onsdag 24 augusti 2011

Hönsleverantören

Annonsen:
Hönor
Jag söker hönor till min lilla men ändå stora flock.
Har du några hönor som inte kan bo kvar hos dig så hör gärna av dig då jag kan ge dem ett långvarigt hem med hus hönsgård och en stor trädgård att vistas i.
Daglig kontakt med människor och massor utav kärlek.

Vi bor på landet utanför skara så det är bara att höra av sig.


---

Från mig till maddolini_xxxx@hotmail.com:

Tjenna Madde!
Jag har flera "hönor" som du kan få ta över. De är vana vid massor av kärlek så det passar bra. Hör av dig fort för jag behöver bli av med dem fort.

/Kaj


---

Från maddolini_xxxx@hotmail.com till mig:

Hej Kaj!

Jag måste bara fråga var de finns?
Jag ger dem gärna ett hem :-)
Är alla av samma ras?

Mvh Madelene

---

Från mig till maddolini_xxxx@hotmail.com:

Hej Madde!
Jag kommer helst och lämnar dem. Bor utanför Vara men vill inte att det ska bli spring hemma på går'n för grannarna är så nyfikna. Låter som att de kommer producera bra hos er. Jag har behandlat dem väldigt bra så jag hoppas att ni inte är elaka mot dem. Japp samma ras, enklast så... Hur många behöver du?

/Kaj


---

Från maddolini_xxxx@hotmail.com till mig:

Haha har du också det problemet med nyfikna grannar? Usch ja. Nej elaka är vi inte det ligger inte i vår natur. Jag har möjlighet till 5 st då jag kommer ha såpass många reden så alla får plats att sova :-)

---

Från mig till maddolini_xxxx@hotmail.com:

Ja skämtar du :) Men det är klart, man drar lätt uppmäkrsamhet åt sig när man är i vår bransch. Bra att ni är snälla. Tycker inte att det är bra med de som är stygga mot sina "hönor". Bra att ni inte låter dem trängas. De jobbar ju bättre också om de kan sova ordentligt.

Fem blir bra. Säg till om du behöver flera. Har nya på ingång. Hur gör vi med betalning?

/Kaj


---

Från maddolini_xxxx@hotmail.com till mig:

Jaha haha då skyller jag på att jag är blond. Ja det skulle vara jättekul om de producerar bra då vet jag att de trivs :-) Ja hur mycket vill du ha per höna? Antingen om du vill ha kontant eller pengar in på kontot.

Mvh Madelene

---

Från mig till maddolini_xxxx@hotmail.com:

Cash is king vet du väl :) Vill inte hålla på med banktransaktioner för då är det lättare att spåra. Vanligtvis brukar jag ta 50% av vad de drar in och sedan får ni göra upp betalningen med dem direkt. Men oroa dig inte. I Estland där de kommer ifrån är det massor med pengar.

Var ska jag lämna dem och vill ni helst att vi sköter det på kvällstid?

/Kaj


---

Från maddolini_xxxx@hotmail.com till mig:

Oj då nu har det nog blivit ett missförstånd. Jag ska bara ha dem till sällskap och det de värper ska jag inte sälja. Jag ber om ursäkt om jag har krånglat till det för dig nu.

---

Från mig till maddolini_xxxx@hotmail.com:

Hmm... nu vet jag inte riktigt om jag hänger med. Sällskap? Ska du inte sälja dem till traktens män utan ha dem själv?

Ingen fara med krångel men bra om vi reder upp detta nu. Fick tipset om din annons och att du sökte billiga östfnask. Eller pratar vi inte om samma sak nu madde? Ska jag komma över eller inte? Blev lite förvirrad av ditt sista meddelande.

/Kaj


---

Från maddolini_xxxx@hotmail.com till mig:

Nej! Jag har fått hem några höns redan.

---

7 kommentarer:

 1. Keep up the good work!

  SvaraRadera
 2. GUD stackars tjejen... men ändå så jävla kul.

  SvaraRadera
 3. i will

  Ja haha stackars. men ibland får man vara lite elak.

  SvaraRadera
 4. KUNGEN!!!!

  blond hon måste vara när hon inte förstår efter någora mail vad du pratar om.. hahah

  SvaraRadera
 5. jag tycker gott du kan vara mer elak eller snurra till det ännu mer ;)

  SvaraRadera
 6. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera