lördag 10 september 2011

Den mystiska fläcken

Annonsen:
Mio sängram+ IKEA sultan madrass
Säljer en ca 3 år gammal säng. Sängramen kommer från MIO, "Olof" i gråpulverlackad stål med ribbotten. Finns på MIO för 1490kr. Madrassen är IKEA Sultan med bäddmadrass. Bäddmåttet är 120*200.

Allt är i mycket bra skick från ett djur och rökfritt hem.

Natasha och Stefan


---

Från mig till famxxxx@hotmail.com:

Hej.
Vill ha sängen. Hur är skicket? Något jag behöver veta innan jag köper. Vad för djur kommer den ifrån?

/Kaj


---

Från famxxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Skicket är kanon. Det är vår son som använt den, men vi har nu bytt till en loftsäng istället. Jag kanske var lite otydlig i annonsen, men vi har inget djur.

Mvh
Natasha

---

Från mig till famxxxx@hotmail.com:

Ah ok. Den har använts som barnsäng. Det brukar vara mer riskfyllt med barnanvända sängar än djuranvända. Garanterar du mig att det inte är några fläckar i sängen? Jag accepterar vare sig urin- eller fekaliefläckar. Bara så du vet. Annars vill jag ha den direkt. Perfekt för mig. Priset också.

Hör av dig asap. Bor i Trandared så jag kan komma på ett litet kick.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från famxxxx@hotmail.com till mig:

Hej!
Har tittat på madrassen och det är en liten, mycket ljus fläck ca 10*10 cm högt upp på bäddmadrassen. Troligtvis är det apelsinsaft eller någon läsk. Vår son är 12 år och har varit torr sedan han var 4-5 år på natten och sängen är inköpt för ca 3 år sedan.

Du får jättegärna komma och titta på den, min man är ledig imorgon och hemma större delen av dagen. Du når honom på 0701-xxxxxx, Stefan.

Mvh
Natasha

---

Från mig till famxxxx@hotmail.com:

Hej igen!
Som jag misstänkte. Fläckig. Blir lite kluven faktiskt. Litar på dig när du säger att din son är torr och visst kan det vara en läskfläck. Men du vet väl att pojkar i den åldern inte sällan har börjat "dra i den". Och sådana fläckar vill jag inte behöva sova på. Kan du fråga din son om han förtärt dryck eller dragit en handtralla i sängen? Bara så jag vet säkert.

Kommer gärna och hämtar den imorgon isåfall. Jobbar halvdag så kan komma vid 14 isåfall. Men som sagt hör av dig om fläcken så vi får löst det mysteriet.

Mvh
/Kaj


---

Från mig till famxxxx@hotmail.com:

Natasha!
Fick aldrig svar. Har du kollat med din son? Vill inte köpa grisen i säcken som du säkert förstår.

/Kaj


---

Från famxxxx@hotmail.com till mig:

Hej!

Det är upp till dig om du vill köpa sängen. Sängen är begagnad och i mycket bra skick, ungefär som man kan förvänta sig efter tre års daglig användning av ett barn.
För att komma fram till vad fläcken består av får man göra provtagning om du inte vill köpa "grisen i säcken" men så långt är inte jag beredd att gå.

Mvh
Natasha

---

Från mig till famxxxx@hotmail.com:

Ja. Som sagt är jag högst intresserad. Förstår att sängen är begagnad med tanke på att den annonseras ut på blocket. Du behöver inte dumförklara mig. Provtagning låter lite väl extremt. Då måste man skicka till lab och vänta på provsvar och det kan ta flera veckor. Så jag tror att jag tackar nej till det. Behöver köpa säng omgående.

Däremot har en kompis till mig en spermalampa (en sådan med ultraviolett ljus som de har i CSI). Skulle jag kunna komma hem till er och lysa lite med den på madrassen innan jag bestämmer mig?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

5 kommentarer:

 1. Hej Kaj!
  Förstår du ens själv hur genialt det här är? Har läst allt. Du har en fantastisk fantasi. Har läst de amerikanska förlagorna och måste säga att detta är snäppet bättre. Du kommer gå långt, bara rätt människor fattar det.

  SvaraRadera
 2. Haha@vilket djur kommer sängen ifrån ;-) Älskar sär


  skrivningar

  och från

  var

  ande

  binde

  streck

  ;-)

  SvaraRadera
 3. HAHA "börjat dra i den". Att se hennes reaktion hade varit ovärderlig.

  SvaraRadera
 4. Julia: tack så hemskt mycket!! Vi kan ju alltid hoppas att de gör det då. Skulle vara kyl att gå långt.

  Ja, jag är förvånad att natascha inte blev rasande. Men det är ju det jag säger; det svenska psyket är en gåta.

  SvaraRadera
 5. hahaha sjukt roligt!

  SvaraRadera