onsdag 10 augusti 2011

Pickan

Annonsen:
Saloon pistol 4,5mm före 1890
Den modell som laddas med en tändhatt för slaglås.
bilden visar en typ,det finns många fler.


---

Från mig till leif_kxxxx@hotmail.com:

Hej där Leif!
Har en picka om du vill köpa. Hur mycket betalar du?

/Kaj


---

Från leif_kxxxx@hotmail.com till mig:

BILDER... SEN FÅR VI SE...LK... *Ninja*

---

Från mig till leif_kxxxx@hotmail.com:

Ok. här kommer bild. Den är safe. Inget serinummer och inte het. Har bara skjutit sparsamt med den. Hur mycket ger du?

/Kaj---

Från leif_kxxxx@hotmail.com till mig:

DET ÄR FEL SORT....TACK I ALLA FALL...LK....*Ninja*

---

Från mig till leif_kxxxx@hotmail.com:

Fattar. DU vill ha tyngre grejer eller?

/Kaj


---

Från leif_kxxxx@hotmail.com till mig:

Nej det är som det står i annonsen som jag söker för inomhus skytte,, 4,5mm kal laddas med en liten tändhatt.... förekom på salooner ...lk...*Ninja*

---

Från mig till leif_kxxxx@hotmail.com:

Men det var ju förr. Lev i nuet. Idag skjuter man med Desert Eagle på barer och klubbar. Kommer du med en sån picka kommer folk skratta åt dig. Fattar du inte det?

/Kaj


---

Från leif_kxxxx@hotmail.com till mig:

Det är kultur.....

---

5 kommentarer:

 1. HAHAHA! Jag vet inte vem av er som är värst.

  SvaraRadera
 2. Nä, vem är värst egentligen.

  SvaraRadera
 3. Den där bilden var för mycket. Redo för skolskjutning liksom... Leffe borde bli skraj. Galet roligt!

  SvaraRadera
 4. "Kommer du med en sån picka kommer folk skratta åt dig. Fattar du inte det?" Absolut oslagbar! Har skickat runt den till alla vänner :)

  SvaraRadera
 5. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera