torsdag 25 augusti 2011

Narkotikahumidoren

Annonsen:
HUMIDOR för resan
Säljer min rese HUMIDOR i orginal äkta skinn med ask i SANDELTRÄ och avfuktare.
Måtten är 30x24x6 cm
Mycket bra skick och priset är 400 kr


---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

Hallå där! Vilken smäcker humidor. Perfekt att ha med på vägarna. Fråga: fungerar den till alla typer av cigarrer? Har ett gäng väldigt speciella kubaner som jag är extremt rädd om.

/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Ja, den är fin. Den fungerar säkert för alla sorter. Vad du skall göra om du riktigt vill vara säker på förstklassig förvaring är att köpa en ny avfuktare, hälsn Curt.

---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

Ok, ny avfuktare alltså. Vad ska man ha för någon då tror du? Jag har ett gäng tjocka haschcigarrer, dubbeldoppade i amfetamin och sedan sprayade med kokainspray. Väldigt viktigt att man behandlar dem rätt med andra ord.

/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Det finns en avfuktare i humidoren och jag förutsätter att det finns nya på marknaden...
Vill du köpa den?

Hälsn Curt

---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

Jag vill ha den men undrar om du kan gå i god för att man vågar lägga sina älsklingar i den, utan att vara orolig för att de förstörts på resan? Hur väl fungerar den? Vad har du själv vårdat för göttigt i den?

Mvh
/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Jag kan gå i god för att den är väldigt trevlig och praktisk för reseändamål men tror inte på långvarig förvaring.
hälsn Curt

---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

Nej inte långvarig såklart. Det är väl en resehumidor vi talar om här? Jag har tänkt ha den i bilen till och från jobbet mestadels. Min dagliga rutin är en crackspetsad Cohiba till lunch och en dito opiumhybrid för hemresan när jag behöver koppla av. På helgerna blir det mina specialare som jag tidigare nämnt.

Då tar jag ditt ord på att avfuktaren håller tillräckligt hög klass för att crackkristallerna ska behålla sin krisp och inte bli så där saggiga du vet. Annars räknar jag med ersättning. Ok?

Var finns den att hämta?

/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Som jag sa tidigare, jag bedömer att avfuktaren skall bytas ut och i övrigt är humidoren i god kondition, hälsn Curt

---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

Så sammanfattningsvis: humidoren är som gjord för att frakta alla möjliga typer av narkotika, men din erfarenhet gör att du rekommenderar ny avfuktare för crackets skull?

Är det korrekt uppfattat Curt?

Mvh
/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Humidoren är sannolikt avsedd för att förflytta cigarrer och ny avfuktare behövs, hälsn Curt

---

Från mig till curt.xxxx@gmail.com:

För fan Curt! Du slingrar dig hela tiden. Erkänn att den är till för att frakta narkotiska preparat.

/Kaj


---

Från curt.xxxx@gmail.com till mig:

Jag föreslår att vi avslutar kommunikationen här såvida du inte avser att köpa min humidor, hälsn Curt

---

2 kommentarer:

  1. Fan vad trevlig han var ändå den där Curtan.

    SvaraRadera
  2. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN AMOUNT FROM A RELIABLE AND TRUSTED LOAN COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response drbenjaminfinance@gmail.com

    Hello everyone, My name is Mrs. Carolin Glowski, I'm from Europe, am here to testify of how i got my loan from BENJAMIN LOAN FINANCE after i applied Two times from various loan lenders who claimed to be lenders right here this forum, i thought their lending where real and i applied but they never gave me loan until a friend of mine introduce me to {Dr. Benjamin Scarlet Owen} the C.E.O of BENJAMIN LOAN FINANCE who promised to help me with a loan of my desire and he really did as he promised without any form of delay, I never thought there are still reliable loan lenders until i met {Dr. Benjamin Scarlet Owen} who really helped me with my loan and changed my life for the better. I don't know if you are in need of an urgent loan also, So feel free to contact Dr. Benjamin Scarlet Owen on his email address drbenjaminfinance@gmail.com

    SvaraRadera