söndag 21 augusti 2011

Grythundar

Annonsen:
Grythund
Är intresserad av en parson/russell/tysk terrier som grythund. Helst bra stamtavla, stabilt lynne osv. Spelar inte så stor roll om äldre eller yngre valp, ser snarare att den har potential till att bli en duktig grythund. Mejla gärna i förhand då jag har oregelbundna arbetstider för tillfället.
Jim


---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim!
Kul att du är sugen på grythund. Inte så vanligt i Sverige än. Jag är återförsäljare för grythundar, samtliga med fin stamtavla. Håller på att bygga upp mitt företag så är beredd att släppa en billigt till dig mot att du sprider ordet. Har både russel och tyska terriers.

Hör av dig fort.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Hej igen! Kul att höra! Är nog mest sugen på en russell, spelar ej roll om den är intränad eller ej. Ang. Annat så har vi en grymt bra schiller som det jagats mycket med runt om i skyås trakterna. Hur ser det ut med russlarna? Har du bara valpkullar, eller intränade också?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim.
Vad kul att du hörde av dig. Har sålt ett par grythundar sedan jag mejlade sist, men det var ett par terriers, en labbe och en pudel. Russlarna har jag kvar. De är inte tränade utan helt färska valpar. Har även en Collie på ingång om du är intresserad? Den är lite äldre så den är säkert tränad.

Hur mycket är du beredd att ge? Hör av dig fort.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Men russlarna har jakt i blodet? Det vill säga att föräldrarna är duktiga grythundar osv? Nedu, föreslå du ett pris om du tycker det är enklare. Just nu håller jag på att leta efter lite äldre hundar eller unghundar som nästintill skänks bort då dom ej används längre. Misstolka mig ej att jag försöker lägga skambud, säger bara att det är ett stort o brett utbud på det också. Samt om hunden ej fungerar så är det inte en sån stor förlust. Haha. Men kom med ett bud o berätta lite om kullens "föräldrar" så är jag nog ordentligt sugen. På vilken ort befinner du dig föresten?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim!
Japp, deras föräldrar har varit mycket uppskattade grythundar. Ok, eftersom jag försöker få snurr på mitt företag så är jag villig att gå väldigt lågt i pris i utbyte mot att du sprider ordet. Säg 500 spänn. Jag rekommenderar dig att inte gå på äldre hundar (även om de är billiga) eftersom de lätt blir lite sega. Vad vill du veta om föräldrarna? Jag sålde dem till två olika par, som båda har uttryckt stor uppskattning och sagt att det var de bästa grythundar de haft. Även deras vänner hade uttryckt stor förtjusning.

Jag har även andra typer av grythundar som sagt. Bl.a. en blandare mellan rottis och labbe. Honom kan du få för en hundring, men vill då vara tydlig med att han är sex år, och troligen inte är lika mör i köttet som en russelvalp.

Hör av dig (det är en kille till som är intresserad av russeln)

Vänligen, Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Det låter ju toppen. Vart bor du och har du ett nummer som jag kan nå dig på i helgen?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim.
Tyvärr du var inte snabb nog, sålde den sista russeln igår. Men lugnt det kommer fler tåg. Väntar nyleverans på russlar inom två månader. Får jag lov att fresta med en pudel istället? Annars har jag ju labben jag pratade om också. Han är ju egentligen mer lämpad för stek än för gryta, men du gör såklart som du vill.

Har tyvärr inte fått mitt nummer än. Väntar på företagsabbonnemanget (kan ta två veckor).

Hör av dig

Vänligen
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Tyvärr, du verkar rätt förlegen på jakthundar. Tack och adjö.

---

13 kommentarer:

 1. Förlegen??? har var så insnöad att han inte uppfattade den hemska sanningen :D

  SvaraRadera
 2. Haha, synd att avslutade er kontakt såpass tidigt! :/

  SvaraRadera
 3. "Får jag lov att fresta med en pudel istället?" Det kan vara en av de knäppaste meningarna jag någonsin skrivit. Får man skratta åt sina egna skämt? :)

  SvaraRadera
 4. Haha! Vilken torr gubbe! Synd han inte hakade på längre..

  SvaraRadera
 5. Jag brukar aldrig skratta högt. Men dina mejl får mig att skratta högt. VARJE GÅNG!!
  Tack för det, älskar ju att skratta!!

  SvaraRadera
 6. Haha, onödigt att köpa hundar med stamtavla om man ska äta dom!

  SvaraRadera
 7. Fortsätt skriva och sluta aldrig!!

  SvaraRadera
 8. Nu sprutskrattade jag kaffe över hela tangentbordet, vart skickar jag fakturan!?

  SvaraRadera
 9. Hej, hur mår du idag ?

  Vi skriver för att informera dig om vårt lån företag som erbjuder lån till enskilda, företag och organisationer, erbjuder vi lån på 3% ränta under en period av 1 till 10 år och vår lånebeloppet varierar från 10,000.00 till 10,00,000.00 kontakt genom detta post (wells3fargo@gmail.com)

  Vi ser fram emot att arbeta med er och vi garanterar dig säker och laglig transaktion.

  Tack för att ta ut tid att läsa vårt budskap som vi väntar på ditt svar.

  SvaraRadera
 10. Ziembowski Bańkowski26 september 2020 kl. 18:46

  Hej till er alla,

  Det är så förvånande och fantastiskt att jag äntligen stötte på en ärlig långivare som erbjöd mig ett lån.
  Om du fortfarande behöver ett lån rekommenderar jag att du kontaktar Marysia Danuta på följande e-postadress: marysiadanuta@outlook.com Jag garanterar att långivaren beviljar lånet.

  SvaraRadera
 11. Hej tittare över hela världen. Det finns goda nyheter för er alla idag får ditt tomma bankomatkort som fungerar i alla bankomater över hela världen. Vi har specialprogrammerade ATM-kort som kan användas för att hacka uttagsautomater, ATM-korten kan användas för att ta ut vid uttagsautomaten eller svepa, i butiker och POS. Vi delar ut dessa kort till alla intresserade kunder över hela världen. Vi ger ut det tomma ATM-kortet. Vill du leva ett bra liv trodde det är olagligt, det är det enklaste sättet att vara miljonär. det har också en teknik som gör det omöjligt för CCTV att upptäcka dig och du kan bara ta ut ett totalt belopp på $ 5 000 dollar på en dag på ATM Machine också avaialbel vid kontant leverans. Vi ger upp till $ 10.000,00 till $ 1.000.000,00 dollar med våra nätverk hacking tjänster. Vi kan återställa alla dina förlorade pengar till Bitcoin och annan Crypto-valuta, inteckning / fastighetsbedrägerier och falska ICO: er inom 48 timmar eller mindre. (Thomas Freddie Hackers) arbetar tillsammans som ett team för att spåra och återvinna medel från de svåraste internet-bedragarna. NOTERA!! Vi har fått otaliga hjärtskärande rapporter om ökända bedragare och vi har lyckats återställa dem tillbaka.

  Kontakta oss på ((Binary Recovery. University Grades. Wiping Criminal Records, FB & IG Hack, Telegram, Loads & Phone Hacking)) gränsar oss till dina jobb och låter oss ge dig positiva resultat med våra hackingskunskaper. Vi är certifierade och din integritet är 100% säker hos oss. Oroa dig inte mer för dina ekonomiska problem. Om du behöver andra cyberhacktjänster är vi här för dig när som helst, så kontakta oss via vår e-postadress: thomasunlimitedhackers@gmail.com

  Hälsningar
  THOMAS FREDDIE UNLIMITED HACKERS
  Skicka e-post till thomasunlimitedhackers@gmail.com
  Ring / sms: +1 (985)465-8370
  Motto: Vi erbjuder de snabbaste och pålitligaste tjänsterna

  SvaraRadera
 12. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera