tisdag 9 augusti 2011

Utslitna damskor

Annonsen:
En man annonserar på blocket efter utslitna damskor. Ballerina, pumps, sandaletter, arbetsskor etc. Allt av intresse. 25 kr/paret.

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Hej Dan!

Jag har två säckar med blandade damskor som jag hade tänkt slänga. Känns ju mycket roligare om de kan komma till nytta. Du kan få dem om du vill ha dem.

Får jag fråga vad du ska med så mycket damskor till?

/Kaj


---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj

Det låter trevligt att få skor. Ja tar material o fixar till skor, och byter till folk som vill ha slitna skor. Var kan ja hämta dom.

Ha en fin dag

Mvh Dan

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Hej Dan!

Vad härligt att frugans gamla skor kan komma till nytta för någon annan. Hon har så jäkla mycket skor. Alla är tyvärr inte utslitna, hoppas du tar emot dem ändå? De ligger huller om buller i säckarna och jag orkar inte börja sortera dem.

Det är bara en sak som oroar mig. Vad för folk vill ha slitna skor egentligen? Det låter märkligt. Det har väl inte med nåt snusk att göra va? Skulle inte kännas bra om hennes gamla skor skulle användas för att stilla andras sexuella lustar.

Jag har säckarna i ett Shuregardlager ute på Hisingen. Antingen om du kommer dit. Eller så kan jag lämna av dem hemma hos dig om du inte bor allt för långt utanför stan.

Hör av dig
/Kaj

---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej  Kaj

Det är folk  som håller på med teater,  konst, Ja kan ju inte garantera vad alla skor  används till.  Men dom som ja har kontakt med är reko vad ja känner till.
Ja bor i Paritlle kanske kan vi ses vid centralen eller annan platts. När var tid?? Tordag??
Mvh  Dan

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Hej Danne!

Ok jag fattar. Det är sådana där "flummare" som ska ha mina skor. Fan, frågan är vilket som är värst, att några pervon runkar av sig över skorna eller att de används till teater. Jag hatar verkligen teater. Känns så omodernt och taffligt. Rörlig film har liksom funnits ett tag nu och känns ju lite mäktigare om man säger så... Eller hur.

Men jag är inte den som är den. Jag har lovat att du ska få skorna. Visst. Jag kan lämna dem på centralen om det känns bra för dig. När passar det för dig? Jag har inget vidare för mig ändå så jag kan typ när som helst.

Soliga hälsningar
/Kaj


---

Inget svar så jag hör av mig igen...


Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Hej igen!

Idag är det torsdag. Har tagit med skorna till jobbet. De ligger i bagaget nu och jag kan svänga förbi centralen vid 18-snåret. Passar det för dig?
/Kaj


---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj

Ja det är ok. Ja har en röd 240. Bussgods ligger presis jämte centralens parkering, där kan vi ses så slipper men att råka ut för Parkeringsvakter.

Mvh Dan

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Kom på att jag glömde nämna att alla skor är av storlek 32. Hon har väldigt små fötter min fru, men det är vanligt i Thailand.

Såg du förresten att Svenskt Näringsliv kommit ut med en rapport idag där de föreslår att man ska sänka studiemedlet för människor som håller på med humaniora och konst? Det var fan på tiden!! De tillför ju ingenting till samhället de små svinen. Det faller ju på sin egen orimlighet att folk som leker "roliga timmen" ska ha samma peng som handels- och chalmersstudenter. Eller hur?

Hur ska man fira det här då? Får fundera ut nåt trevligt.

Japp. Jag har en Dodge Ram (se bilden). Vi kan prel.boka 18-vid centralen, men håll koll på mailen. Ifall något dyker upp menar jag. OK?

Vi hörs sen.

/Kaj---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj

Ja det händer en del för dom som studerar. Ok ja dom har små fötter, har köpt från en från Japan en gång. Håller koll fram till 15 tiden sen får ja ju åka se vi kan ses. Kanon fin Bil
som Du har.

Mvh Dan

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Hej Dan!

Har bra och dåliga nyheter.

