måndag 5 september 2011

Kaj blir polisanmäld

Annonsen:
Pistol .22 Unique DES/96-U
Säljer nu frugans Unique DES/96-U på grund av tidsbrist. Köptes på Sportec för två år sedan, mycket fint skick!

~ Liten kolv för mindre händer
~ Två magasin (toppmatade)
~ Originalväska (till DES/69-U) i mycket fint skick
~ Skruvmejsel & rengöringssats
~ Plugg & klickpatron
~ Sprängskiss & instruktionsböcker

Naturligtvis krävs licens.

Mejla så ringer jag upp!
Fler bilder kan mejlas vid intresse!

/Johan


---

Från mig till johanxxxx@hotmail.com:

Hej Johan!
Är mycket intresserad av pistolen. Tvivlar inte på skicket men skulle gärna se nån mer lite "sexigare" bild på den om du förstår vad jag menar. Har du det så skicka gärna.

Mvh
/Kaj


---

Här tar Johans fru mia över mailkonversationen. Det är ju ändå hennes pistol...

---

Från mia.xx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!
Kul att du är intresserad av vapnet!

Du får nog definiera "sexigare" dock...! ;) Kan ta fler foton från lite olika vinklar i morgon efter jobb och skicka till dig.

MVH //Johan & Mia

---

Från mig till johanxxxx@hotmail.com:

Hej Mia!
Trevligt. Ja, jag är mycket intresserad av vapen. En härlig hobby för hela familjen tycker jag. Det behöver ju inte vara så jätteavancerade bilder. Men skulle gärna se hur den ligger i handen (svårt att avgöra när den ligger på en rutig vaxduk) på dig t.ex. Få bättre helhetsbild. Gärna lite olika vinklar också som du själv var inne på. Jag litar på din kreativitet ;)

Vi hörs imorgon då.

Mvh
/Kaj


---

Från mia.xx@hotmail.com till mig:

Har nu försökt få till några kreativa(re) foton på pärlan med tillbehör. Hoppas de duger, annars får du hojta igen! :)

Vilken klubb skjuter du för/i förresten?

MVH //Mia


---

Från mig till johanxxxx@hotmail.com:

Hej Mia!
Angående klubb så får jag inte skjut i någon klubb för närvarande. Har haft en lite meningsskiljaktigheter kring "överträdelser" mot ordningsregler med klubbledningen. Så det blir väl mest att jag drar ut i skogen och ibland sena kvällar på en fotbollsplan i närheten.

Tack så mycket för bilderna. Jag uppskattar dem mycket. Det är en fin pistol må jag säga. Man blir allt lite sugen. Dock hade jag kanske hoppats att du skulle skicka något mer i stil med bilden jag bifogar. Smakfullt men ändå lite sexigt om du fattar vad jag menar. Det skulle verkligen underlätta för mig i valet och kvalet om man säger. Kan du göra det är du snäll?

Sedan kanske jag kan köra upp på onsdag och köpa pickan?

Fantastiska hälsningar
/Kaj---

Från mia.xx@hotmail.com till mig:

Polisanmälan upprättad!

---

Från mig till johanxxxx@hotmail.com:

Ska jag tolka det som att det inte blir någon affär?

/Kaj


---

12 kommentarer:

 1. haha mia, vilken stel jävel.

  SvaraRadera
 2. oops polisanmälan, nu gick visst Kaj lite för långt :-) Jag anser dock att du har gått betydligt mycket mer för långt tidigare utan polisanmälan...

  SvaraRadera
 3. Vad anmälde hon dig för? :) Du har ju inte begått något brott direkt... :/

  SvaraRadera
 4. Men vad blev du anmäld för, haha?? :) knasigt

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHAhaha, älskar ditt svar: Ska jag tolka det som att det inte blir någon affär?

  Hahha :D

  SvaraRadera
 6. aj då kaj, nu kommer du få det hett om öronen, har hört att polisen är mkt benägen att sätta folk som skojar på blocket annonser bakom galler.

  SvaraRadera
 7. Oklart vad jag blev anmäld för. Tror bara Mia tog till med en klassiker i affekt :)

  SvaraRadera
 8. Men du har inte hört ifrån polisen?

  SvaraRadera
 9. Ojdå, kan bli upp till 60 års vegetariskt fängelse för sånt har jag hört. I en nedlagd gruva söder om Sveg, ett riktigt fukthål om jag kan lita på en polare som gjorde en volta där på 80-talet. Han hade förresten begått exakt samma brott som dig, dvs använt en copyrightskyddad bild utan att be om lov. Förbered dig genom att doppa ansiktet i syra och sy ihop arslet. Stomipåsarna kan du ju ha i stövlarna, ha ha ha!

  SvaraRadera
 10. Jag skulle misstänka att pesonen i fråga är en militant kärring som arbetar som väktare eller ordningsvakt med tanke på bevakningsskylten i bakgrunden på ett av korten. Därav är hon lite extra het på att polisanmäla händelsen, för vad är dock oklart, eftersom du uppenbart inte gjort något fel. Tror bara att hon ville prata med polisen.

  SvaraRadera
 11. Gammal tråd.. Men är det ingen som fattar. Att försöka köpa licenspliktiga vapen utan licens är brott mot lagen. För att få licens måste han vara med i en skytteklubb. Samt att det är högst olagligt att gå ut som han sa i skogen eller på ngn fotbollsplan.
  Det är ingen leksak han försöker köpa..

  SvaraRadera