torsdag 22 september 2011

Den omständlige skohandlarn

Annonsen:
Skor snygga, festskor i skinn, som NYA
Skor, stl. 37, dam
Snygga SKOR, festskor, som NYA!
Alla 5 par skor är storlek 37
RING gärna (lånad mail).

/Gunnel


---

Från mig till t.xxxx@hotmail.com:

Hej Gunnel!
Fina skor. Jag driver en liten skohandel och vill köpa in hela partiet från dig. Vad säger du om det?

/Kaj


---

Från t.xxxx@gotmail.com till mig:

Hej!
Det är OK då jag har fått artos i ena foten och kan inte använda "festskor" längre. Vill Du köpa flera skor och andra storlekar??
Hälsningar
Gunnel
073-xxxxxxx

---

Från mig till t.xxxx@hotmail.com:

Oj nu blir jag förvirrad. Gunnel eller Therese? Fråga. Har du använt skorna? Det står ju "som nya" i annonsen. Trist med artos. Har faktiskt ett gäng rehabskor liggande. Kanske kan vi göra ett byte?

/Kaj


---

Från t.xxxx@gotmail.com till mig:

Fick hjälp av dotter med införandet i Blocket. Mitt namn är Gunnel. Ja det står "som nya" vilket syns väl också, det står inte nya skor. Har rehabskor. Kilklacksskor är bäst för mig. Tack för omtanken.
// Gunnel

---

Från mig till t.xxxx@hotmail.com:

Hej Gunnel.
Ja nog ser de nya ut alltid. Men det är en väldig skillnad när man säljer skor ska du veta, men jag kan nog dölja eventuellt slitage och sätta ut dem i hyllan. Ok du har rehabskor. Bra. Man kan aldrig ha för mycket av den varan. Jag tolkar det som att du är villig att göra ett byte. Alla dina gamla (men som nya) skor mot ett par flång nya kilklacksskor. Har jag rätt?

Hör av dig.

/Kaj


---

Från g.xxxx@gotmail.com till mig:

Nu är det lite missförstånd på G. Jag säljer i första hand mina skor som annonsen anger. När jag numer köper skor behöver jag prova och känna mig för, så tyvärr kan jag inte köpa nya skor på meil så här..Tack för erbjudandet.

Är Du intresserad av mina skor som annons och pris, prutat och klart, enbart kängan har kostar över 2000kr. då får vi fortsätta diskussionen där, Hur går vi vidare? Ex.vad ska de skickas osv..? Sänder mot Postförskott.

Hälsningar
Gunnel

---

Från mig till g.xxxx@hotmail.com:

Ja men det är ju inte nya skor utan bara "som nya"? Det sa du ju själv Gunnel och det är skillnad. Då är det nämligen inte första utan ANDRA hand som gäller. Trodde vi var överrens om det nu. Är tant måhända lite snurrig? Borlänge är det förresten. Det är bara att komma hit med dina skor i inbyte och prova ut ett lämpligt par kilklacksskor. Du kan komma redan imorgon 24/8. Det går bra. Men jag har lunchstängt mellan 12.00-13.00.

Hör av dig nu så vi kan få det här ur världen. Ses imorgon.

Hälsningar
/Kaj


---

Från g.xxxx@gotmail.com till mig:

Jag har på Blocket skor till försäljning och inte byte. Du får köpa dem.
Hälsningar
Gunnel

---

Från mig till g.xxxx@hotmail.com:

Hej Gunnel!
Är det nya skor vi pratar om nu eller är det dina gamla (som nya)? Kan du snälla försöka vara lite tydlig nu?

Hälsningar
/Kaj


---

1 kommentar:

  1. HAhahaha :D askul! Älskar den dryga attityden kaj har i denna mailkonversation. :D

    SvaraRadera