onsdag 7 september 2011

VHS-entusiasten

Annonsen:
VHS-filmer
har nu ett 60-tal filmer som nu ska bort, orginal.

300 lr bud


---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Hej!
VHS-filmer som är så trevligt. Älskar VHS. Fattar inte varför man gick över till digital skit. Ser att det är mycket Action. Bra. Jag tar rubbet för jag behöver ändå fylla upp lite plats i min enormt tomma bokhylla. Är det bra skick på filmerna?

Bästa hälsningar
/Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

hej
förlåt sent svar men jag har legat i sträckbänk :-)
filmerna e det gott begagnat skick på. av dom filmerna som e på bilden vet jag inte hur många som är kvar, var ca 200 filmer frånbörjan men en del e sålda, så nu har jag ca 65 kvar, men en del action e det allt...mm.. mitt telefon nummer är 070-xxx xx xx.

skicka gärna ett sms lr ring om du fortfarande är intresserad.

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Hej Jessica!
Sträckbänk? Nu blir jag orolig. Du lever inte i ett osunt förhållande där din partner torterar dig med en sträckbänk väl?

65 stycken. Det var inte många. Men jag tar dem. Hur bra är kvalitén? Inga tuggade kasetter va? Det vill jag inte ha med att göra. Jag är duktigt sugen på Chuck Norris har du nåt med honom?

Hur kommer det sig förresten att du säljer din VHS-skatt?

Bästa hälsningar.
Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

hej
inga med chuck norris tyvärr. när vill/kan du hämta dom?

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Imorgon kanske? Framåt kvällen. Men vill gärna att du reder ut det där med sträckbänken bara. Steven Seagal då? Nåt med honom?

/Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

imorgon blir bra, men jobbar kvällen men innan 18 går... jag har haft ont i ryggen så därav sträckbänk :-) vet inte om det e nått me han.. kan kolla.

mvh jessica

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Jaha men då så. Trodde ett tag att din kille pinar dig. Ja kolla om du har med Seagal. Släng isåfall de filmerna för jag hatar den fan. Däremot skulle jag bli lyrisk om du har nåt med Rutger Hauer eller Bruce Willis?

Var bor du? Om det är ok så kommer jag gärna vid 17. Dock skulle jag helst kontrollera att det är bra skick på banden och det lär ju ta sina timmar att snabbspola igenom 60 filmer. Men det är lugnt, jag klarar mig själv. Kan låsa när jag går. Ok?

Bästa hälsningar
/Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

vid 17 blir bra. bor på xxxxvägen 4 i skövde. har ingen video, därav att jag säljer dom... :-) vi har inte pratat pris heller.. vad hade du tänkt dig?

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Vad bra, tror jag hittar. 17-tiden då. Det gör inget. Jag tar med min gamla trotjänare en Akai LP3000XF. Viktigt bara att ni har scart-uttag i tv:n.

En tanke. Hur gör vi med mat? Jag uppskattar att jag behöver mellan 6-8 timmar för att gå igenom 60 band. Bor ni nära nån pizzeria? Annars får jag förbereda matlåda. Mikro förutsätter jag att ni har.

Angående pris. Jag betalar 10 kr st för de i utmärkt skick. Sedan faller priset med en krona per felenhet. Jag tar med svenska VHS-förbundets regelverk. Det är tydligt i bedömningsfrågan.

/Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

hej
om man skulle försöka vara lite allvarlig för ett stund nu då. vill du ha filmerna så kan du komma å hämta dom vid 17. dom säljes i befintligt skick å att sitta å kolla ignom alla filmer e det inte tal om, jag antar att du skämtar om detta men vill vara tydlig. vill du ge 10 kr st för filmerna så e det oki!!

jessica

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Jessica.
Jag är allvarlig. Varför skulle jag skämta. Att jag vill titta igenom filmerna (läs: snabbspola) för att vara säker på kvalitén ser jag som en självklarhet. Folk har en tendens att behandla VHS aningen styvmoderligt. Något jag finner både beklämmande och provocerande.

Befintligt skick är en självklarhet. Du kan ju inte göra så mycket åt det i efterhand. Eller hur? ;) men just därför är det extra viktigt att jag kollar dem, så att jag inte betalar 10kr för nåt som är värt 7 kr.

Som sagt jag har inget emot att göra det och jag tar med all utrustning så jag är dessutom självgående i det avseendet.

Jag kommer runt 17 då. Ok?

/Action-Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

oki... om nu insisterar på att du ska spola igenom alla filmer så måste jag tyvärr sälja till nån annan. har varken tid lr lust att ta in en främling i mitt hem.

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Det här trodde jag inte om dig Jessica. Trodde att du var seriös, men du vill uppenbarligen bara lura mig. Du hade väl inte köpt en bil utan att provköra den? Jag har verkligen sett fram emot att köpa så många VHS-kasetter på ett bräde.

Jag är beredd att lära känna dig så att du inte behöver känna att jag är en främling. Vi kanske kan börja med en fika? Hur ser det ut i veckan för dig?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från jessica.xxxx@hotmail.com till mig:

ja herre gud, mycket konstigt folk finns det tydligen...

jag ska sälja mina filmer, INGENTING ANNAT. e du i så stort behov av sällskap så finns det andra forum för detta. filmerna säljs nu till annan.

jessica

---

Från mig till jessica.xxxx@hotmail.com:

Jag förstår mig inte på dig. Du vill inte sälja dina filmer till en främling. När jag erbjuder mig att bli din vän så dissar du mig. Jag pratade med min mamma nyss och berättade om dig och ditt konstiga sätt. Hon hade aldrig hört på maken. Det verkar inte bättre än att du försöker blåsa mig. Varför skulle jag annars inte få kontrollera varorna?

Jag funderar på att chansa bara för att få filmerna. Ska vi mötas på hälften?

Mvh
En besviken Kaj


---

7 kommentarer:

 1. Ha ha :-) får bädda rent i sängen innan ja somnar. .pinka fan ner mig av skratt! Du är kung!

  SvaraRadera
 2. hahah jag älskar kaj!!!

  SvaraRadera
 3. HAHAH "pratade med min mamma nyss och berättade om dig och ditt konstiga sätt".

  SvaraRadera
 4. "olk har en tendens att behandla VHS aningen styvmoderligt. Något jag finner både beklämmande och provocerande."
  Fint sagt! =)

  SvaraRadera
 5. Bra knepig, den där Jessica... :O

  SvaraRadera
 6. sexdagarsen.blogg.se10 september 2011 kl. 10:27

  Det där med Seagal (eller hur han stavas) och regelboken, och allt var ta mig fan det bästa jag läst!!!

  SvaraRadera