måndag 22 augusti 2011

Garderobsmannen

Annonsen:
Garderob
Söker snygg och billig garderob/garderober, gärna träfärgad, grå, silver eller svart (även öppen för andra förslag)

Skicka mail med bilder och prisförslag.


---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej. Har en smäcker garderob här. Snygg och svart. Säljer den billigt. Hojta om du vill att jag mailar bild.

/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Du får gärna skicka bilder, mått och pris.
Vart finns den?

Hälsningar
Susanne

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej Susanne här kommer bild på garderoben. Den är riktigt snygg. Köpt på Norrgavel. Du kan få den för 150-200 spänn. Låter bra?

Garderoben finns hemma hos mig.

/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Hej!
Du glömde nog bilden??
Hmm, jo men var är hemma hos dig?

Hälsningar Susanne

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej Sussie!

Sorry, glömde helt bort. Jag bor i Genevad om du vet var det ligger? Här kommer en bild från katalogen. Den är i fint skick. Kostade 2900 när jag köpte den och går att bygga om precis som man vill ha den med insatserna som följer med. När kan du hämta den? Vill bli av med den snabbt.

/Kaj---


Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Hej!
Är helt klart intresserad, men vad är det för mått? Bra skick förmodar jag. Klart jag vet vad genevad ligger..

Vi kan hämta den på söndag i så fall.

//Susanne

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej Suzie!
Det är standardmått antar jag. Har tappat bort min tumstock så jag kan inte mäta tyvärr. Den står i min källare nu. Jättefint skick. Ser helt oanvänd ut men luktar ganska fränt inuti. Jag har använt den till att lagra ost.

Jag har tagit bort annonsen från blocket nu eftersom jag har lovat dig den. Vilken tid kommer ni på söndag?

/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Men går det att få bort ostlukten?
Vad har du för telefonnummer?

Hälsningar
Susanne

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Jag har skrubbat den men lukten har inte riktigt gått bort. Doftar lite... vet inte hur jag ska beskriva det... flensost nästan. Antar att det försvinner med tiden. Kan du ha den stående ute ett tag?

/Kaj


---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hallå??
Jag har hemligt nummer. Så jag vågar inte lämna ut det hur som helst. Jag har lastat garderoben på mitt släp nu. Vi kan ses på Geva's Parkering kl. 12? Vänligen bekräfta om detta fungerar för dig.

Vill du ha den imorgon så har jag ett ärende i stan på förmiddagen och kan svänga förbi ditt jobb på vägen om det passar bättre. Jag har ju redan lastat skiten. Ska vi göra så istället? Du väljer.

Bästa hälsningar
/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Hej
Min man tycker inte vi ska ha en garderob som luktar ost eller annat, så vi avstår.

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej suz!

Jag förstår, det kan vara känsligt för vissa. Men du vill ha den ändå tolkar jag det som? Ska vi göra så att jag kommer förbi ditt jobb med den imorgon så får du lukta på den? Så kan vi lösa resten därifrån. Ok?

Ska vi bestämma tid eller ska jag bara komma förbi?

/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Nej tack
Vi vill inte ha den.

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Sussie!
Din man behöver inte få veta. Det kan vara vår hemlighet. Jag vet ju att du vill ha den. Du behöver inte säga att du köpt den av mig. Ses imorgon då.

/Kajkillen


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Du, jag vill INTE ha den.. vi har köpt en ny i dag

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Hej igen!
Goda nyheter. Jag har fått bort ostlukten nu det visade sig ha läckt ut en massa vassle som hade runnit in i fogarna på två lådor. Men nu är det åtgärdat då jag rev ut lådorna. Dock blir jag tvungen att höja priset igen, utan ostlukt borde den vara värd minst 1500 kr, men eftersom det varit så många turer får du den till kompispriset 1200. Bra va!?

Hälsa din man att han inte behöver oroa sig för lukten mer.

