måndag 12 september 2011

Den röda sköna fåtöljen

Annonsen:
Skön röd fåtölj
Säljes en röd skön fåtölj. Pris 400.
/Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Hej Mats!
Ja, den ser ju onekligen skön ut, fåtöljen din. Och vilken snygg röd färgton sen. Den gör sig verkligen i ditt rum med de sobert ljusblå väggarna. Jag måste även passa på att berömma dig för din nyskapande stil. Helt briljant med människor i bild, då kan man verkligen föreställa sig hur skön den måste vara.

Jag tror att jag vill ha din fåtölj. Jag bara måste ha den känner jag. Är den kvar?

Hälsningar Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

ja den är kvar ! Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Ok, hur gör vi då? Har du den på hemmet eller? Kommer gärna och hämtar den så fort som möjligt.

/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

Jag bor i brastad 14 km från lysekil ca. xxxxvägen xb Där finns fåtöljen .
Min Mob : 0707xxxxxx
Mvh Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Vad heter hemmet? Hittar det inte på den adressen? Jag bor i Munkedal.
/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

xxxxvägen xB ligger till höger direkt efter du passerat xxxx i brastad. har du mobil? ring mig i så fall 0707xxxxxx.

det ligger centralt i brastad jag ser xxxx från mitt fönster. höger direkt efter xxxx följ vägen håll till vänster och ta första till höger. framme!!!
Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Ok!
Har uppfattat gatuadressen. Men är det ett privat hem, dagcenter eller annan verksamhet? När har ni besökstid? Är det mellan 14-19 som vanligt, eller har ni specialtider? Kan försöka komma innan kl 18 imorgon.

/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

Oj tror missförstånd har uppstått ! Jag bor i en vanlig lägenhet i mitt hem här i Brastad ! Kan vi bestämma kl 18 ?
Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Hmm vänta nu lite. Du bor INTE på ett hem alltså? Är det någon form av serviceboende då eller? Har du någon ledsagare jag kan ringa och prata med? Vill bara försäkra mig om att du "har lov" att sälja fåtöljen så att säga. Hör av dig om det är du snäll.

Förresten. Hur är skicket på fåtöljen? Är tyget fint? Vill ogärna åka på nån obehaglig överraskning som grovt slitage eller ospecifierade fläckar.

Klockan 18 funkar fint för mig

Ta hand om dig så länge.
/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

Driver du med mig ? var får du allt från ? det är en begagnad fåtölj vanlig slitage, men detta känns oseriöst som du håller på !!?? frågar mig om jag har ledsagare ?? Vad menas ?

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Vänta nu lite här Mats. Jag gillar inte att du tar dig ton på det viset.

Nej jag driver verkligen inte med dig, jag tänkte bara att fåtöljen fanns på ett hem med tanke på den sobra ljusblå tapeten och de vilsamma tavlorna. Sedan ser fåtöljen lite ut som en lite väntrumsmöbel (vilket förvisso är exakt vad jag är ute efter). Och så du med en gitarr i stolen... ja, du fattar... tyckte bara att du verkade lätt utvecklingsstörd. Ursäkta om jag tog fel.

Ska vi säga klockan 18 då?

/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

Ok kan du komma 17.30 så är det ännu bättre ! kör in på xxxxvägen (xxxx på höger hand) passera den fortsätt rakt fram stanna bilen vid första huset du ser på höger hand det är ca 30 meter eller så bara. jag möter dig där. Ok ?

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Hej Mats!
Ursäkta att jag inte kunde komma till dig idag. Har haft en del att stå i. Jag har nämligen varit och jobbat på min arbetsplats. Förstår du vad jag menar då? Har du ett "jobb" eller någon annan typ av dagaktivitet att gå till? Det är viktigt för självkänslan.

Jag tänkte be dig om en bild till på fåtöljen om du vet hur man hanterar en kamera. Gärna lite mer fåtölj och lite mindre Mats om det går. Men känn absolut ingen press annars. Jag kan chansa i värsta fall. Kanske imorgon att jag kan komma efter jobbet?

Hör av dig
/Kaj


---

Från matsxxxx@hotmail.com till mig:

Den är borta redan !
mvh Mats

---

Från mig till matsxxxx@hotmail.com:

Attans!
Men det tror jag det. Så röd och skön som den såg ut.

/Kaj


---

15 kommentarer:

 1. Hahah, herregud! Att något kunde få mig att skratta på ett sådant fasanfullt sätt... Släng er i väggen komiker för här kommer Kaj! Fortsätt med detta ty det kan bli stort!

  SvaraRadera
 2. Haha, du förgyller mina dagar!

  SvaraRadera
 3. Hahhaha att han ens svarade efter att du kallat han utveckligsstörd hahah

  SvaraRadera
 4. Jag säger ju det. Det svenska psyket alltså :)

  SvaraRadera
 5. Hahahaha, vänlig och väluppfostrad in i döden.

  SvaraRadera
 6. Haha!
  Jag har läst alla dina inlägg men detta föll verkligen i min smak! Top3 om jag får bestämma!

  (Jag tycker du borde lägga till så man kan rösta på ina inlägg. Eller har jag missat något?)

  Mvh Dalby

  SvaraRadera
 7. Kaj, du har i mitt tycke haft en svacja ett tag, men med den röda sköna fåtöljen är du tillbaks igen ;-) Ha ha, bara det faktum att han svarar dig visar att han kanske verkligen är lite utvecklingsstörd :)

  SvaraRadera
 8. Hej Kaj! Har läst din blogg sen du startade och tycker du är otroligt rolig, den här var helt klart en av dem bästa. Lycka till i fortsättningen! / J

  SvaraRadera
 9. Lätt den bästa på länge! Denna och Jesus figurerna gör att ja dör av skratt! Ger oss mer!! // carl-pedal

  SvaraRadera
 10. hahaha. åhhh, älskar kaj. mera mera

  joina facegruppen här om du också älskar busmejl:
  http://www.facebook.com/pages/BUSMEJLSE/252642744757828

  SvaraRadera
 11. Haha, fyfan va skön! Hur skriver du så bra?

  SvaraRadera
 12. Tack alla!! Har sagt det innan men säger det igen. Så väldigt roligt med respons. Så fortsätt kommentera och sprida busmejl.se

  SvaraRadera