söndag 11 september 2011

Gratis byggmaterial

Annonsen:
Gammalt material
Gratis gammalt matiral menas sånt som bort skänkes. Intresserad av gammat trämatrial. Plankor, reglar Gammalt timmer mm. Gärna från gamla lador. hus. Fönster med eller utan karm. Med eller utan spik gör inget i matrialet. Gång sten(400x400cement) Tegelsten mm. Hämtar efter överenskommelse. Eller ring om ni har någonting som kan vara av intresse. OBS. En radie rund grästorp c:a 2 mil. Ev länge om det är bra saker. OBS.

Prova ring hem telefonen, många signaler. Eller Mobilen 0706xxxxxx

Kenny xxxx


---

Från mig till kennesxxxx@hotmail.com:

Hej Kenny!
Har en massa material som du skulle kunna få helt gratis om du är snabb.
Brädor, plank, taktegel, fönsterrutor, stuprännor i koppar etc. Finns i
Grästorp. Vill bli av med skiten omgående. Hör av dig.

Vänskapliga hälsningar
/Kaj


---

Från kennesxxxx@hotmail.com till mig:

hejsan. klart att jag är intreserad, var bor du, har du nåt tele nummer. Så kan jag ringa dig.

Mitt nummer är. 0514xxxxx. Säkrast om du i så fall ringer efter kl18. Låt många signaler gå fram. Har tid att komma och titta på kvällen måndag.

Mvh Kenny xxxx

---

Från kennesxxxx@hotmail.com till mig:

Hejsan.
Skrev förut till dej. Du kanske inte har varit inne. Som jag skrev då så är jag intresserad av det du har. Men vill komma och titta så jag vet hur jag ska ta hem det och va det är. Du kan väl höra av dej till mej.

Antingen hem på 0514xxxxx på kvällen och på min mobil på dagen även kvällen. 0706xxxxxx. SÅ kommer jag och tittar så fort jag kan. Kvällar får de bli då. Men hör av dej eller skicka tillbaka ditt nummer så ringer jag upp på kvällen.

Mv Kenny xxxx

---

Från mig till kennesxxxx@hotmail.com:

Hej!
Ursäkta att jag inte svarade men var iväg hela dagen igår. Jättebra att du vill ta hand om materialet. Allt virke är prima vara och sitter på min grannes förbannade vedbod som jag hatar över allt annat i denna värld. Den har varit en vagel i ögat på mig sedan han byggde den 2007 eftersom den sabbar min utsikt. Du får montera ner det själv och helst den här veckan då min granne är bortrest. Det är bara vi två som bor nära varandra (strax utanför grästorp) och det är helt fritt från insyn. Behöver du låna verktyg är det bara att säga till. Skulle uppskatta om det är rivet ner till grunden senast söndag (han kommer hem igen på måndag). Jag bjuder givetvis på kaffe.

Vad tror du? Kan du sätta igång imorgon?

Mvh Kaj


---

Från kennesxxxx@hotmail.com till mig:

Tack för erbjudandet men din grannes vedbod är Ditt bekymmer o tänker då inte göra det till mitt.

/Kenny

---

9 kommentarer:

 1. Anya: Han är då fan roligare än dig! Skaffa en egen bus-sida istället för att klaga! Kaj-killen är den bästa skojaren jag någonsin sett så om du ska klaga kan du bara dra!

  SvaraRadera
 2. Antar att Anya syftade på Kenny :P

  SvaraRadera
 3. Haha ja jag tror också hon syftade på Kennykillen. Men tack ändå, både anya och ni andra.

  SvaraRadera
 4. Varför i helvete var det ett tjat om att många signaler skulle gå fram?

  SvaraRadera
 5. Nä han tyvärr inte reda ut det.

  SvaraRadera
 6. Nä hann tyvärr inte reda ut det.

  SvaraRadera
 7. Haha denna är en av dom roligaste du gjort tycker jag :D

  SvaraRadera
 8. Ja jag syftade på Kenny, skulle aldrig påstå att Kaj är tråkig. Däremot tycker jag ju nu att Anonym #1 är lite trist, såklart.

  SvaraRadera