tisdag 25 oktober 2011

Actionfrossa

Annonsen:
Dvd / Dvdfilmer filmer
Ca 250 dvd filmer säljes
3000 kr eller högstbjudande
dvs ca 10 kr /st

blandat
Komedi
Rysare
Drama

Alla filmer är givetvis orginal !

Alla filmer är givetvis orginal !!!
serier Simpsons /tre kronor


---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Hej Mackan!
Har du nåt med Chuck Norris?

/Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Tja Kajan! Tyvärr inte :/

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Hmm... Nåt med Charles Bronson då?

/Kaj


---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Hej igen trögis!
Jag frågade om du har nåt med Bronson. Har du det? Vill du sälja filmer eller inte?

/Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Arbetslös eller din hetsiga jävel? Ja jag har väll nån men säljer bara alla ihop!!!!!

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Ja, jag är dessvärre arbetslös. Förlorade tidigare i våras mitt hus och har just gått igenom en jobbig skilsmässa. Mitt ex har flyttat 50 mil bort och jag har inte ens råd att åka och träffa barnen eller betala deras biljetter. Därför är det viktigt för mig att fylla dagarna med något som håller alla jobbiga tankar borta. Av bilden att döma är jag jätteintresserad av att köpa hela din samling, ville bara kolla av lite vad den innehåller. Tänkte att det var ok.

Hur stor del av filmerna är action?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Hej igen Mackan!
Ursäkta att jag tjatar, men sitter här och letar film på blocket, för jag vill ha mycket film på ett bräde. Du verkar ha den största samlingen och det passar mig. Jag vill ha den. Skulle vara skönt att ha något för att skingra tankarna lite. Vill du att jag hämtar eller vill du skicka?

Mvh Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Ring mig i stället smidigare.. 0739-xxxxxx mvh

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Hade gärna gjort det Mackan.
Dessvärre är min iPhone inlämnad på lagning och Apple lämnar inte lånetelefon. Har varit utan telefon i över en vecka och lär nog få vänta minst en vecka till. Det var visst någon specialdel som behövde bytas.

Jag bor centralt i Nässjö och kommer gärna och hämtar med bil. Vilken tid är du hemma?

Har du förresten något med Rutger Hauer eller Bruce Willis?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Jaha okej .... Men vi kan synas vid optimera vid kl 16'30 för jag bor ute på landet så kan komma in dit. Passar de ? Bruce willys har jag iaf . Du får kolla igenom dom på plats . Mvh

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Ja, det skulle kanske kunna funka. Får återkomma om 16.30. Kan du lite senare annars?

I din annons står det tio kronor styck, men i själva verket rör det sig om tolv kronor. Vet inte vad du hade för betyg i matte men jag får det totala priset till 2500. Vad säger du om det? Och vem är Bruce Willys? Har aldrig hört talas om honom.

Har du förresten några komedier med Rob Schneider?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

2600 kan vi säga vid smidig affär !

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Mackan,
Smidigt, det kan du hoppa upp och sätta dig på. 2600 kan jag absolut sträcka mig till. Förutsatt att du inte har något med fjanten Rob Schneider för det drar ner värdet avsevärt. Även Tarrantino undanbeder jag mig. Misstänker dock att du har en del av honom, med tanke på att du verkar rätt svennig. Har jag fel?

Du svarade heller inte på vem fan Bruce Willys är??

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Som sagt du får kolla på plats om du är intresserad ! Mycket snack o liten verkstad ? Kommer en annan o kollar i kväll så får la se om de är kvar i morgon! Bruce Willis !!!!

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Yes, Bruce Willis!! Det är en annan femma. Honom gillar jag. Jag kommer gärna också ikväll (om du inte kan komma till Optimera lite senare), måste bara slappa ett par timmar till. Har vänt duktigt på dygnet på sistone. Var bor du?

Ja herregud vilken liten verkstad. Du verkar rätt trög som jag påpekade i början. Svårt att svara på frågor och man får dra ur dig svar. Har aldrig varit med om något liknande faktiskt. Sedan är jag lite skeptisk till din filmsmak. Du verkar ha mycket pissfilm, vilket jag misstänker är ett resultat av att du har svårt att hålla fingrarna ifrån Icas fyndlåda? Men, man får ta det goda med det onda antar jag, om man vill bunkra upp. Har sett ju sett en del riktiga pärlor också på bilden.

Jag tar som sagt rubbet.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Vi kan synas optimera då? Tid ? 20,15???

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Jag föreslår att jag kommer hem till dig istället och kontrollerar att skivorna är i bra skick. Vi kan snacka film och så kan jag ta med en påse folkisar. Kanske kolla på nåt med Van Damme. Funkar 22-tiden?

Mvh Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Ska jobba i morgon sen ska jag möta upp de andra vid nio så köper de ej dom får vi ta de i morgon ! Ha de så gott

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Ok, så du har fått jobb. Grattis. Är det därför du säljer dina filmer? Men då ses vi imorgon kväll istället. Vi skulle kunna äta tacos ihop då kanske? Nu ska jag börja njuta av min Wesley Snipes-box.

Förresten, har du mycket med Vin Diesel?

Mvh Kaj


---

Från marcus.xxxx@hotmail.com till mig:

Fått jobb? Jag har haft jobb i tio år ! Nu är filmerna sålda iaf ! Ha de så gott Kajan !

Mvh Marcus

---

Från mig till marcus.xxxx@hotmail.com:

Synd. Jag hade verkligen velat ha dem. Men vad säger du om tacokvällen då? Lite tex mex, öl och Rambo IV kanske?

Mvh Kaj

10 kommentarer:

 1. Haha tålmodig säljare må jag säga!
  Bra jobbat Kaj!

  SvaraRadera
 2. Jag gillar vetskapen om hur han igentligen vill be dig dra åt helvete, men samtidigt vill han ju sälja av skiten och får besinna sig!

  SvaraRadera
 3. Jag älskar det här! Taaaack!

  SvaraRadera
 4. Asbra! men Kaj, vem är Tarrantino egentligen? aldrig hört talas om honom.

  SvaraRadera
 5. Det är så j-la roligt när du antyder att de är korkade, som att du inte vet vad han hade för betyg i matte. :D Fantastiskt roligt! Samtidigt mycket förvånade att de inte ber dig fara å flyga tidigare.

  SvaraRadera
 6. Hahaha.. jag älskar att han blev rasande direkt typ och sedan fick bita sig i tungan och lät mig dryga mig för att jag var en skör man.

  anonym1: vassego :)

  anonym2: ah men det var ju en fälla som han inte gick på. eftersom jag just missförstått bruce willys. om han hade sagt kill bill (som ligger i bild) hade jag sagt. men är inte det Tarantino etc. ja du fattar, men han gick inte in i den fällan.

  SvaraRadera
 7. Aha, trodde det var ett omedvetet stavfel, du är alltid ett steg före :)

  SvaraRadera
 8. Hahah, gillar avslutningen!

  SvaraRadera