Jag jobbar med att ta hand om överskottsvätskan som blir över efter lymfdränage. Var ute hos kund nu på lunchen (Atlantis Wellness Center i Haga) och allt gick bra. Ett rent rutinjobb. Jag lastade dunkarna med lymfvätska i min van och började köra tillbaka till lagret där vi har uppsamlingstanken. Vid korsvägen kommer det en kastdåre och kör ut mitt framför mig så jag blev tvungen att tvärnita och köra upp på trottoaren. När jag kommer fram så visar det sig att allt ligger i en enda stor sörja. Skorna är helt nersölade.

Jag kommer få spendera resten av eftermiddagen med att städa upp skiten. Inget drömjobb direkt. Har du någon aning om hur överklasskärringars gamla lymfsav stinker. Vidrigt.

Blir så jävla arg på trafikdårar. Ger mig fan på att det var nåt satans teateräckel som körde bilen. Ska ta och gå ut på stan i helgen och slita ner varenda affisch jag kan hitta för sådana där teatersällskap. Som straff.

Nåväl. Det var den dåliga nyheten. Den bra är att du fortfarande kan få alla skor om du vill. Men jag kommer inte hinna till centralen idag. Det får bli imorgon. Ok?

/Kaj


---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj

Tur Du inte blev skadad. Ja det finns en som inte skulle ha körkort. Ok vi tar det imorgon, skulle det gå om det blir lite tidigare 17 t-ex ???

Ha en bra dag

Mvh Dan

---

Från mig till dansxxxx@gmail.com:

Tjena dannemannen!

Ja jävlar vilken dag det här har varit. Du kommer knappt tro mig, men nån jävla stolle på jobbet fick för sig att säckarna skulle slängas, bara för att jag ställt ut dem ur bilen medan jag sanerade min Van. Så de åkte i soppressen. Jag lyckades lirka ut nästan alla ur sopbalen, men du anar inte vad hundra ton tryck gör med skor. De är oerhört platta. Många är krossade och sönderslitna. På sätt och vis passar de bättre med vad du sökte för nu känns de verkligen utslitna. Vill du fortfarande ha dem så är de dina?

/Kaj


---

Från dansxxxx@gmail.com till mig:

Hej Kaj

Oj, Oj det låter ju som dom är helkassa *suck* ja ja Du får slänga dom. Hoppas Du får en skön sommar. Ja får TACKA FÖR JA SKULLE FÅ DOM.

Trevlig solsommar

Mvh Dan

---

12 kommentarer:

 1. ha ha ha ha ha jag döööör!!

  SvaraRadera
 2. Haha! Fantastiskt roligt! Storlek 32. Galet kul.

  SvaraRadera
 3. Du är otrolig! Helt fantastisk! Har skrattat en halvtimme åt mail-responserna du fört med de stackars Blocket-människorna.

  SvaraRadera
 4. HAHAHA! Du är ond! Jag tror jag är kär!

  SvaraRadera
 5. Kajsa: Haha åh vad roligt. Jag har hur mycket som helst på lager här så fortsätt gäran komma hit och jag blir jätteglad om du sprider länken.

  Martin: Ja det här var en mycket märklig bekantskap.

  Jessica: Vad roligt. det gläder mig mycket. det kommer väldigt mycket mer. högt och lågt. Kom tillbaka och som jag sa till kajsa; sprid gärna länken.

  Cornelia: Hahaha, jag är faktiskt väldigt snäll. Men det är underbar terapi att få spela "psykopat".

  SvaraRadera
 6. Svar: Ja! Jsg drar min gräns vid Zebastian och Zara, kan jag säga! Sedan är det nog. Så namnliberal är jag.
  Och uppmuntran ska du ha - så jävla roligt och stört! Det är sådana här grejer jag funderar på att göra varje dag. Min mamma däremot... eh... "Har kontaktat en snubbe på blocket som vill köpa våra gamla däck. Han annonserar också efter unga kvinnor, så jag tänkte välja en upphämtningsddag när bara du är hemma."

  SvaraRadera
 7. Cornelia: Tack! Hahaha skön mamma du har.

  SvaraRadera
 8. Kriga vidare Kaj, keep it up!

  SvaraRadera
 9. Underbart roligt!
  Länge sen ja skrattade åt en annons!

  SvaraRadera
 10. Jag har sålt till honom flera ggr och säkert fått 2-3000 kr för slitna skor jag ändå skulle slänga. Tycker det är kanon och Jag skiter faktiskt i vad folk gör när de sniffar i dem , hahaha

  SvaraRadera
 11. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera