onsdag 17 augusti 2011

Marmorbordet

Annonsen:
Fint marmorbord
Säljes för 350:- eller högstbjudande.
Anders


---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Tjena!
Såg din annons och blev sjukt sugen på bordet. Har varit på jakt efter ett liknande. 500 får du. Deal?
Hör av dig fort. Det kliar i fingrarna :)

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj
Det är taget, när har du möjlighet att hämta det?

Mvh
Anders

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Anders. Så här är det. Jag ska egentligen bara ha det för att köra släggan igenom det. Jag tycker det är så härligt att greppa en grov slägga och riktigt rallarsvinga den och låta den penetrera den vidriga marmorskivan. Det är fest för mig.

Tidigare när jag köpt marmorbord på blocket så har vi arrangerat så att jag kunnat göra detta på plats. Tror du att vi kan lösa ett liknande upplägg hos dig? Så jag slipper ta med spillrorna hem menar jag.

Jag betalar givetvis extra för att du tar hand om resterna. Jag är flexibel och kan egentligen när som. När passar dig?

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj
Du får göra vad du vill med bordet, men tyvärr inte här. Har ingen möjlighet till det då jag bor i flerfamiljshus.

Mvh
Anders

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Hmm... Vi kan ju göra det utanför, på gatan eller bakom huset? Mig spelar det ingen roll men då jag inte har körkort är det smidigast om jag bara kan ta med min stora slägga och förgöra bordet på plats. Om du hjälper mig att bära det en bit så kan vi ju vara i en park, ett garage eller vad som helst?

Vad säger du? Hur låter tusen spänn för besväret.

/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Jag kan komma med bordet i en kombi till någon avskild plats. Ger du mig 1000:- i handen innan, så tar jag hand om resterna. Jag kan inte tidigare än tisdag, eller ev. sent i morgon kväll.

Anders

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Hej igen Anders!
Det låter perfekt. Bra sugen på att krossa marmor nu. Välj plats du men tänk på att jag måste kunna komma dit med kollektivtrafik, om du inte kan hämta upp mig på vägen då. Var bor du?

Kom att tänka på en grej. Skulle du kunna filma mig när jag förintar bordhelvetet? Jag har en liten videokamera. Kan vara sjysst att ladda upp på youtube tänker jag.

Ska vi säga tisdag? Onsdag funkar också annars.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Hej Anders! Fick aldrig svar ocg imorgon är det tisdag. Hur ska vi göra tycker du?

Mvh
/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj

Efter ditt mail om filmning etc. så blev det för mycket för mig. Du får gärna köpa bordet för det pris du gav mig - 500:-, men avhämtning av bordet och vad som sedan sker, det vill jag inte vara involverad i. Jag har en annan intressent på bordet också, men eftersom du var först, så är det upp till dig.

Detta är mitt ställningstagande och det står fast.

Mvh
Anders

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Hej Anders!
Jag förstår om det blev för mycket för dig med leverans och filmning. Skulle det gå att övertala dig för en femhundring till tror du?

Annars får jag ta med en kompis som kan hjälpa mig att bära iväg bordet en bit. Vet du nåt lämpligt ställe i närheten?

Den andre intressenten, finns det möjlighet att han/hon vill dela på upplevelsen? Isåfall kanske jag kan få numret till den personen så kan vi snacka ihop oss om hur vi ska gå till väga, angående eventuell filmning, vem som ska lägga första slaget etc? Det är inte första gången jag får konkurrens.

/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj

Nej, jag kan inte övertalas och det närmsta ställe jag kan tänka mig är återvinningscentralen utmed gamla Varbergsvägen - c:a 1 km bort. Om du tänker stanna i närheten av där jag bor, så säljer jag det inte till dig. Jag förmedlar ingen kontakt, men jag skall vara av med bordet senast fredag som det ser ut, oberoende om du köper det eller inte.

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Ok. Fan vad krångligt det här blev nu då. Att du lyckas göra en så enkel grej snudd på ogenomförbar. Helt otroligt.

Mitt förslag är att vi gör så här: jag och min kompis mackan tar med släggorna och kommer och hämtar bordet. Du får 350:- som det utannonserades för. Sedan behöver du inte bry dig om var vi utför ritualen med bordet och släggan om vi så håller till längre ner på gatan. Skulle du mot förmodan bli intresserad av att se hur ditt gamla bord mötte sitt öde kan du jag tagga filmen med [Anders efternamn] så du lätt hittar den på Youtube.

När passar det dig?

/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj

Vi lägger ner det här nu, är inte längre intresserad. Önskar dig lycka till med något annat objekt.

Anders

---

Från mig till andersxxxx@hotmail.com:

Anders.

Jag förstår ingenting. Kan du förklara varför du inte vill sälja ditt marmorbord till mig längre??

/Kaj


---

Från andersxxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj

Jag har nu tagit bort annonsen. Hade du kommit och hämtat bordet direkt, så hade det varit ditt. Det blev alldeles för invecklat med olika turer hit och dit och det har tagit för mycket tid och energi. Du har din anledning till att vilja slå sönder det och jag har min anledning till att inte längre vilja sälja det. Jag hoppas vi kan göra ett avslut nu, det är min sista önskan.

Mvh
Anders

---

21 kommentarer:

 1. Skrattar så tårarna skvätter :0)
  thumbs up !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. suveränt härligt absoulutly outstanding all my love mats målare hälsar er båda med stor respeckt

   Radera
 2. Bra det mamma! Du anar inte hur mycket skit jag har på lager här. Kom tillbaka och framförallt, sprid ordet!

  SvaraRadera
 3. Helt underbart roligt! Mer. Mer! MEER!!

  SvaraRadera
 4. HAHAHAHah! UNDERBART, du skriver profesionellt och utan att fylla breven med svordomar och könsord som många busmejlare ofta görm låäst hela arkivet och garvar sönder, fyfan vad jag älskar dig nu!

  SvaraRadera
 5. HAHAHAHA! JAG SKRATTAR SÅ JAG GRÅTER, DET HÄR ÄR VERKLIGEN HUMOR PÅ HÖG NIVÅ!!
  Har högläsning för alla här hemma och alla ligger vikta av skratt, SLUTA inte!!!!

  SvaraRadera
 6. Var det ett sätt att jävlas med mig på?

  SvaraRadera
 7. Det här är ta mig fan den roligaste bloggen jag hittat på flera år.

  Du har verkligen gjort min dag - tack som fan!

  SvaraRadera
 8. Jävligt bra!

  Ni som gillar detta, kolla in http://dontevenreply.com/ som är på engelska och funnits i flera år.

  SvaraRadera
 9. "Det är mn sista önskan" Hahaha han ville verkligen bli av med dig det sista där. Haha varifrån får du alla sjuka idéer till bus?! :-)

  SvaraRadera
 10. Underbar sida!

  Jag vill ha mera!!!!

  SvaraRadera
 11. åh herrejösses, jag skrattar ner mig!

  SvaraRadera
 12. Pinsamt dålig är du. Du försöker göra som "Dontevenreply.com" och du misslyckas brutalt. Du skriver så orealistiskt och stelt, man genomskådar dig genom ditt skrivande direkt.

  Dina misslyckanden får mig att vilja skapa en egen blogg och visa upp riktiga blåsningar som Dontevenreply.

  SvaraRadera
 13. Tack alla ni som tycker att det är roligt. Jag har själv sjukt roligt när jag mejlar. Och delar gärna med mig. Jag har massor på lager. och massor på gång. Så kolla in så ofta ni vill.

  Och till dig anonym som tycker det är så pinsamt dåligt. Jag tvingar ingen att läsa här så hej då. gå och läs på dontevenreply.com som uppdaterar en gång varannan månad. Jag har absolut tagit mycket inspiration av honom. Han är ett geni. Men det betyder ju inte att det inte finns plats för en till och nu råkade det inte finnas en sådan här blogg i sverige. Starta du en egen. Skulle det vara ett hot eller? Det är väl bara roligt om det kommer fler bloggar som är roliga att läsa. vad fan är det med dig liksom? Men kom ihåg att då är det du som kopierar mig. Din ledsna ledsna människa!!

  SvaraRadera
 14. Haha, så himla roligt! Jag dör, förgyllde min dag att hitta denna blogg! Keep up the good work!

  SvaraRadera
 15. Men läs inte här då om det roar er! Den här bloggen gjorde att min dag kändes lite bättre åtminstone =)

  SvaraRadera
 16. Hahaha. Fan det bästa jag läst på länge. Tack för år extra att leva !

  SvaraRadera
 17. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera