måndag 22 augusti 2011

Herr Wallenbergs droska

Annons:
Fiat Uno 1.0 -94
Fiat uno säljes! mycket bränslesnål, Ca: 0,4 L/mil Går fint i motor och låda, liten läcka i avgasröret, en del ytrost och lite matt i lacken. privat import från italien. 16400mil på mätarn. alla besiktningspapper finns, dock ej service historik. en del grejer som bytts ut nyligen:

nya belägg + skivor
bromsbackar
avgas halvsats
rostlagad i golv och balkar
fjäderben VF bytt

EJ bes eller skatt, avställd!
stötdämpare HF dålig.


---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Hej herr Wallenberg!

Är mycket intresserad av detta eleganta fordon. Har du kärran kvar månne? Kommer gärna och gör upp affären redan idag. Var snäll och kontakta mig omgående.

Mvh
/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

hej, bilen är kvar! ett antal intresserade. ring 0520-xxxxxx och kom o kika!

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Herr Wallenberg.
Tror jag det, tror jag det. Inte varje dag man förhandlar och gör affärer med en Wallenberg. Som sagt jag vill ha bilen. Är beredd att ta den osedd. Tänkte dock föreslå att du går ner ett par tusen i pris. Hur låter detta? Är vi överens?

Mvh Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Hehe jaa du, priset är fast! har lagt ut en del pengar på den, så det är 2000kr som gäller.

MVH xxxx Wallberg

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Prutat och klart! Då antar jag att det bara är att komma och lösa fordonet med ett enkelt handslag? Får jag lov att fråga lite mer exakt var på detta vrålåk herr Wallenberg har plöjt ner sina finanser? Är det måhända på skinnklädsel och träpaneler?

Var bor ni?

Allra vänligast
/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Japp, haha nej, men diverse reservdelar och bilen som köptes för 5000kr för tre år sedan.
jag bor i xxxx, ligger två mil söder om trollhättan.

När hade du tänkt hämta bilen?

xxxx Wallberg

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Bäste herr Wallenberg.
Jag ämnar dessvärre inte komma förrän något senare inatt. Behöver få klart vissa göromål i min enkla boning först. Kan jag komma någon gång strax efter 02.00, eller ska vi skjuta upp våra affärer till imorgon? Självklart vill jag provköra den innan jag fullt ut bestämmer mig. Tänkte kanske en enklare utflykt till Uddevalla och tillbaka vore lämpligt för ändamålet. Vill herr Wallenberg göra mig sällskap är det ingalunda ett problem. Tvärtom.

Fråga: Har måhända herr Wallenberg låtit installera en respektabel ljudanläggning i droskan? 7.1 är naturligtvis att föredra, men även 5.1 går för sig. Allt under detta är för pöbeln.

Vet exakt var xxxx ligger då jag brukade tillbinga min ungdoms somrar på Ström övra.

Vänligen
/Kaj


---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Herr Wallenberg.
Då har jag så sakteligen vaknat till här. Hörde aldrig från dig igår. Nytt försök ikväll?

Vänligen
/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Ja du får gärna komma o titta ikväll om jag hinner runt åtta tiden, har nämligen en annan bil som ska säljas idag. tyvärr kan du inte provköra den ut på allmänna vägar men du kan ta en sväng på grusvägarna här på landet! bilen är ju som sagt avställd.

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Wallenberg!
Det är under kontroll. Jag tar fullt ansvar för provkörningen. Skulle det mot förmodan uppstå en situation som inbegriper polisiärt krångel har jag kontakter högt uppe. Med andra ord. Vi kör till Uddevalla ikväll. Hur var det med ljudsystemet?

Lämna din adress så dyker jag upp.

Vänligt och bestämt
/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Jo det tror ja säkert, men tyvärr de blir ingen provkörning till uddevalla! ljudsystemet består av två högtalare och en kassetspelare.

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Bäste herr Wallenberg!
Dessvärre måste jag säga emot dig och strama upp tonläget något. JO!! Det blir provkörning till Uddevalla. Jag kommer vid 20.00 och hämtar den och sedan bär det av. Med eller utan er. Därmed basta!

Suck. 2.0 system alltså. Du måste skämta. Jag är av den åsikten att det inte ens duger åt slaktgrisar. Slit ut systemer och kassera innan jag kommer. Tar med egna produkter, men det innebär att du kommer bli tvungen att gå ner i pris. Uppfattat?

Vänligt och bestämt
/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Tyvärr!! blir inget med det. och jag går inte ner i pris, så det blir ingen jävla affär !!!!

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Xxxx.
För att vara en Wallenberg är du ovanligt ful i mun må jag säga. Ok, jag backar i prutandet. Ordnar med en vettig ljudanläggning på egen hand. 2000 kr är överenskommet.

Men vad gäller provkörning viker jag inte ner mig. Idag vill jag provköra det fordon jag ämnar införskaffa. Är det FÖRSTÅTT??
Kommer hem till dig kl 20.00. Har till och med beställt taxi.

/Kaj


---

Från xxxx_wallberg@hotmail.com till mig:

Bilen är nu såld! tack o hej!

---

Från mig till xxxx_wallberg@hotmail.com:

Herr Wallenberg!
Jag blir besviken att du försöker dig på en sådan charlatansk fint men vill ogärna slänga mig med anklagelser som LÖGNARE. Därför frågar jag oim det är ok att jag kommer hem till dig och kontrollerar sanningshalten i ditt påstående?

/Kaj


---

14 kommentarer:

 1. "Charlatansk fint" - hahahaha. Måste hitta ett sammahang där jag kan slänga mig med detta uttryck.

  SvaraRadera
 2. Ha ha! du är så jävla rolig. Fortsätt med detta :))

  SvaraRadera
 3. Jag lovar att fortsätta, men då får ni hjälpa mig att sprida bloggen :)

  SvaraRadera
 4. Elsa: det finns massor av tillfällen att där du kan få användning för det.

  SvaraRadera
 5. Roligt att läsa din blogg.
  Jag la ut den på facebook, hoppas några tycker den är lika rolig som jag tycker

  SvaraRadera
 6. Den här är en av mina favoriter. Keep up the good work! //L

  SvaraRadera
 7. Telefonnumret synligt!? Kul blogg

  SvaraRadera
 8. Anonym: my mistake. åtgärdat.

  SvaraRadera
 9. Hej! Helt klart den roligaste bloggen någonsin man skrattar så man dör! Kommer absolut att fortsätta sprida den vidare!

  /Martin

  SvaraRadera
 10. Snyggt Kaj! Sällan jag sitter och skrattar för mig själv men nu gör jag det. Pözz Din Basse-Lasse

  SvaraRadera
 11. Mycket bra! Halva poängen är ju tonläget Kaj använder då han tror att det är en wallenbergare han gör affär med när det i själva verket är en Wallberg.

  SvaraRadera
 12. Har läst igenom en hel del av inläggen på den här bloggen nu. Många är mycket roliga, men vissa får likt den här en obehaglig underton, som närmast gränsar till hot. Skrattet fastnar halvvägs liksom. Kanske kan vara värt att fundera lite på det där med gränsdragning och nyanser? Fingertoppskänsla var ordet.

  SvaraRadera
 13. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera