fredag 16 september 2011

Kaj går bet

Annonsen:
Minicykel
Jag köper din minicykel kontant. Vill ha tag på två exemplar för att hänga på vår husbil.


Ska vara av svensk tillverkning, exempelvis, Crescent, Monark, Fram King, MCB eller av annat svenskt märke.


Per

---

Från mig till perxxxx@tele2.se:

Hallå där Pär!
Jag har minicyklar, flera stycken. 200 kr st hade jag tänkt mig. Vad säger du?

Mvh Kaj


---

Från perxxxx@tele2.se till mig:

Tjenare Kaj!
Intressant med dina minicyklar. men jag vill veta mer. T.ex. vad är det för fabrikat? Skicket på dom? Kan du skicka bilder? Eller finns du i eller nära Kristianstad så att jag kan titta på dina cyklar?

Om du ska skicka bilder kan du göra det direkt på min e-postadress: perxxxx@tele2.se

---

Från mig till perxxxx@tele2.se:

Hej Per.
Vad kul! Det är Cresentcyklar. Perfekt skick. Det kan jag gå i god för (har plockat ihop dem själv). Japp bor centralt i Kristianstad. Var bor du? Skickar med en bild. Vad säger du. Skulle uppskatta om vi kunde göra en snabb affär.

Mvh Kaj---

Från perxxxx@tele2.se till mig:

Hej igen, Kajkompisen!

Nu vill jag veta ännu mer. Är det kedja eller kardandrift? Sadlarna verkar ha en väldigt framskjuten placering, bra om man frontalkolliderar, skyddar genitalierna. Men det gör dock inget om dom är av typ damastplysch. Är dom det?

Vidare är ventilhattarnas utformning synnerligen intressant. Som du säkert vet, finns det två olika. En med typ "flaskhals", den andre med knottror typ. Det hade varit fett bra om det var blandat typ.

Det hade oxå varit förträffligt, men absolut inget krav, om dom har typ flätade ekrar, för det är ju helt inne typ.

Självklart ska det bli en snabb affär, jag har dessutom jobbat i en sån, Stadium alltså. Vi hade löparbanan inomhus. Vi försökte ha så snabb genomströmning som möjligt. Det gick ut på att vi helt enkelt la ut en banan på banan. Dom försvann väldigt snabbt, kunderna alltså, genom dörren du vet, förbi han Ali Baba, eller vad han heter, "han som lagar skor och andra skinnpungar åt pungkrockare och annat löst folk", och vidare ut på sjäva parkeringen, typ. Som plåster på såren fick de drabbade en äkta Fyfesbanan. Uppskattat av en del, dock inte av alla. Men det kan man väl heller inte typ begära? Va? Det var typ min bästa tid i livet.

På tal om banan,spelar du flöjt? Jag tycker det är en smutsig hobby. Äckligt med alla dessa hål. Man vet ju inte vad som varit i dom innan.

Bor du högt? Hur vågar du? Själv har jag som högst varit på andra våningen. Jag blev typ skitsjuk. Jag vet inte om det var för att jag dumt nog tvunget skulle stå på tå. Nu bor jag två trappor ner, skönt! Ja, sista tiden har jag verkligen trappat ner.

Vill du ge mig ett handtag? Eller det ingår i typ transaktionen? Helst vill jag ha rutiga, för de ser speediga ut. Skulle kanske passa till mina lårhöga vinylsandaler? Va tror du? Eller du är inte troende. Ja, ja skit samma då.

Ska vi göra en snabb affär så har jag ett förslag. Vi träffas vid Lastageplatsen kl.18.00, jag kommer roende i eka och lägger till vid Kaj. Bara jag kommer igenom tullen. Ja, årtullen alltså. Va trodde du, spjuver där? OK?

Hälsningar / Pierre. "Ursäkta min franska"

---

14 kommentarer:

 1. HAHAHAHA. Där fick Du smaka Kajj*vel! :D

  SvaraRadera
 2. Anton: hade en annan på gång med en som sålde sin fixiebike. Hahaha kunde blivit så jävla rolig men han avslöjade mig på ett mycket tråkigare sätt.

  SvaraRadera
 3. http://www.blocket.se/kalmar/Game_soffa_35742062.htm?ca=7&w=3 snälla Kaj försök bli vän med honom och få honom lämna sin fruga.

  SvaraRadera
 4. Det här var nog det bästa jag läst någonsin! Nu får du nästan lägga ner den här bloggen Kaj, du är besegrad för alltid! Jag skrattade så jag satte i halsen :-)
  Du kanske ska bli kompanjon med han Per så kan ni driva bloggen tillsammans hahahaha

  SvaraRadera
 5. Kaj! Kan du inte luska ut vad det här med "ungdomens källa" är för något?

  http://www.blocket.se/stockholm/Canon_ef_70_300_f_4_5_5_6_IS_USM_36007727.htm?ca=11&w=1

  SvaraRadera
 6. Hahaha, där fick du tyvärr smaka Kaj ;)

  SvaraRadera
 7. Haha!
  Jag älskar verkligen den här bloggen.

  SvaraRadera
 8. Va, blev du helt knäckt!

  Butta

  SvaraRadera
 9. Du har mött din överman! Som tidigare talare - kanske ni borde slå ihop era kloka påsar... ;)

  SvaraRadera
 10. Är nog dags för dig att använda dig av flera olika namn ;) har man läst den här bloggen så vet man vem "Kaj" på blocket är ;)

  SvaraRadera
 11. Skrattkramp! Vilket underbart svar!

  SvaraRadera