söndag 11 september 2011

Jesusfigurerna

Annonsen:
Soffa billigt
Hörnsoffa i skinn säljes billigt.

Mathilda


---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Hej Mathilda!
Fin soffa, men det var en annan sak som fångade mitt intresse. Jesusfigurerna på bordet (som jag för övrigt har ett exakt likadant). Jag är en samlare. Hur mycket ska du ha? Jag är villig att betala rätt bra.

Hör av dig asap.
/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

Hej.
Okej, det var något nytt men okej, de står ändå lite i vägen ibland. Frågan är bara lite granna hur mycket du vill köpa de för? Jag har två olika en jesus och en tjej alltså maria.

Jag köpte de ganska dyrt så säg ett ca pris där du helst vill köpa de för. Jag hade tänkt mig kanske en 500 kr styck för jag köpte de för 800 kr styck och det var inte länge sen alls och packade bara upp de för ca 1½ vecka sen.
Vad vill du ge?

Mvh: Mathilda

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

1000 kr för båda är taget!!

De flesta vet inte att de är värda mycket mer. Ibland kan man hitta dem riktigt billigt när något okunnigt hjon säljer dem för bara ett par hundra stycket. På auktion går de inte sällan för mellan 6000-7000 kr/st. Har själv gjort en smärre förmögenhet på att köpa billigt, sälja vidare och skratta hela vägen till banken.

Var bor du? Kan jag bara svänga förbi och hämta upp dem?

/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

Hej!

Jo, det är klart att du kan göra. Jag bor på andersberg, vid xxxx. Men du kanske kan ringa eller så, så kan vi säga någon tid osv?

Mvh: Mathilda

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Ok, dit hittar jag. Jag kan ringa dig via skype om du har det?

Har ingen hemtelefon och tappade min mobil i backen förra helgen, så den är på reparation. Jag förutsätter att du har originalkartongerna kvar samt cert.nummer etc.

Funkar imorgon?

Mvh
/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

Okej. Nej, det har jag inte, tyvärr. Har inga kartonger kvar för sådant sparar jag ej. Imorgon funkar det men i så fall när? Vilken tid?

Mvh: Mathilda

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Men i kartongen ligger ju alltid äkthetsbeviset. Hur ska jag veta att det är äkta grejer du har och inte kopior?
/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

Det var vanlig kartong
Mvh: Mathilda

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Vanlig brun kartong? Var vänlig att isåfall genast ta fram en hammare och mosa dem till oigenkänlighet. Det är polska kopior, olagliga i Sverige. Förstår du vad jag säger? Olagliga!! Och det försöker du lura på mig i tron att det är äkta figuriner. Jag har god lust att låta lagens långa arm ta hand om den här härvan.

/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

Ta en hammare och banka hammren på huvudet, du är dum i huvdet om du inte förstår vad ja menar, och allt är orignalt ifrån sverige.

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Hej Mathilda!
Oj, vad aggressiv du låter. Jag är inte dum i huvudet. Men jag blir bestört över det faktum att du försöker tvinga mig att köpa dina jesusfigurer till ett barockt överpris. Att du därtill har mage att kalla dina små vedervärdiga gipsbastarder för "original" är skrämmande. Jag har visst trampat på en öm tå här? Har du hållit på såhär länge och försökt sälja kopior till lättlurade människor?? Men jag ska säga dig en sak. Jag är inte lättlurad. Men jag blir orolig när du hotar mig med att sätta en hammare i huvudet på mig. Ska jag ta det hotet på allvar??

/Kaj


---

Från mathilda_xxxx@live.se till mig:

ja har inte hotat dig. ja lurar dig inte om pengarna, kom hit och kolla på dom om du vill ha dom.

---

Från mig till mathilda_xxxx@live.se:

Varför ska jag komma och kolla på en massa mög när jag vet att det bara är polskt mög? Dessutom har du ju sagt att de bara är i vägen. Att du har tröttnat på dem efter knappt två månader talar sitt tydliga språk tycker jag. Man tröttnar inte på ett original. Men smart av dig att läcka ut en decoy-annons med en stor svulstig hörnsoffa, som täckmantel för ditt bedrägeri.

/Kaj


---

7 kommentarer:

 1. Hahahah! Du är bäst!

  SvaraRadera
 2. Haha, där blev du minsann lite ägd!

  SvaraRadera
 3. Gipsbastarder...hahaha!

  SvaraRadera
 4. Jag måste erkänna att jag ÄLSKAR era kommentarer. Det gör det roligt att fortsätta. Tack!

  Elsa: va? hur menar du då? "Kaj äger ingen".

  SvaraRadera
 5. Satan vad bröte hon hade i rummet då!

  SvaraRadera
 6. Hahaha gipsbastarder...haha skrattar hela vägen till banken..så jävla bra! Sluta aldrig Kaj!!!!

  SvaraRadera
 7. HAHAHAHAH SÅ JVLA ROLIG JAG DÖÖÖR

  SvaraRadera