tisdag 13 september 2011

Den petige metamfetaminfabrikören

Annonsen:
Husvagn boggie
Husbil bytes mot husvagn, jag har haft husbilen i 20 år.
40000-60000 kronor.
Maila mig för info + bilder.
Husbilen har endast gått 18500 mil.
Motor gått 2400 mil efter renovering.

/Tony


---

Från mig till tonyxxxx@hotmail.com:

Hej Tony!
Vill ha den. Har den verkligen bara gått 18500 mil? Isåfall vill jag ha den och jag bjuder det du vill ha. Bara jag kan hämta den snabbt. Har lite shit jag behöver komma igång med.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från tonyxxxx@hotmail.com till mig:

Hej.
Jag är inte hemma men provar ett mail via webmail. Den har gått som fordon åt vägverket/en vägförening, det syns på nåt ställe i hytten den gula färgen dom hade på sina fordon. Jag kan sälja den när som helst, har sett nån husvagn som kan vara intressant. Milen är strax under 18500 mil och jag har haft den i 20 år. Du kan ringa mig på 070-xxx xx xx dagtid.

mvh: Tony.

---

Från tonyxxxx@hotmail.com till mig:

Hej, kom mailet som jag skickade via webmail fram ? Kollade milen nu, 18513 mil.
mvh: Tony. 070-xxx xx xx

---

Från mig till tonyxxxx@hotmail.com:

Hej
ja det kom fram och jag blev jätteglad för jag har planer på att komma igång med mitt rullande meth-lab så snart det bara går. Har du nån interiörbild vore det bra. Så ser jag på ett ungefär hur jag kan placera provrör, brännare, hävertar och dunkar etc.

Men jag blir lite fundersam. Du sa under 18500 och så visar det sig tvärtom vara över. Vet inte hur jag ska ställa mig till det riktigt. Några tusen på priset kanske vore på sin plats?

Hör av dig
/Kaj


---

Från tonyxxxx@hotmail.com till mig:

Hej.
Missa lite på milen, men 13mil fel är ganska liten miss när jag inte hade mätarställningen framför mig. Priset är 50000:- efter avdrag på de 13 milen, hade tänkt 52013:- annars :-) Du kan få köpa den så tidigt som imorron om du vill, jag är flexibel några dagar med jobb nu. Bifogar lite bilder.

mvh: Tony


---

Från mig till tonyxxxx@hotmail.com:

Tack Tony!
För bilderna. Det ser ut att kunna bli ett riktigt fint meth-lab. Dock tycker jag att du verkar ta lite väl lätt på ditt misstag. 13 mil är inget man skämtar bort. Du LJÖG och sedan försöker du skoja bort det. 52013:- Pyttsan!! För att du ska lära dig dig en läxa sätter jag prislappen till 35000, inget du kan göra något åt. Och så vill jag att du ber om ursäkt för ditt barnsliga beteende. Så kan det gå ibland Tony.

Imorgon passar mig fint. Vilken tid och vart ska jag komma?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

7 kommentarer:

 1. Kaj!!
  Kan du inte testa att driva med typ AXE? Brudar ska ju tydligen dra sig åt dig ifall man använder AXE, men det funkar ju inte! Som de visar i reklamerna. Sen kan du be de att få ett par tjejer som kompensation?

  Eller de kanske är för dryga på att besvara mail dock.

  Men grym jävla blogg annars, fått mängder med ingen luft skratt.

  SvaraRadera
 2. Meth-lab va inget konstigt för Tony hahahahaha sjukt kul som vanligt Kaj

  SvaraRadera
 3. kollar du på breaking bad kaj? :)

  SvaraRadera
 4. "För att du ska lära dig dig en läxa sätter jag prislappen till 35000...Och så vill jag att du ber om ursäkt för ditt barnsliga beteende."
  Haha Kaj goes skolfröken ;)

  SvaraRadera
 5. Hahah, du är så sjukt dryg! Älskar "Och så vill jag att du ber om ursäkt för ditt barnsliga beteende..". SÅ roligt :D

  SvaraRadera
 6. Anonym: bra idé. Kan nog tänkas att kan mejlar axe.

  Kaj kollar på breaking bad ja :)

  Kaj utbildar.

  Julia: haha ja jag skulle vilja höra vad han sa till sin fru om kaj efter konversationen.

  anton: Tack!

  SvaraRadera