söndag 21 augusti 2011

Grythundar

Annonsen:
Grythund
Är intresserad av en parson/russell/tysk terrier som grythund. Helst bra stamtavla, stabilt lynne osv. Spelar inte så stor roll om äldre eller yngre valp, ser snarare att den har potential till att bli en duktig grythund. Mejla gärna i förhand då jag har oregelbundna arbetstider för tillfället.
Jim


---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim!
Kul att du är sugen på grythund. Inte så vanligt i Sverige än. Jag är återförsäljare för grythundar, samtliga med fin stamtavla. Håller på att bygga upp mitt företag så är beredd att släppa en billigt till dig mot att du sprider ordet. Har både russel och tyska terriers.

Hör av dig fort.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Hej igen! Kul att höra! Är nog mest sugen på en russell, spelar ej roll om den är intränad eller ej. Ang. Annat så har vi en grymt bra schiller som det jagats mycket med runt om i skyås trakterna. Hur ser det ut med russlarna? Har du bara valpkullar, eller intränade också?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim.
Vad kul att du hörde av dig. Har sålt ett par grythundar sedan jag mejlade sist, men det var ett par terriers, en labbe och en pudel. Russlarna har jag kvar. De är inte tränade utan helt färska valpar. Har även en Collie på ingång om du är intresserad? Den är lite äldre så den är säkert tränad.

Hur mycket är du beredd att ge? Hör av dig fort.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Men russlarna har jakt i blodet? Det vill säga att föräldrarna är duktiga grythundar osv? Nedu, föreslå du ett pris om du tycker det är enklare. Just nu håller jag på att leta efter lite äldre hundar eller unghundar som nästintill skänks bort då dom ej används längre. Misstolka mig ej att jag försöker lägga skambud, säger bara att det är ett stort o brett utbud på det också. Samt om hunden ej fungerar så är det inte en sån stor förlust. Haha. Men kom med ett bud o berätta lite om kullens "föräldrar" så är jag nog ordentligt sugen. På vilken ort befinner du dig föresten?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim!
Japp, deras föräldrar har varit mycket uppskattade grythundar. Ok, eftersom jag försöker få snurr på mitt företag så är jag villig att gå väldigt lågt i pris i utbyte mot att du sprider ordet. Säg 500 spänn. Jag rekommenderar dig att inte gå på äldre hundar (även om de är billiga) eftersom de lätt blir lite sega. Vad vill du veta om föräldrarna? Jag sålde dem till två olika par, som båda har uttryckt stor uppskattning och sagt att det var de bästa grythundar de haft. Även deras vänner hade uttryckt stor förtjusning.

Jag har även andra typer av grythundar som sagt. Bl.a. en blandare mellan rottis och labbe. Honom kan du få för en hundring, men vill då vara tydlig med att han är sex år, och troligen inte är lika mör i köttet som en russelvalp.

Hör av dig (det är en kille till som är intresserad av russeln)

Vänligen, Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Det låter ju toppen. Vart bor du och har du ett nummer som jag kan nå dig på i helgen?

---

Från mig till xxxx_90@hotmail.com:

Hej Jim.
Tyvärr du var inte snabb nog, sålde den sista russeln igår. Men lugnt det kommer fler tåg. Väntar nyleverans på russlar inom två månader. Får jag lov att fresta med en pudel istället? Annars har jag ju labben jag pratade om också. Han är ju egentligen mer lämpad för stek än för gryta, men du gör såklart som du vill.

Har tyvärr inte fått mitt nummer än. Väntar på företagsabbonnemanget (kan ta två veckor).

Hör av dig

Vänligen
/Kaj


---

Från xxxx_90@hotmail.com till mig:

Tyvärr, du verkar rätt förlegen på jakthundar. Tack och adjö.

---

11 kommentarer:

 1. Förlegen??? har var så insnöad att han inte uppfattade den hemska sanningen :D

  SvaraRadera
 2. Haha, synd att avslutade er kontakt såpass tidigt! :/

  SvaraRadera
 3. "Får jag lov att fresta med en pudel istället?" Det kan vara en av de knäppaste meningarna jag någonsin skrivit. Får man skratta åt sina egna skämt? :)

  SvaraRadera
 4. Haha! Vilken torr gubbe! Synd han inte hakade på längre..

  SvaraRadera
 5. Jag brukar aldrig skratta högt. Men dina mejl får mig att skratta högt. VARJE GÅNG!!
  Tack för det, älskar ju att skratta!!

  SvaraRadera
 6. Haha, onödigt att köpa hundar med stamtavla om man ska äta dom!

  SvaraRadera
 7. Fortsätt skriva och sluta aldrig!!

  SvaraRadera
 8. Nu sprutskrattade jag kaffe över hela tangentbordet, vart skickar jag fakturan!?

  SvaraRadera
 9. Hej, hur mår du idag ?

  Vi skriver för att informera dig om vårt lån företag som erbjuder lån till enskilda, företag och organisationer, erbjuder vi lån på 3% ränta under en period av 1 till 10 år och vår lånebeloppet varierar från 10,000.00 till 10,00,000.00 kontakt genom detta post (wells3fargo@gmail.com)

  Vi ser fram emot att arbeta med er och vi garanterar dig säker och laglig transaktion.

  Tack för att ta ut tid att läsa vårt budskap som vi väntar på ditt svar.

  SvaraRadera
 10. Ziembowski Bańkowski26 september 2020 18:46

  Hej till er alla,

  Det är så förvånande och fantastiskt att jag äntligen stötte på en ärlig långivare som erbjöd mig ett lån.
  Om du fortfarande behöver ett lån rekommenderar jag att du kontaktar Marysia Danuta på följande e-postadress: marysiadanuta@outlook.com Jag garanterar att långivaren beviljar lånet.

  SvaraRadera