fredag 12 augusti 2011

Guldtacka till salu

Annonsen:
HEJ!KÖPER ALL GULD TILL MARKNADSVÄRDET,DAGENS NOTERING!
KÖPER
-ALLT FRÅN 14K-24KARAT
-SKROTGULD
-GULDKLOCKOR
-GULDMYNT
-VIKT HAR INGEN BETYDELSE
-HÄMTAS DIREKT OM DET SÅ ÖNSKAS
-BETALAR KONTANT/ELLER VIA BANK MVH xxxx xxxxxxxxxx

BETALAR KONTANT ELLER VIA BANK MVH xxxx 0762xxxxxx


---

Från mig till xxxxgoldbers@live.se:

Har lite guld jag behöver bli av med. Intresserad. Hör av dig fort.

/Kaj


---

Från xxxxgoldbers@live.se till mig:

Hejsan, jo självklart är det intressant.
Lämna gärna ett telefonnr så ringer jag dig. Eller ring mig på 0720XXXXXX
MVH xxxx Goldbers

---

Från mig till xxxxgoldbers@live.se:

Hej. Heter du verkligen Goldbers? Kul med tanke på att du handlar med guld. Har tyvärr inte telefon för tillfället. Har sagt upp abonnemanget och ska sälja telefonen och köpa ny. Mailade dig på din andra annons om det.

Jag har en guldtacka som min pappa vann hos Harald Treutiger i tv-programmet 24karat som gick på tv under 80-talet.Har ingen aning om vad den kan vara värd. Den är rätt tung. Jag ärvde tackan när min far gick bort för två år sedan och vet inte riktigt vad jag ska ha den till. Använder den som brevvikt just nu.

Hör av dig.

/Kaj


---

Från xxxxgoldbers@live.se till mig:

Hej Kaj, när kan vi träffas och göra upp affären?
Jag finns i centrala Göteborg,vi kan träffas på centralstationen?

---

Från mig till xxxxgoldbers@live.se:

Hmmm... känns lite riskfyllt att dra med en stor guldtacka till centralstationen. Kanske bäst att göra upp affären hos dig? Hur mycket betalar du per kilo guld?

/Kaj


---

7 kommentarer:

 1. Guldtacka från Harald Treutiger!!
  Va får du allt ifrån ???!
  *skrattar så tårarna sprutar*

  SvaraRadera
 2. OMG hade glömt 24 karat xD Han hade väl t o m ett badkar fullt med guldtior?? XD XD XD

  SvaraRadera
 3. Skön lirare. Göra upp på centralstationen.

  En tacka väger cirka 12,4 kilo. Det är guld för cirka 4,5 miljoner kronor i dagens guldpris.

  SvaraRadera
 4. Jag har faktiskt gjort affärer med köparen i detta mejl. Eller rättare sagt, han skulle köpa en dator av mig för 4000, men rånade mig istället.

  Rikgtigt otrevlig angeredskille med gangsterkomlpex

  SvaraRadera
 5. Hur mkt betalar du per kilo guld hahahahahahhahahahahahaha! oh herregud

  SvaraRadera
 6. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera