onsdag 17 augusti 2011

Träningsbänken

Annonsen:
Träningsbänk bortskänkes
Först till kvarn
/Annika


---

Från mig till annika.xxxx@bredband.net:

Hej Annika!
Vill ha bänken. Måste ha bänken. Du får femhundra spänn. Är den kvar?

Svara fort!!
/Kaj


---

Från annika.xxxx@bredband.net till mig:

Typiskt, nu är den bortlovad.
Den har legat på blocket för 500:- i tre veckor tror jag, men nu måste jag bli av med den. Kommer hon inte i morgon hör jag av mig.

Annika

---

Från mig till annika.xxxx@bredband.net:

Attans jävla pissotur!!

Kom just hem från semestern och har dragit på mig en jävla massa bib-kilon. Har panik. Måste ha en bänk. Du får 750 spänn om du säljer den till mig. Kan hämta den på studs. Vad sägs?

/Kaj


---

Från annika.xxxx@bredband.net till mig:

Ojdå, det hade varit roligare att ge den till dig men jag har lovat en tjej som heter Sara. Hon skall hämta den imorgon (idag) em, jag måste hålla det.
Kommer hon inte hör jag av mig till dig.

Annika

---

Från mig till annika.xxxx@bredband.net:

1000 då? Tusen spänn om du låter mig köpa den och skiter i Sara. Jag
kan komma på förmiddagen, så kan du dra nån vals för henne bara. Deal?
Det är exakt en sån bänk jag vill ha och de växer inte på träd.

/Kaj


---

Från annika.xxxx@bredband.net till mig:

Kaj,

Jag kunde inte. Lovat är lovat. Jag försökte snacka ner den innan hon kom men det funkade inte. Sara (med slöja) har hämtat den nu. Jag är verkligen ledsen att du inte fick den som så gärna ville ha den.

Annika

---

Från mig till annika.xxxx@bredband.net:

Hej Annika!
Ja, jag är med ledsen. Skit också. Skulle verkligen behöva pumpa lite järn nu. Låta mina biceps dansa jigg med mina triceps om du fattar. Köra ben till lårmusklerna skriker av nåd och vaderna brinner som om de vore insmorda i lava. Det var hedersamt av dig. Gött att du försökte snacka skit om bänken innan för min skull. Vad sa du då?

Och varför i hela friden hade Sara slöja?

Hör av dig!

/Kaj

---

23 kommentarer:

 1. Väntar med spänning på svaret från henne :)

  //Tobbe

  SvaraRadera
 2. Men gud... vad hade slöjan med NÅGOT att göra. Idiotmänniska :-D

  SvaraRadera
 3. Haha, "Och varför i hela friden hade Sara slöja?"!

  SvaraRadera
 4. hahahahahhahahahahah " med slöjan "..vafan

  SvaraRadera
 5. Lol. Varför skrev personen ifråga att Sara hade slöja. Sjukt irrelevant information i sammanhanget.

  SvaraRadera
 6. Hahaha! Detta är fan exakt min typ av humor. Kan inte sluta läsa! :D

  SvaraRadera
 7. Haha, fortsätt med detta, asgarvar....

  SvaraRadera
 8. Me like and me kan inte få nog! Meeera, meeeeraaa! :)

  SvaraRadera
 9. Oh gud haha, ja varför hade hon slöja för!?

  SvaraRadera
 10. Jag älskar dig Kaj, du är ett geni! Skrattar så in i hel****!

  SvaraRadera
 11. Läst alla annonser nu, väldigt roligt och underhållande, tror att du har väldigt många läsare även om alla kanske inte lämnar ett fingeravtryck i form av en kommentar, känn dig uppskattad!

  SvaraRadera
 12. Kaj, du är ett geni. Låt oss bara fastslå det. Nästa steg är att ta emot tips på Blocketannonser... allt innan det här blir allmänt känt och för många kommer veta vem du är.

  Även om du kört en guldvariant redan så borde den här vara väldigt tacksam att jobba med - http://www.blocket.se/stockholm/SAAB_Aero_cabriolet_fullutrustad_04_2_0T_35505973.htm?ca=11&w=3

  SvaraRadera
 13. hahaha du är sjuk i huvet - jag älskar det

  SvaraRadera
 14. (med slöja) betyder väl att hon egentligen inte heter Sara

  SvaraRadera
 15. HAHA vansinnigt kul.

  SvaraRadera
 16. HAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAHAHAHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAHHHHHHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAAH

  kan inte sluta skratta. bästa jag läst. vad faaan har slöjan med saken att göra.. SÄR!!! HAHAHAHA

  SvaraRadera
 17. Den där Annika verkar vara en islamofob.Sånt gillar vi INTE. Vi gillar Saror med slöjor som styrketränar! =)

  SvaraRadera
 18. Guld kaj!har läst alla annonser i sträck, de var väl inte så smart att göra detta på tuben själv och garva högt...fått ett par konstiga blickar ;-)
  Blir att länka denna blogg dirr på fb.
  Ge aldrig upp oss som numera är trogna läsare!Keep on the good work!

  SvaraRadera
 19. den här bloggen är ta mig fan det roligaste jag någonsin läst. snälla fortsätt blogga,du är underbar och har gjort hela min dag. tack kaj.

  SvaraRadera
 20. Verkar ha varit nåt konstigt med det häringa bloggverktyget idag. Har inte kunnat lägga ut förrän nu. Men nu gjorde jag det.

  Fantastiskt hur roligt det är att läsa att alla (nåja) tycker att det är kul. Jag har hur mycket som helst på gång. Sprid ordet bara är ni snälla. Jag blir extremt taggad av alla besök och kommentarer.

  Nu maxar vi!!

  SvaraRadera
 21. Haha. Hej "hon hade slöja, jag måste hålla vad jag lovat så hon inte spränger mitt hem". Nörd!

  SvaraRadera
 22. Hittade hit igår och har nog aldrig sett ngt bättre! Sprider med glädje vidare...

  SvaraRadera
 23. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera