lördag 24 september 2011

Kaj hårdprutar på teknikprylar

Annonsen:
DVD i bilen
DVD spelare med två monitorer.
Fästes på nackkuddarna.
Allt på bilden medföljer.
Kan skickas mot fraktkostnad och förskottsbetalning.
!000 kr

/Hasse


---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Tjabba Hassebasse!
Ser ut att vara prima varor. Tänkte installera en fräsch twin screen solution i min Dodge Ram. Nyfiken på strömförsörjningen. Hur kopplar man in dem. Svara snabbt. Hämtar på volley.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Genom cigarettuttaget får man ström.
Hasse

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Tja Hasse!

Misstänkte det. Grejen är att jag har ersatt ciguttaget med en trefas (har nämligen installerat en liten spis med kokplatta där höger framsäte satt innan) kan man koppla in dem på det tror du? Kommer gärna och hämtar idag isåfall.

Hör av dig Hasse

/Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Hej
Har inte en aning om det.
Hasse

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Men det är vanlig 220V eller? Isåfall borde jag bara kunna koppla in dem på spisen. Har gjort en liten specialare för kaffebryggaren och fritösen. Det borde väl bara vara att klippa av cigg-kontakterna och smälla på vanliga stickisar. Hur ser det ut för dig idag? Kan jag hämta i eftermiddag/kväll eller passar imorgon bättre?

Hälsningar Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Kaj
Jag är osäker, men det låter rimligt.
Det bästa är väl om Du tittar själv på den. det finns inkopplingar för ström och den enda kabel jag har här är till ett uttag för cigguttag. Jag skall provspela DVD under dagen så allt fungerar, den har legat i en väska ett tag, användes under resor till fjällen etc när grabbarna var mindre .. de växer liksom..

Hör av mig om allt är Ok under dagen.
Hasse

---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Hej
Har testkört och allt funkar när jag kör den i ett vanligt 12V-uttag i bilen. Du får köpa den som den är och vad du sen gör är upp till dig. Allt ligger i en tygväska, den var lite trasig såg jag nu, men funkar att förvara i.

Välkommen.
Hasse Olsson
0351-xxxxx

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Pattperfa!!
Kom på att jag glömde fråga om bildkvalitén. Om du köpt dem för att kidsen skulle hålla sig på mattan när ni var ute och rullade så misstänker jag att high definition inte stod högst på agendan? Men men det får duga vilket som.

Hursomhelst. Var inne på Clas Ohlsson igår och köpte stickkontakter, eltejp och förlängningssladd. Det gick på 279 kr. Med bensin kan vi runda av till 300 och då är jag bussig. Vi drar det på priset va? Bra. Då blir det 700 du ska ha av mig.

Kan jag komma över i eftermiddag? Var bor du?

Mvh Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Hej
Du får köpa hur många kablar som helst, men du kan ju inte pruta med dig själv .. Men visst, ge mig 8 hundralappar så är anläggningen din. Har två till som är intresserade. Är inte hemma idag, framåt kvällen kanske.
Vi bor i xxxxtorp. Tfn xxxxx.

vh/Hasse

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Hej där Hasse!

Nu rör du allt till det lille vän. Självklart prutar jag inte på mig själv. Det är ju inte du som ska köpa DVD till bilen hehe... Du säljer och det är ditt överpris jag försöker justera lite. Helt i sin ordning. Nu har du visat god vilja och gått ner till 800. Det är bra det. Så drar vi av 100 till för den skabbiga tygpåsen tycker jag. Låter det rimligt?

xxxxtorp. Det vet jag vart det ligger.

Mvh Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

OK 700 idag då, i morrn är det 800:-
Då avgör du själv vad du vill betala. 800 har jag sagt till de två andra som är intresserade också, plus då frakt för dem.

Hasse

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Nu så Hasse, börjar det likna nåt. Japp, idag är taget! Jag kan dock komma först kring midnatt. Slutar jobbet kl. 23.15 men det är lugnt, svänger förbi då. Jag tar en hundring för bensinen också. Vid den tiden är det taxa 3 som gäller vet du. Så 600 kr blir priset då. Alla nöjda alla glada?

Hör av dig. Uteblivet svar tar jag som grönt ljus.

Bästa hälsningar
Kaj


---

Från hassexxxx@glocalnet.net till mig:

Nix, ej taget.
Rött ljus på denna affären.
H

---

Från mig till hassexxxx@glocalnet.net:

Besvikelse Hasse!
Det är vad jag känner nu. Att du kan lyckas förstöra en så enkel sak som en blocketaffär. Men jag är inte den som är den. Gult ljus säger jag. Var står vi nu? Vad gäller?

/Kaj


---

6 kommentarer:

 1. Haha, då Hasse skrev att allt på bilden medföljer satt jag och väntade på hur du skulle försöka få med parkettgolvet i köpet! Hade varit gött att se dig komma över med en sticksåg och såga ut 2 kvadratmeter parkett i hans vardagsrum! :)

  SvaraRadera
 2. :-----)) Jädra bra!

  SvaraRadera
 3. "Gult ljus säger jag. Var står vi nu? Vad gäller?", love it!

  SvaraRadera
 4. http://www.johnspencer.me/2015/08/life-is-meant-to-be-epic-reflection-on.html?showComment=1639454431003#c1297493722676439756

  SvaraRadera
 5. โป๊กเกอร์ อันดับ 1 ของไทย เราได้รวบรวมเหล่ายอดฝีมือทั้งมือโปร มือใหม่ ไว้ให้คุณได้เข้าเล่นได้ตลอด 24 โป็กเกอร์, poker online, โป็กเกอร์ออนไล, โป๊กเกอร์ออนไลน์, โป๊กเกอร์, poker online เงินจริง

  SvaraRadera