fredag 2 september 2011

Kristallkronan

Annonsen:
Kristallkrona
- ej nytillverkad
- ljusarmar 5 st eller fler
- elektifierad
- från tak ca 90 cm
-ringen 40 cm
hämtas Västra Götaland

ring 0768-xxxxxx, eller 0500-xxxxxx

Mvh
Staffan


---

Från mig till staffanxxxx@comhem.se:

Hej Staffan!
Har en ståndsmässigt väldigt praktfull kristallkrona som hänger och dinglar här. Tror den passar dina önskemål. Jag ärvde den nyligen av min mormor men känner att jag inte riktigt har plats för den. Symbolisk summa räcker (ge mig förslag), måste bara bli av med den. Har även bild på den om du är intresserad?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från staffanxxxx@comhem.se till mig:

Hej Kaj!
Har varit i Karlstad idag. Men bor i Skövde. Intresserad vad du har att sälja. Skicka ett foto och var du bor så kan vi komma och och kika. Passar den oss skall prisfrågan nog lösa sig. Vi höres i morgon

Ditt tel. nr?

Staffan och Kristina.

---

Från mig till staffanxxxx@comhem.se:

Hej Staffan!
Här kommer en bild på min väldiga pjäs. Bor centralt i Falköping. Ni får gärna komma och titta närmre på den både du och din fru. Jag bjuder på kaffe med dopp så att det blir värt resan oavsett. Låter det bra?

Hör av dig så bestämmer vi nåt.

Kram
/Kaj---

17 kommentarer:

 1. Hahaha, undrar varför han inte svarade...

  SvaraRadera
 2. ja undrar. så jävla dåligt med vett och etikett på blocket.

  SvaraRadera
 3. hahaha en redig pjäs

  SvaraRadera
 4. "Kaffe med dopp..." Suveränt! hahaha!!

  SvaraRadera
 5. Hahaha. Fy fan va bra!! Den jävla lampan skulle jag köpt rakt av om den var till salu!!!

  Keep up the good work!!!

  SvaraRadera
 6. hahahahahah jag dör av garv!

  SvaraRadera
 7. Jag älskar din blogg! Så rolig. Och du, du verkar va en skön kille KajKillen.

  SvaraRadera
 8. Kaffe med "dopp" haha

  SvaraRadera
 9. การเรียนรู้วิธีการเล่นโป๊กเกอร์ Texas Hold'em นั้นไม่ได้ยุ่งยากมากมายนัก Poker แต่อย่าให้ความเรียบง่ายของเกมมาสร้างความเข้าใจผิดให้กับเราก็พอ โป๊กเกอร์ออนไลน์

  SvaraRadera