måndag 29 augusti 2011

Täckvästen

Annonsen:
Märkeskläder
Jackor & Ytterplagg, stl. 38 (S), dam
Converse dunväst original som är svår att hitta idag.
Använd endast ett par gånger. Toppskick!
500:-


---

Från mig till anna-maria.xxxx@xxxx.net:

Vilken oemotståndig täckväst!! Toppskick är bra. Tänkte ha den när jag åker rodel. Borde funka va?

Mvh
/Kaj


---

Från anna-maria.xxxx@xxxx.net till mig:

Absolut! Om du kan ha damstorlek 38 vill säga.
Vill du ha den?

Mvh
Anna Maria Larsson

---

Från mig till anna-maria.xxxx@xxxx.net:

Vad bra!! Jepp, 38 är min size. Jag är en ganska liten och späd man (rodelkropp). Jag är väldigt förtjust i västar. Bästa plagget tycker jag. Som en jacka utan ärmar. Ett allaroundplagg som fungerar både höst, vinter, vår och svala sommarkvällar. Underbart. Och så är det så himla härligt att åka rodel i bara väst.

Jag vill ha den. Hur går vi vidare. Kan jag komma och hämta den?

Hälsningar
/Kaj


---

Från anna-maria.xxxx@xxxx.net till mig:

Okej... =)
Bor du nära Lima/Sälen? Annars så skickar jag den när du har satt in pengarna på mitt konto.

Hälsn.
Anna Maria

---

Från mig till anna-maria.xxxx@xxxx.net:

Hej!
Jag bor i Skåne. Men har ett ärende till Mora i helgen och kan ju lika gärna ta en liten avstickare. Så får jag prova den på plats. Du råkar inte äga en rodel-kälke va? Om inte kanske det är bäst att jag tar med min så jag får testa att det verkligen känns rätt. Jag tar väldigt seriöst på det här med västar. Och rodel.

Jag hade en gammal Peak-väst som påminde mycket om din fina väst. Den blev dessvärre stulen ur torkskåpet i tvättstugan. Det var hemskt. Någon i mitt eget hus. Jag blev misstänksam mot alla och började till och med hålla vakt på nätterna, för att se om jag kunde avslöja någon iklädd min torsovärmare. Men det såg jag aldrig. En väninna sa att de troligen hade sålt den. Det var en fruktansvärd tid för mig. Därför känner jag mig väldigt pepp på din väst. Har många hört av sig? Det är ju ett rätt populärt plagg om man säger.

Har du använt den mycket eller är den välbevarad?

Kram
/Kaj


---

Från mig till anna-maria.xxxx@xxxx.net:

Hallå? Du svarade aldrig. Imorgon åker jag uppåt. Kan jag komma o köpa västen?

---

Inget svar. Ann-Marie verkar inte vilja sälja sin väst till mig längre...

7 kommentarer:

 1. Om det finns en gud så är det du...

  SvaraRadera
 2. Fem plus. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 3. Asg som vanligt!!! Beroende av detta, måste få 2 om dan;)

  SvaraRadera
 4. detta är grymt roligt.(överlag, inte bara denna). hade vart kul att göra samma sak själv men hade nog inte kommit på så många bra saker..

  fortsätt så här..
  berätta om han med fodralen.. hur vet du han inte skickade? någon kontakt med han efter det?

  ett par frågor också :

  - var får du allt i från? bestämt på ett ungefär innan du lägger första mailet eller går du på deras svar?

  en annan sak också :
  om folk kanske ville sponsra med lite pengar så kan du ta detta ett steg längre, dvs, verkligen köpa vissa varor som de skickar för att sedan återkoppla med att de lurat dig, att du är missnöjd, att du är supernöjd med ditt nya köp och en helt udda bild ?????

  SvaraRadera
 5. Hahahhahha, fy fan så kul :-D. Snacka om att ge lite för mycket information om precis allt :-D

  SvaraRadera
 6. du är alltid lysande och genialisk i dina mail men den där var inte så rolig faktiskt, blev för oseriöst och tydligt att du drev med henne.

  SvaraRadera
 7. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN AMOUNT FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response drbenjaminfinance@gmail.com

  Hello everyone, My name is Mrs. Carolin Glowski, I'm from Europe, am here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending where real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to {Dr. Benjamin Scarlet Owen} the C.E.O of BENJAMIN LOAN FINANCE who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I never thought there are still reliable loan lenders until i met {Dr. Benjamin Scarlet Owen} who really helped me with my loan and changed my life for the better. I don't know if you are in need of an urgent loan also, So feel free to contact Dr. Benjamin Scarlet Owen on his email address drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera