konfunderade.

  SvaraRadera
 2. Steve Forrest: Sorry, kanb inte hjälpa det. Är ett ticks jag har.

  SvaraRadera
 3. Bilden på katten, haha!

  SvaraRadera
 4. Ärligt talat, ska du inte försöka köpa dom vackra uppstoppade hundarna bredvid mannen.

  http://www.blocket.se/pitea/Uppstoppade_faglar_och_djur_35674887.htm?ca=23_11&w=3

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHA, jag älskar din sida!
  Jag skrattar så mycket att tårarna sprutar.

  SvaraRadera
 6. Herregud vad denna var bra. Mästerligt KungKaj!

  SvaraRadera
 7. Dom där "blåsningarna" med dråpliga bilder sitter bäst. Som den här och en annan favorit. http://www.busmejl.se/2011/07/stuga-nara-havet.html

  Här blev det också ett abrupt slut på konversationen. =) http://www.busmejl.se/2011/09/kristallkronan.html

  SvaraRadera
 8. så sköna bilder som kommer på slutet! underbart!! skrattade så jag fick ta på mig en Tenastring

  SvaraRadera
 9. Gudars skymmning, ännu en gång. du är grym!

  SvaraRadera
 10. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 11. Stoppa upp djur är inte så svårt, det är svårare att begrava dom... Dom sitter ju aldrig stilla.

  SvaraRadera
 12. Pappa, börja nu inte kommentera på denna sidan med jag får skämmas för dig hela tiden, och var är katten Cicci förresten?

  SvaraRadera
 13. .. Och var har Mamma tagit vägen?

  SvaraRadera
 14. Vi har gjort en överenskommelse, jag och mamma, så nu har hon rymt för att bli reseledare, så nu har du en Mamma som Far...

  SvaraRadera
 15. Du skojar med mig, utan att säja något? Varför har du ställt spaden på trappen föresten...

  SvaraRadera
 16. Högt ärade familjen Fjunemo, jag kan meddela att filmen "The Warriors" finns att köpa i blueray utgåva på mediamarkt för en billig peng.

  SvaraRadera
 17. hahahaha! jag ÄLSKAR när man scrollar ner och får se sånna här underbara bilder i slutet! den med träningsbänken t.ex. är outstanding :)

  SvaraRadera
 18. Roligare får man leta efter!
  Vansinnigt roligt med bilderna.
  Keep it up!

  SvaraRadera
 19. Någon som är intresserad av att köpa en hel uppstoppad ren i väldigt bra skick så går det att nå mig på 0760277576 skulle verkligen vilja ha den såld så att någon som är mer interesserad av sådan kan ha den istället för mig :) tack på förhand

  SvaraRadera