lördag 10 september 2011

Snickerimaskinen

Annonsen:
Snickerimaskin
Robland kombimaskin med såg, rikthyvel, planhyvel, bordsfräs och långhålsborr. Set med långhålsborrar på köpet.

/Lisa

---

Från mig till lisa@lisaxxxx.se:

Mycket intresserad. Vill snickra ett bord bland annat. Kan den snickra ett bord?
/Kaj

---

Från lisa@lisaxxxx.se till mig:

Hej!

Vad roligt att du är intresserad.

Jag har snickrat bord på maskinen. Hyveln har en bredd på 26 cm. Gapet till sågklingan från kapanhållet är 44 cm. Man får limma ihop bordsskivan till den bredd man vill ha efter att man har hyvlat och sågat till längden.

Hälsningar
Lisa xxxx

---

Från mig till lisa@lisaxxxx.se:

Hmm... låter ganska krångligt det där. Limma, hyvla och hålla på. Tänkte att det var det snickerimaskinen skulle lösa åt mig, att jag bara skulle fylla på med trä och slippa snickra själv. Så vad kan den snickra för grejer då?

Hälsningar
/Kaj

---

3 kommentarer:

  1. Vad får du allt ifrån? :D haha!

    SvaraRadera
  2. Du är så jäkla, jäkla rolig! hahahaha!

    SvaraRadera
  3. Men fy för ända in i helvete, jag visste inte att detta var min humor. Har skrattat mig hes här i kväll.

    SvaraRadera