Jag kommer till ditt jobb med garderoben imorgon. Välj tid du, eller så kommer jag bara förbi någon gång under dagen. Vill du hellre ha den hemlevererad så säg till.

Soliga hälsningar
/Kaj


---

Från susanne.xxxx@xxxx.se till mig:

Vi ska INTE ha den, vi har köpt en annan.

---

Från mig till susanne.xxxx@xxxx.se:

Jag plockade ner min annons för att du paxade garderoben. Nu vill du plötsligt inte ha den. Dessutom är du otrevlig och använder dig helt oprovocerat av versaler. Vilken jävla skitstil!! Är det alltid så ni gör affärer på xxxxx xxxxxxx?

Om du betalar mig för min blocketannons och ber om ursäkt i Hallandsposten är jag beredd att glömma det här. Men då är jag storsint.

/Kaj


---

11 kommentarer:

 1. Var får du allt från? Fantastiskt rolig :-)

  SvaraRadera
 2. Begnt: Jag vet inte faktiskt :)

  SvaraRadera
 3. HAHA be om ursäkt i Hallandsposten... Lagom småstadsmentalitet. Eller bymentalitet till och med?

  SvaraRadera
 4. sluta med komma ner till jobbet-grejen, det var kul en gång. känner en viss kvalitetsförsämring på sistonde, skärpning kaj, annars kanske du försvinner från världens slösurfsglans!

  SvaraRadera
 5. hahahahaha, men du missade att det "Suzanne" som la ut annonsen. Tänk på det när du skriver ihop nästa.

  SvaraRadera
 6. Emelie: Bymentalitet FTW

  Frippe: Vet du hur många jag har skrivit nu eller? Över hundra. Vissa är sämre, vissa är bättre. Mästra inte mig tack.

  Anonym: Du fattar inte eller? Jag försökte vända på hela grejen genom att säga att jag hade en annons ute. hon nappade inte. men det var värt ett försök. Det är ingen fejk. Det får du bara lita på.

  SvaraRadera
 7. Anonym är efterbliven läs om läs rätt

  SvaraRadera
 8. Haha jag gillade försöket m blocket. Kan du inte ladda upp lite oftare? =)

  SvaraRadera
 9. Ja, det var verkligen en otroligt effektfull vändning. Måste instämma i att det vore fint med fler uppladdningar!

  //Anonym 17:01

  SvaraRadera
 10. Kajkillen, tagga ner eller skit i att ta åt dig när du får kritik. Detta är internet, var beredd på att få skit i liten dos, bland rosor i stor dos. Stay ödmjuk så slipper skutan vända. Det är kul grejer det här. Detta var inget mästrande för övrigt. Bara tips i all välmening.

  SvaraRadera
 11. VITTNESMÅL OM HUR JAG FÅR MITT LÅNEBELOPP FRÅN ETT PÅlitligt OCH PÅlitligt LÅNEFÖRETAG FÖRRA VECKA. Maila för omedelbart svar drbenjaminfinance@gmail.com

  Hej alla, mitt namn är fru Carolin Glowski, jag är från Europa, är här för att vittna om hur jag fick mitt lån från BENJAMIN LOAN FINANCE efter att jag ansökt två gånger från olika långivare som påstod sig vara långivare här på forumet, Jag trodde att deras utlåning var riktig och jag ansökte men de gav mig aldrig lån förrän en vän till mig presenterade mig för {Dr. Benjamin Scarlet Owen} C.E.O för BENJAMIN LOAN FINANCE som lovade att hjälpa mig med ett lån av min önskan och han gjorde verkligen som han lovade utan någon form av dröjsmål, jag trodde aldrig att det fortfarande finns pålitliga långivare förrän jag träffade {Dr. Benjamin Scarlet Owen} som verkligen hjälpte mig med mitt lån och förändrade mitt liv till det bättre. Jag vet inte om du också är i behov av ett akut lån, så kontakta gärna Dr Benjamin Scarlet Owen på hans e-postadress drbenjaminfinance@gmail.com

  SvaraRadera