onsdag 28 september 2011

Prenumerera på slaktdelar

Annonsen:
Viltklövar
Önskar köpa rådjur, hjort, älgklövar. Max 15kr st.

/Ulrika


---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Hej Ulrika!
Jag har lite av varje. Hur många vill du ha?

Fråga: vad ska du med alla klövar till?

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

En fix idè jag har...ha ha... nej vi har viltspårskurser och de går ju åt som smör eftersom deltagarna får var sin klöv efetr varje kurs så de ska ha ngt att börja träna med.

Jag söker ju både rå, hjort och älg - hur många har du av varje?

MVH
Ulrika

---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Hej. Ursäkta sent svar.
Jag har så det räcker och blir över. Bor granne med ett vilthägn så jag har tillgång till en helvetes massa klövar förstår du. Tycker de är läckra, använder dem till allt möjligt. Askkoppar, bokstöd, tvålkopp och så har jag nyligen gjort en uppsättning dessertskålar. Problemet är att min nya flickvän inte tycker att det är lika snyggt. Hon är lite snobbig för hon kommer från Stockholm förstår du. Så man får anpassa sig. Vi har kommit överrens om att behålla dem vi har men hon vill inte att jag släpar hem nya hela tiden.

Var i grannens sopcontainer igår kväll och hämtade två hela säckar blandklövar (ca 70-80 st). De kan du få köpa billigt.

Bor i Falköping men åker till xxxx varje söndag så jag kan leverera. Hör av dig raskt.

Vänliga hälsningar
Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Ha ha ja ibland får man anpassa sig :)

De där säckarna - har de legat ute då? Menar de behöver ju förvaras i frys annars så blir de äckliga ganska direkt o kan ej anv till viltspår. Men om du bor bredvid vilthägnet kanske du kan be om att de säger till när de slaktar de direkt så kan jag komma o hämta isf?

Ha en fin dag
Ulrika

---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Jag tar säckarna ur deras kylcontainer. En sådan måste man ha när man förvarar slaktdelar. De klövar jag har använt för eget bruk har jag bara låtit torka i mitt garage först, men jag förstår att du vill ha dem så fräscha som möjligt. Vill inte vara sådan men jag kan av naturliga själ inte sätta dig i direktkontakt med dem då min roll som mellanhand skulle bli rejält stympad. Jag vill ju tjäna en slant på kuppen såklart. Bäst att hålla dem utanför helt och hållet.

Jag vet exakt när de slaktar så jag har full koll på när jag ska norpa. Nästa onsdag kommer de t.ex. slakta dovhjortar. Så torsdag förmiddag borde jag kunna leverera minst en säck. Hur många klövar behöver du?

Vänligen
Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Menade inte att jag skulle ha kontakt med dom direkt - bara att det var samma dag de slaktar... 20st om det finns - vad kostar de?

Ulrika

---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Vilken sort vill du ha? Älg eller hjort? Ska du bara ha 20 vill jag ha 600 spänn.

Ett alternativ om du vill komma ner i pris är om du väljer att prenumerera på klövar. Då har jag litet paket om 10 hjortklövar per månad, medium som är 20 hjortklövar per månad och de luxe som är 50 blandklövar där jag handplockat de saftigaste klövarna.

I varje prenumerationspaket ingår också en överraskningspåse varje månad med lite annat göttigt som t.ex. ögon, öron och en och annan mule.

Vilket paket vill du slå till på?

Vänliga hälsningar
Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Hej - tack för erbjudandet men jag får avböja pga av priset. De flesta år brukar vi få tillräckligt många av de jägare vi känner men tyvärr var det för lite i år.

Men de som säljer brukar ta max 20kr st de flesta 10kr st om det är rådjur.

Men tack för vänligheten ändå.

mvh
Ulrika
---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Hej igen!
Max 20 kr för en klöv säger du. Vad är det för oseriösa tjuvjägare du beblandar dig med?

Om du prenumerarar på de luxe-paketet så kan jag snitta 20kr klöven. Men då måste du teckna 24 månaders abonnemang och då kan du glömma överraskningspåsen. Ska vi säga så?

Vänlig hälsning
/Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Vi hoppar över det men tack ändå.

MVH
Ulrika

---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Hej Ulrika!
Sorry, det är lite sent att tacka nej nu. Nu har jag redan packat första säcken och är redo att skicka den till dig. Den innehåller 35 klövar av blandad sort. Jag kastade även med en påse rävtassar. För detta kalaset tar jag endast 500 kr. Vill du avboka nästa leverans görs det enklast via, dock måste din avbeställning vara mig tillhanda senast den 15:e oktober, november osv.

Mvh
Kaj


---


Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Jag har aldrig bokat ngt hos dig överhuvudtaget och är inte intresserad av det heller. Läs nedan mail så ser du att jag aldrig bokat ngt alls utan du föreslagit olika paket.

Tack ändå.

MVH
Ulrika

---

Från mig till ulrika@xxxxhundskola.se:

Jag tolkar det som en muntlig överrenskommelse. Men visst. Jag stoppar dagens leverans bara för att jag är så himla bussig. Dock vidhåller jag att du bör avboka kommande paket senast den 15:e varje månad (om du inte vill ha en säck klövar på posten).

Mvh
/Kaj


---

Från ulrika@xxxxhundskola.se till mig:

Undra vem som är oseriös...

Jag har varken tecknat ngt abonnemang eller kommer göra det och hur du överhuvudtaget kan tolka det som ngn slags överenskommelse är för alla en gåta!!
När du föreslog dina olika paket den 23e sep så tackade jag tydligt nej samma dag den 23 sep som du kan läsa innantill i mailet nedan.

Jag har absolut inga förpliktelser att tacka nej till ngr paket jag inte beställt, och som du inte kan ha ngn aning om vad jag isf hade velat ha! Jag kommer inte tacka nej till ngr paket som jag inte beställt och du har inga som helst antagande för att jag så skulle gjort och hade det varit en muntlig överenskommelse skulle vi har pratat som du kanske förstår, och hade det stått på mailet så hade den varit skriftlig - jag har varken pratat med dig eller skickat ngt till dig som visar att jag skulle ha ngr klövar av dig.

Jag har ingen aning om vad du menade med dagens leverans för om du läser dina gena mail så skrev du att vilthägnet slaktade på onsdag och du skulle ta från dom och leverera på torsdag. Det skrev du den 23e sep och det tackade jag nej till redan då.

Om du skickar ngr klövar till mig överhuvudtaget så hämtas de inte ut eller slängs och har du åsikter om det eller skulle fortsätta korrespondera ang detta så polisanmäler jag dig.


MVH
Ulrika

---

17 kommentarer:

 1. Hahahaha du har världens sjukaste idéer :)

  SvaraRadera
 2. Haha, lätt top 3! Deluxe paketet lät ju nice. :D

  SvaraRadera
 3. Makalöst bra Kaj. Tårarna var nära när du började med snacket om abbonemang.

  SvaraRadera
 4. "en och annan mule" <3

  SvaraRadera
 5. Toppklass! Abonnemang på klövar är så genialt att tårarna sprutar! :-) Den där godispåsen du skickar med är man lite sugen på! ;-)

  SvaraRadera
 6. Jag får aldrig nog av busmejl! Fantastiskt roligt.:)

  SvaraRadera
 7. Cykel-Kaj:
  Jag är mållös. 2 av 3 bloggar jag läser regelbundet skrivs tydligen av samma man. Signerar du idolbilder? Hur många kan man få?

  (Du har ett mail på - mikebike@badactors.se)

  SvaraRadera
 8. Jag satt och hade högläsning ur din blogg på en kräftskiva här om dagen. Alla gillade vad dem hörde och jag tror du precis tjänade in fler läsare! Du är sjukt bra och jag hoppas du orkar fortsätta länge!

  SvaraRadera
 9. "Jag kastade även med en påse rävtassar." Hahahahaha

  SvaraRadera
 10. "Jag kastade även med en påse rävtassar." Hahahahaha

  SvaraRadera
 11. hahaha det här var det bästa i mitt liv!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
 12. Tack tack för alla kommentarer :)

  SvaraRadera
 13. Sjukt kul Kaj :) Tårarna kom när du började snacka om abonnemang...

  SvaraRadera
 14. This takes skill:)

  SvaraRadera