fredag 23 september 2011

Hifi-Kaj

Annonsen:
Vintage Pioneer Spec1 och Spec4
Hej Jag har en Pioneer utrustning av bra klass. En Pioneer Spec1 och Spec4 Med 2 st HPM-150 högtalare till Samt LP spelare även den Pioneer. 15000 kr

/Göran


---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Halloj!
Fina Pinoeergrejer. Skön attityd du har. Gillar det. Jag är beredd att betala bra. Vad har du fått för bud? Du har satt 15 papp ser jag men vad släpper du grejerna för som lägst egentligen?

Hör av dig fort. Superintresserad som sagt.

/Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Har en som bjudit mig 14800.
Men som sagt bjud över han och hämta snabbare så är dom dina

Mvh Göran

---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Då bjuder jag 14801kr och räknar det som mitt. OK?

Förslag: Jag har ett komplett globalknivset om 7 olika knivar. Flång nytt och värt c:a 12000kr. Vad sägs om att du får det och tre papp emellan?

Hör av dig
/Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj
Kan inte gå med på det med global knivarna eftersom det inte är mina grejer...
När skulle du hämta sakerna då?


Sticker till skjutbanan nu så ring mig istället 0768xxxxxx

Mvh Göran

---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Ah Göran, du är en vapenkille... Då förstår jag att du gillar skjutvapen bättre än knivar. Hajar. Skulle det vara mer intressant att byta grejerna mot en Desert Eagle och lite pengar emellan istället? Det funkar för mig.

Bara en grej som gör mig lite fundersam. Inte dina grejer säger du? Det är väl inga stulna grejer? Det vill jag inte betala för. I alla fall inte fullpris. Hör av dig.

/Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj

Nej inget byte tack.... Nej absolut inget stulet men en kvinna på 60 plus som är nära bekant till mig som inte är så data van men ville ha hjälp att bli av med sakerna. Eller nära bekant hon är min granne helt enkelt :-)

/ Göran

---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Ok på det viset. Jag fattar. Jag har ett förslag. Du säger till kärringen att det bästa budet du kan få är fem tusen. Sedan ger jag dig sju tusen för grejerna och så alla har tjänat på affären. Win-win-win du vet. Happy faces och allt sånt. Är du med på det upplägget Göran? Vill verkligen ha grejerna men tycker det är ganska mastigt med 14 papp om du förstår vad jag menar?

Hör av dig. Kan komma in idag isåfall.

Mvh
/Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Eller så gör vi såhär du pyntar upp 14800 :- i cash och hämtar grjejerna idag så är dom dina =) Cash is king

På tyska marknaden med orginal bruks anvisningarna som jag även har så är värdet på dom över 23 papp. Men helt enkelt du får dom för samma bud som den andra om du hämtar idag

Mvh Göran

---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Göran, göran, göran. Man kan aldrig dra paraleller till marknaden i ett land som gjort sig världsbäst på total utplåning och bisarr sex. Det är bara dumt. Kolla lika gärna hur värdet ligger på den bulgariska marknaden. Jag snackar värdet i Sverige. Dessutom är det ju inte ens du som drabbas. Min deal hade gett dig två sköna papp i näven. Om jag höjer en tusing till så blir det 8000 kr totti, varav 3000 i din ficka. Säg att du kan motstå det erbjudandet?

Kom igen nu broder.

Mvh
/Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Okej vi säger så här bara för att jag tycker att du verkar vara en skön dude ska du få det för 14000 men då skall det hämtas idag

Thats it.

---

Från mig till goran.xxxx@hotmail.com:

Ja jag är en skön dude och det trodde jag att du var med. Typisk hifi-hjon att övervärdera nostalgiprylar. Ska vi säga 9000? Idag? Då får du dig en grov hacka om vi kör mitt upplägg. Tantfan lär väl inte ha en susning?

Mvh Kaj


---

Från goran.xxxx@hotmail.com till mig:

Nej tack!

---

7 kommentarer:

 1. Gör en bok säger jag bara. Det här måste bli en bok. Det var längesedan jag skrattade som till den här bloggen.

  SvaraRadera
 2. Det här är så roligt, tack för en underbar blogg

  SvaraRadera
 3. Tack så mycket för era kommentarer!

  SvaraRadera
 4. Haha detta är världens bästa blogg! :D fortsätt såhär Kaj! :D

  SvaraRadera
 5. http://www.blocket.se/jamtland/Underlat_36236524.htm?ca=3&w=1

  den här borde du kunna göra nåt bra av

  SvaraRadera
 6. Hahaha, gud så stört. Bra jobbat!

  SvaraRadera
 7. Natural8 Thailand เกมกีฬาโป๊กเกอร์อันดับ 1 ของไทย Poker หรือ โป๊กเกอร์ออนไลน์ที่ดีที่สุด

  SvaraRadera