måndag 8 augusti 2011

Hyrbilshustlern

Annonsen:
En kvinna annonserar under rubriken "Hyr ut din bil till mig i sommar". Det gäller en dryg månads hyra för transport till jobb. Inga långa sträckor. Kaj ser sin chans att vara hjälpsam och samtidigt få hjälp själv.

---

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej!

Är du fortfarande på jakt efter en bil till sommaren? Jag har två bilar
som bara kommer att stå och kosta pengar eftersom jag ska resa till
italien den 5/7 och vara borta i fem veckor. Du kan få låna en av dem
mot att du själv fixar med parkering. Intressant?

/Kaj

---

Från margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej!

Jag är intresserad återkommer i morgon när jag vet hundra vilka veckor det kan vara intressant. De veckor jag uppgav stämde inte fullt ut

Med vänlig hälsning
Margaretha Xxxx

---


Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej igen Margaretha!
Ja gör det. Men ett par veckor hit eller dit spelar inte så stor roll för min del. Bara skönt att slippa betala parkering för två bilar i sommar. Har inget boendekort men har blivit lovad garageplats från 1 september. Så den lilla bilen kan du egentligen få låna ända tills dess om du lovar att inte köra skiten ur den ;) Den stora bilen behöver jag i jobbet när jag är tillbaks.

/Kaj

---

Från margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej!

Jag är intresserad att hyra den v.28, 32,33

Har parkeringsplats.

Vad vill du ha i hyra?

Min son kommer endast att använda den fram och tillbaka till Volvo i Torslanda. Vi bor i Frölunda.

Min son är 21 år och skötsam har naturligtvis körkort.
Åker buss inom staden, menhar problem att komma till sitt sommarjobb på Volvo.


Med vänlig hälsning
Margaretha Xxxx

---

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej Margaretha!

Det går alldeles utmärkt. Tror du att ni kan ha den v 29-31 också?

Jag tänkte att ni kanske kan hjälpa mig med en grej. I utbyte får ni låna bilen gratis. Jag skulle behöva ha hjälp att vattna mina blommor nån gång i veckan, eftersom jag kommer befinna mig utomlands. Jag bor i Högsbo. Skulle det funka?

Är din son en duktig förare?

/Kaj

---

Från margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej!

Tack för ditt erbjudande, men det har löst sig med bil i sommar för min son. Hoppas du hittar någon annan som kan hjälpa dig.

Ha en skön semester

Med vänlig hälsning
Margaretha Xxxx

---

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Det var då fan!
Här erbjuder man sig att låna ut sin bil gratis mot att få sina blommor vattnade nån gång i veckan. Och så bara skiter ni i mig. Hur ska jag göra nu då. Jag har bland annat en yuccapalm som betyder mycket för mig och den klarar sig länge men inte helt utan vatten. Kan du inte be din son att vattna hos mig i alla fall?

/Kaj

---

Lite senare samma dag...

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej igen!
Ursäkta att jag blev arg i morse. Egentligen blev jag mest besviken. Har du kollat med din son om han kan tänka sig att hjälpa mig med vattningen?

/Kaj

---

Från margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej!

Tyvärr kan han inte du får fråga en granne.

Med vänlig hälsning
Margaretha Xxxx

---

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

*Suck* Ska det vara så svårt att hjälpa en medmänniska i nöd? Tyvärr kan jag inte fråga en granne om hjälp då det bara bor idioter och homosexuella i mitt område. Får tvinga min gamla mor att åka ner från Skövde helt enkelt. Men jag kommer att skicka hennes reseräkning för de tre veckor du lovade att ni skulle ha bilen. Vecka 28, 29 och 32 va? Ska jag skicka den till Intraservice och attestera dig eller hur gör jag?

Mvh
/Kaj

---

Från margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se till mig:

Hej!

Jag har inte lovat att ha din bil utan la ut en annons för att undersöka möjligheten att hyra.
Jag har allt dokumenterat
Du får betala din räkning själv

Med vänlig hälsning
Margaretha Xxxx

---

Från mig till margareta.xxxx@xxxx.goteborg.se:

Hej!

Ehhh... Jo. Jag har sparat alla mail. Du har förbundit dig att låna min bil i sammanlagt tre veckor. Om din son bryter mot det kontraktet för att han är för lat att åka fem minuters väg till Högsbo ett par gånger i veckan, så får du som hans förmyndare ta konsekvenserna. Det måste du väl ändå förstå??

Jag kan sträcka mig till att försöka boka 2:a klass och kan till och med vara så flexibel att jag bokar de tider då biljetterna är som billigast. Då blir det bara sex stycken tur- och returresor vilken inte borde landa på mer än 1800 kr plus administrationsavgift.

Så. Ska jag attestera räkningen till dig eller vill du lösa det cash?

Bästa hälsningar
/Kaj

2 kommentarer:

  1. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

    Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

    SvaraRadera