torsdag 1 september 2011

Blueberry-jackan

Annonsen:

Burberry höst/vår jacka
Använd 2 gånger strl. S

Maila för fler frågor. 1 100:-


---

Från mig till antonxxxx@hotmail.com:

Wow. Snygg Blueberry-jacka. Måste ha den. När kan jag hämta?

/Kaj


---

Från antonxxxx@hotmail.com till mig:

Hej. Jag är hemma idag sen imorgon åker jag ner till skåne över helgen.

Mvh Anton

---

Från mig till antonxxxx@hotmail.com:

Fan också. Kunde inte ikväll. När kommer du hem igen då?

Fråga: tror du det går att ta ut det där rutiga fula fodret? Känns lite fejk. Blueberry är ju kända för sitt enfärgade mönster.

Älskar modellen och vill ha den till varje pris.

Hör av dig

/Kaj


---

Från antonxxxx@hotmail.com till mig:

Hej.
Jag är tillbaka i Göteborg i början av nästa vecka.

Vet ej om det går att ta ut mycket möjligt men det är så burberrys jackor ser ut. Dom har det fodret det är de som är endel av deras stil. Burberry är känt för just detta mönster vet inte hur det ser ut på bild en detta är det klassiska burberry mönstret. Sen har dom gjort lite varianter av de i olika nyanser.

Men du är välkommen och prova jackan för att se hur modellen är. Det är storlek S

Mvh Anton

---

Från mig till antonxxxx@hotmail.com:

Tja Anton!

Kommit hem än? Är bra sugen på Jackan. Ok, dealar med fodret senare. Inte hela värden att slita ut det i värsta fall. Jag har strl. L men tror inte jag behöver prova. Blueberry är ju kända för att vara sjukt stora i storlekarna. Hör av dig.

Morsning
/Kaj


---

Från antonxxxx@hotmail.com till mig:

Hej
Kom hem nu ikväll. Så nu kommer jag vara kvar här ett tag. Jag har normalt M och den funkar på mig men är ju inte stor.

Mvh Anton

---

Från mig till antonxxxx@hotmail.com:

Hej!
Som jag har väntat. Du kanske är en stor M? Jag är en liten L och det är bara skönt om den inte är allt för pösig. Gillar tajt fit vet du. Dessutom ska ju Blueberry sitta lite smärt tycker jag.

Skulle vara jättebra om du kunde slita ut det vidrigt fula fodret ur jackan och skicka en ny bild? Så kommer jag och köper den ikväll. Deal? Hör av dig.

/Kaj


---

Från antonxxxx@hotmail.com till mig:

Hej

jag tror jag är en liten M. Men hur som helst. Jag kan tyvärr inte slita ut något foder för de finns andra som är intresserad om den inte skulle passa dig. Är ganska upptagen på dagarna men kommer vara hemma en hel del då jag håller på att bygga om.

Mvh Anton

---

Från mig till antonxxxx@hotmail.com:

Sorry killen. Om en Blueberry S sitter tajt på dig är du tjock. Det är lugnt många är tjocka såhär efter sommaren och allt. Jag har haft Blueberryjackor förr och vet hur de är i storlekarna. Du får 300 för att fodret är så rutigt och fult. Kan hämta den ikväll. OK?

/Kaj


---

Inget svar...

7 kommentarer:

 1. Blueberry...den va kul!

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. David Thorne > E-mails from an asshole > Kaj

  SvaraRadera
 4. David thorne = nej. Det är ju bara fejk. Emails fr.o.m. An asshole = ja. Han är ett geni. Min läromästare.

  SvaraRadera
 5. Att han inte hajade ordet blueberry....tack för en lysande blogg.

  SvaraRadera
 6. การเรียนรู้วิธีการเล่นโป๊กเกอร์ Texas Hold'em นั้นไม่ได้ยุ่งยากมากมายนัก Poker แต่อย่าให้ความเรียบง่ายของเกมมาสร้างความเข้าใจผิดให้กับเราก็พอ โป๊กเกอร์ออนไลน์

  SvaraRadera