tisdag 23 augusti 2011

Pimp my car

Annonsen:
Kjolpacket till volvo 244 DL 87a
tjena jag e ute o leta efter ett kjolpacket till min volvo 244 jag ha letat o nu behöver jag lite hjälp! vet ni nån sida där man kan få tag på det. eller om ni vet någon som ha ett eller ni kanske ha ett liggandes?? så hör gärna av er! tack!!

mvh stefan


---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Hallå där Steve-O!
Har inte mindre än två olika kjolpaket till Volvo 244 liggande i mitt garage, plus ett som sitter på min kärra. Kan lätt avvara ett. Hur mycket stål puttar du upp?

/Kaj


---

Från rottweiler_xxxx@live.se till mig:

Tjenare!!
haha den va bra dö! (steve-o)

Va e det för kjolpacket? kan du skicka bild? ja du jag vet inte riktig min plånbok ser inte så bra ut för tillfället, ska gifta mig nu den 2 september. så frågan e jo va du vill släppa det för? jag hittade en sida som dem säljer bross kjolpacket för 4.500kr, men det e jo ochså en del pengar ... men e dina i bra skick o hela, så kan man kan man jo kanske diskutera om ett pris? det e jo då fan inte många som har kjolpacket på 244 ;). jag hade jo tänkt mig o pimpa upp den lite rejelt så att min lilla pärla syns;) hade uppskattas om du kan skicka lite bilder på dem du ha så jag kan kolla =)

/// stefan

---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Hey Stiff-dawg!
Fattar prylen broder. Gifta sig är dyrt som stryk. Ska du verkligen göra det? Låter inte så genomtänkt. Får jag föreslå att du köper kjolpaketet i morgongåva. Nytta och nöje vet du haha. Jag måste dock varna dig. Bross kjolpaket är för bögar. Skickar över en bild på mitt kjolpaket. Slynigt värre och handmade in Torslanda. Mer pimp blir det inte om du hajjar vad jag menar. Eftersom du verkar vara en skön jävel och jag är på partyhumör har jag ett upplägg för dig. Du kan få packet för en slät tusing, fem lite HB och en inbjudan till bröllopet. Gärna honnörsbordet men helst bredvid nån fager hona. Vad sägs mannen?

Peace out!!!!!
/Kaj---

Från rottweiler_xxxx@live.se till mig:

haha! en inbjudan till bröllopet kan jag nog inte göra dö.. men jag köper gärna ditt packet för en tusen lapp. dock inte denna månaden isf blir det nästa månad!

---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Mr Steff
Okidoki, fattar hur landet ligger. Inte lätt att motivera för frugis att bjucka en broder på bröllopet. Kan du kirra en skön dejt med en av hennes honvänner då? Helst singel. Enklare då. Annars vill jag ha tusenlappen + 20 liter HB av bästa sort, vilket är en billig deal för att få fason på din kärra (en 244 utan kjolpaket är som en man utan kulor). Med på den?

Hör av dig.

/Kajster


---

Från rottweiler_xxxx@live.se till mig:

jo jag hajar! men nu få vi fan va lite seriösa här va så vi inte glömmer bort va det handla om änna! 1000 lapp för hela kjolpacketet?

---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Ja. Seriöst nu för fan. Du fattar väl att jag inte släpper ett sånt värstingpaket till dig för en tuss? En tuss + 20 liter HB (gärna uppdelat på femlitersdunkar) ska jag ha. Eller om du har nåt annat göttigt att erbjuda utöver tusenlappen. Du behöver verkligen ett kjolpack. Det håller inte att åka runt i en naken 244:a. Då ser du bara ut som en kristen mupp i EPA-traktor och det vill du väl inte.

Antingen är du Burt Reynolds eller Siwert Öholm. Du väljer. Men hör av dig fort. En annan är också sugen på kjolarna nu.

/Kaj


---

Från rottweiler_xxxx@live.se till mig:

nej skit samma då! då kan du ta o göra va du vill med packetet!

---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Ok Stephanie. Jag fattar, du väljer att åka runt som en blöjraggare före att putta upp lite fräsch deg. Fråga: Är det ok att jag kallar dig Siwert från och med nu då eller?

/Kajster


---

Från rottweiler_xxxx@live.se till mig:

hur vore det om du ge fan i o kalla mig nånting? o kör upp dina dumma kommentarer någonstans.

---

Från mig till rottweiler_xxxx@live.se:

Siwert!
Oops, är det lukten av ömma tår jag känner? Jag kan väl inte hjälpa att du är för snål för att bända upp plånboken och kitta upp din kärra, utan hellre åker runt som en tant i en knarkvolvo?

Men ok, 1000 spänn + 10l HB då? Vad säger du?

/Kaj


---

9 kommentarer:

 1. Många guldkommentarer!

  SvaraRadera
 2. Haha. ja Stefan var en riktig sköning.

  SvaraRadera
 3. Hahaha, fyfan vad kul! Mer sånt här!

  SvaraRadera
 4. Ha ha ha jag dör - Stephanie, Sivert! Dödskul ju!

  SvaraRadera
 5. "Jag kan väl inte hjälpa att du är för snål för att bända upp plånboken och kitta upp din kärra, utan hellre åker runt som en tant i en knarkvolvo?"

  HAHAHAHAHA

  SvaraRadera
 6. Drog en repris på den här. Fantastiskt kul! Garvar röven av mig varje gång jag läser den.
  Märkligt att det är så få som kommenterat den, detta är ju det bästa busmejlet någonsin.

  SvaraRadera
 7. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera